Sevgilisinin gaz çıkarma sesini duyan var mı (ben duydum ayrılıcam)

Ben duydum ve çok soğudum arkadaslar. bunca yıldan sonra...

şimdi düşünün mutfaktasınız, sevgilinin evinde kalmıssın ama erken kalkmıssın kahvaltı yapıp cıkman gerek. canınız meyve suyu sıkmak istiyor taze.. hazırlaması cok pratik... dolaptan elma ve portakal alıyorsuunuz. kücük kücük kesip atıyorsunuz meyve sıkacağına... bir yandan meyveleri doğrayıp bir yandan sıkıyorsunuz...huzurlu bir sabah rutini... kendinizi tamamen meyve suyu sıkmaya vermişsiniz..aklınızda hiçbir takıntı yok... son elma dilimini de sıkacağıa atacakken aniden, çok net ve çatallı bir osurma sesiyle irkiliyorsunuz... o kalın ve okkalı osurma sesi hâli hazırda uyumakta olan sevgilinizden gelmiş ve artık ruhunuzun derinliklerinde hissettiğiniz koku meyve suyundan osuruk kokusuna dönüşmüştür. bunların hepsi birkaç saniye içinde gerçekleşmiştir...hayattan soğursunuz bir anda...ve buna sebep olan kişi de halen mışıl mışıl uyuyordur...

ben bunu aynen yaşadım...hayattan soğudum bir anda resmen.. meyve suyunu bile içmeden aceleyle çıktım evden işte gittim... sevgilim de uyandığında portakal suyunu görünce tek nefeste kafasına dikip "cınım yaa bana ne hazırlamıs çikin şey" diye düşünmüştür... hayat ne kadar garip... siz de tanık oldunuz mu böyle bir şeye hiç?
Güncellemeler
+1 yıl
bu soruyu soru formatında sormadığım için silinmişti. ben de yeniden kurallara uygun formatta sordum.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bu durumu sadece uyuyarak yapılmış bir şey olarak düşünmeyin. uyanıkken de buna tanık oldum ve rahatsız olduğumu söylememe rağmen hiç üstelemedi, umursamadı...
Güncellemeler
+1 yıl
özür dileyerek son güncellemeyi yapmak istiyorum ki olayın vahameti anlaşılsın...

fener lazio maçını izliyorum salonda.. sevgilim de 2 metre önümdeki masada laptopta takılıyor... sanki ben yokmusum gibi yana doğru kaykıldı, bacağını hafif yukarı kaldırdı ve epey sesli bir şekilde(zooaart) saldı... sonra hiçbirşey söylemedi ve pc de takılmaya devam etti... benim odada olduğumu biliyordu tabi... sizce bu normal birşey mi? eğer normal diyorsanız ben kendimde hata aramaya hazırım. teşekkürler
Sevgilisinin gaz çıkarma sesini duyan var mı (ben duydum ayrılıcam)