Soru gayet net asfgh.
7 yıllık evli olup hiç eşinin yanında ossurmayan gördüm bir kere yapmış aşırı utanmış öyle dedi 😅
7 yıllık evli olup hiç eşinin yanında ossurmayan gördüm bir kere yapmış aşırı utanmış öyle dedi 😅
Her şeyi geçtim hadi gün içerisinde bir yerlere saklanıp yaparsın falan ama gece uyurken falan nasıl olur ki yani anlayamazsın da tutamadığını bir de eşinin uykusu hafifse berbat bir durum olur ama neticede insan temiz bir canlı değil yani içeride gaz olursa zararı çok vücuda.
Bizim arkadaş sevgilisinin yanında ben varken zart zurt atıyor kızlar böylelerini seviyor galiba
😂😂😂😂
@tatlibelaliponcik ne oldu
Evet çok tahrik edici asdslskakx
Ben olsam gülerdim ya hahaha baya alışmışlar demek
Ben utandım. Kızın yanında
WhatsApp tan erkek arkadaşım ses kaydı atmıştı ve öyle bir ses duymuştum ve pişkin pişkin konuşmaya devam etmişti.. net o gün soğudum ve toparlayamayıp bitirdim. Söyleyeceklerim bu kadar.. bilerek yapılmasına tahammül edemem ama yanlışıkla olanı duymazlıktan gelebilirim 🙉
Ahhaahaahah çok güldüm ya 😂 Erkeğin iyisi ossuruğundan belli olur kıymet bilememişsin ahajkskskskk
Ahahaha bu sözü ilkkez duyuyorum ama iyiliği onda kalsın Bacım ne bilim garip oldum yani samimiyet somuçta birinin yanında rahat pırtlamak değildir 😄😂
Gelince tutmamak lazım gaz sancısı çok kötü bişey hastaneye götürür insanı ama yani utanmamak da ayıp bişey bir de kendini över gibi zart zart hava atıyor sanki aksskks gerçi mantık olarak evet bir çeşit hava 😂
Yaaa aksjaka öyle hava batsın kızım ya.. gelirse tuvalete gitsin ya da başka bir odaya rahatlasın gelsin asmdksk
Tuvalette yankı yapar ya gitmesin tuvalete 😂
Yo hiç utanmıyorduk jsjskskdk bir süre sonra kapı gıcırtısı gibi geliyor
Sevdiğinin kokusu sesi hoş gelir 😂
Kskdkdkdkd midem bulandı böyle diyince
Cevap
20Cevap
Ben evlendigimizde esimin gaz cikardigini gordugumde sok olmustum. Ne ailemde gordum ne ben yaptim. Hala da sok olurum her yaptiginda. Yetistirilme tarzi tamamen.
Tuvalette yapsaniz keske şu işleri.
Ben de çok cahilce bişey olduğunu düşünüyorum. 2018 yılında insanlar hâlâ ossuruyor.. İnsan gerçekten hayret ediyor..
Gaz cikartmak cok normal. Ama ulu orta yapilmasi anormal. Çadırda falan yasasak, kizilderili falan olsak anlayacagim da...
Gelince tutulmuyor napsın
Tuvalete gitsin.
Anlık bişey bu ertele butonu yokki 😃
Otobuste falan da geldigi gibi birakiyo musunuz?
Hayatın her anında seninle yanında 😂
Offff ölün yaaaa ossuruk bocekleri 😂😂😂
Efenim kaba bir dil olacak ama mazur görün bir keredinde arkadaşımın evine gittim masadayız yemek yiyoruz sağolsunlar ısrar ettiler babası yanında eşi iki çocuğu ve ben olduğum halde sert ve büyük bir şekilde gaz çıkardı bide bunu gülerek hatta kahkaha atarak yapıyor küçüktum on bir on iki falan ama hala aklıma geldikçe gülüyorum
Kadından soğutmayın insanı çok ayıp tuvalettw yapsın bunu karşımda değil yanlışlıkla olcak bişey değil bu uyku haricinde uykuda duyarsam dikkate almam tabi
Belki de çılgın seslerle uyandırır seni 😄 Horlamak nasıl normalse bu da normal 😁
Mende sarılır uyurum 😊ama ayıkken yapmasın lütfen 🙄
Ya bana kızların osurması itici geliyor, tabii yapmalı da başka bir odada ya da tuvalette.. Ben de evlenince yanında yapmam istemdışı oldukça, en azından ilk yıllarda yapmam yani :) Ya abim balayında yengemin başına osuruyordu, enteresan işler :)
Aga g*t bu ya nasıl durduruyorsunuz, tıpa mı kullanmış 7 sene boyunca :D
İçine atmış yazık 😂
Vay arkadaş içe *sıçmak gibi bir durum bu ya :D ajkshakjgshasa
İnsan sevince herşeyi yapıyor her yolu tıkıyor 😄
Gerek yok ki, ondan da *öt var ve *osurması normal bir şey :D
Bazı insanlar yapmadıklarını savunuyorlar cevaplara bakılırsa aramıza pembe sıçanlarda var adeta masallarda yaşıyoruz 😂
Hahaha şeker *sıçtığını sanıp gaz yerine *parfüm attığını sanan pambık pyemses onlar :D
Bende kaç sene hiç osurmsdim eşimin yanında hakda çok sikismadan yapmam yani ne var bunda
Bravo 👏
Yetenek Sizsiniz e katılmalısın asdgf
7 yıl evli olup nasıl eşinin yanında gaz çikarmamamış. Gece uyurken mantarmı takıyomuş.
Kocasının kulağına takıyor olabilir ajksksks
Boşversinler bunları ya. Aynı yatakta yatıp gaz çıkartmıyorlar yalan mk. Gece saat 4 te uykudan kalkıp tuvaletemi gidiyolar. Burda asıl sorun kokup kokmaması 😃
Uyurken salmıştı bir kere yazık uyanıp utanmıştı bense hiç yapmadım yapacağımıda düşünmüyorum
😂😂😂😂o gaz cikkmasa kotu olur ama biliyosun dime
😂😂😂oh iyi olmus agzina salsin ne olcakk sanki hic orayi yalamiyosun
karsinda insan varrr dogal osurmasii normalll
hatta yenge hanima soyle haftada 1 kuru fasulye yapsin zar zurt osursun rahatlasin
benim. ablam icinde tutaa tuta hasta oldu doktor cok zararli diyo
aman ne olmus azina osurmussa
Sen gaz tutmuyorsun galiba 😂 Varsa öyle bir özellik ben de tuvalete gitme ihtiyacımı aldırıcam asfgh
😂😂😂😂😂😂
valla ben cok rahat bir kisiligimdir hic utanmam yani
hatta Şu an gazimi cikardim rahatladimm
yooo ne ozeli Allah askina esim olsaydi onun uzerine oturur osururdum😂😂😂🖕
rahatlamak acisindan canimmm
derken. pardon
ben evlenmicem😂
evde kalmak en guzeliii
ben utanmam. ki biri varkende zart zurtbosururumm onlAra ne canim😂
valla oyleyi
bunun pislikle alakasi yokk osurmassan rahatsiz olursum
doktor bana gazin geldigi zaman osur dedi
Lavabo el yıkamak için değil miydi ajsjksf
iyyt pissss
ben lavobo sevmem acik hafadaaa
offc kess sanane istedigim gibi konusurum
malll osurugum senin ruyana gelsin gece
Olmaz ne olursa olsun saygıyı kaybetmemek lazım. Tamam rahat olunur da o kadar da değil. :)
Valla benim ablam 1 sene oldu esiyle beraner orkestra gibi otuyolar 😂🤣
Baya aşmışlar ya sizin yanınızda konser vermek filan ajjakskslls
Pardon ben yapıyorlar anladım ajajjaksjs
Kızdan soğurdum garanti
Yanlışlıkla çıkarsa nolacak aşkından osuruk için vaz mı geçeceksin 😄
Sevişirken çıkarsa ceketini alıp çeker gider misin? 😄 Ben güler geçerim ya abartmayalım bu kadar 😄
Sessize alma yeri var mı ya? Kendini sıksan daha da çıkıyor sesi özellikle de yatakta nasıl tutacak acaba bu gürültüyü 😄
Senden öğreneceğimiz çok şey var 😄
Gelince denicem asdfgk işe yararsa seni hatırlarım ahjaıajks
Yok hiç çıkarmadım ama evliyken affetmem :D
ben ağzına osurmuştum
Hic ole bise yapmadim
Bu soruyu bulmak icin cok dusundunmu?:)
Valla aşırı merak ettim sordum :D
Valla hiç yapmayan rekortmenler var 😄 Türkiye yetenek kaynıyor 😂
Sıçıyoduk beraber😍😍😍
Gerçek aşk 😄
Kimse o evli aferin ona iğrenç bence
Sağlık neden iğrenç olsun ki. Hiç gaz sancısı çekmedin sanırım tutarsan anlarsın 😁
Tuvalette daha çok ses çıkıyor adghkl
Sen ossurdunmu eşinin yanına
Evli değilim ama o seviyeye gelmek isterim çünkü sağlık yani içimde tutamam. Hele de yedi sene hahajskskkdk
Benim yanımda ossur
tabisi önce ben başlatırım o devamını getirir
evet daha fazlasi da var birdan yazmama da gizlisn
Ya yapmislardir ya😂
iyide o fazen isteksiz çıkıyo 😂😂
Ossturdumm boru gibi booom diye
vahiy gelmis gibi anlatmissin 😂😂
hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar