Güncellemeler
+1 yıl
Kiz kardeşine soylesemmi bugün abinle dışarı çıktın mı dye
Güncellemeler
+1 yıl
Kiz kardeşine söyledim onunla çıkmamış aldatılıyorm😥
Sevgilim instagramda tarihimizi silmis Instagramda video atmış etrafı çekerken bir kız sesi duydum burdan gidelim diye sevgilimde orası olmaz kabalık dedi ama o kız sesi kız kardeşi de olabilir tam emin değilim sesi çok az geliyordu şu an içime şüphe düştü tarihimizi niye sildin diye sordum gunde kac kez bakıyorsn dedi bende tarihimizin orada durması niye batıyor dedim napmam gerekiyor?(ben onu fake hesaptan takip ediyorm)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kıskanç kız. bazen biz de arkadaşlarımızın yanında sevgilileri ile konuşurken kızlar geliyor filan deriz.
Kıskanç mı tarihimizi silmis diyorum
tarihin tozlu sayfalarına gömmüş ya da kalbine
Kizlar geliyor demedi yanında kız vardı sevgilime burdan gidelim diye bi ses duydum
acaba kimmmm? kardeşimi yoksa yeni birisi mi? kimmmm
Ogrenicezz
Aldatılıyorsun geçmiş olsun
Tarihimizi silme sebebi bu olabilir mi
Evet ondan yola çıktım zaten
Acaba kardeşine söylesem mı bugün abinle dışarı çıktın mı gibisinden
Sorma abisini ele vermez. Bugün ne yaptın ne ettin iyi misin diye sor. Dışarıda buluşalım kahve içelim de
O yorgunsa abimle daha yeni geldik der. Öyle şeyler der.
Uzak masafe ilişkim kahve icelim diyemem ki
Orada havalar nasıl diye sor
Sen baya tecrubelisin
Niye öyle dedin
Çünkü nasıl neyapilcagin konusunda mantıklı cevaplar veriyorsun
Keşke tecrübem olmasaydı emin ki hayatım siqilmiş gibi hissediyorum
Emin ol ki *
Zaten öyle oluyor sklmeden tecrübe edemezsinki
Maalesef. Ama işime yaradı mı dersin? Yaramadı. Geçmişte masum köylü gibiydim. Uyanık, para göz kızları gördükçe bana yazıyor tanıyanlar
Ogrndim kardeşi ailesiyle pazara gitmiş dedimki abinde geldi oda yok o eve geldiğinde biz yeni çıktık dedi😥
Demiştim demekten nefret ediyorum... Allah bildiği gibi yapsın
Kendimi zor tutuyorum ağlamamak icin
Sana verebileceğim tek tavsiye ne biliyor musun. Hiçbir şey yapma. Sadece ona yaptığı şey için inşallah bir ömür mutlu olamazsın. Beni onunla aldattın, o da seni bir başkası ile aldatır ömür boyu mutlu olamazsın inşallah de Allah'a havale et. Ah ettim de. Vicdan varsa zaten azap çeker. Her yerden engelle. SAKIN AMA SAKIN kanıtta sunsa inanma. Erkekler çok tehlikeli. Hatta sana bir tavsiye vereceğim. Eğer kimseye söylemeyeceksen tkp isteği at
Atiyim bi sn
Attım istek çok kötüyüm şu an eve gelir gelmez mesajıma bakmamış ve oyuna girmiş
Yani bazı şeyler belli gibi
😥😥
Peki ne kadarlık ilişkin
2 sene
Yani bence hiç bir şey deme teleofnundan bak o zaman bir şey de
Uzak mesefe ilişkimiz anca bukadar oluyor
Geçmiş olsun :)
😥
Normal duyabilirsin
Yanında kız olması normal mi
Normal
Bana niye normal gelmiyor aldatmıyormu yani