Kız sevgilime mi göz koydu?

Dün bir düğüne gittik. Sevgilimin arkadaşı ve sevgilisi de vardı yani 4 lü olarak gitmiştik. Biz mesela sevgilimle 3 yıllık ilişkimiz olmasına rağmen çok şükür (nazar değmesin) hâlâ ilk gün ki gibiyiz. Telefona yan yanayken com bakmayız bakarsak da birlikte bir şeyler izleriz veya bir işimiz olduğu için bakarız. Sürekli bir cilve, bir yakınlaşmamız var yani... Kızın sevgilisi de tam bir öküz. Sevgilisiyle sohbet etmeyip telefonda takılan birisi. Onlar daha 1 yıllık falan ve nişanlılar, Eylül ayında da düğünleri var ama ben kıza üzüldüm öyle birisiyle birlikte olduğu için. Neyse işte yemek yedik falan sevgilim elini yıkamaya gitti bu kız da hemen bende geleyim dedi ve gitti bende hemen peşinden gittim. Sevgilim arabadaki çöpleri atmaya iniyor o da iniyor ya da ne bileyim bagaja gidiyor bir şey mana edip o da gidiyor. Hatta bir ara sevgilime bakarak gülümsediğini gördüm. Yani ortada sohbet yok bir şey yok durduk yere sevgilime bakıp gülümsedi. Ben üşüdüm diye sevgilimin gömleğini almıştım o üşümüş ama nişanlısının gömleğini istemedi bile. Ben çok şüphelendim ve kudurdum tabi. Sonra ayrılırken de sevgilime dönüp iyi geceler dedi bana demedi. Ben iyice köpürdüm. Sizce ben mi yanlış anladım yoksa kız sevgilime mi yavsiyor? Siz olsaniz ne yapardınız?

Kız sevgilime mi göz koydu?