1.5 yıldır kız arkadaşımla ilişki yaşıyorum, ilk zamanlar çok korkardı. Ayrılmamdan, beni kaybetmekten çok korkardı. Şimdi o korkuyu ben yaşıyorum. Kendisi biraz değişti. Soğudu sanki, ya da bunaldı. Artık beni ciddiye almıyor, erkek olduğumu hissettiremiyor. Onu kontrol edemiyorum. Rahatsız olduğum bir konu olduğu zaman onu uyarıyorum fakat dinlemiyor. Saygısızlık yapıyor. Mesela çok ciddi şeyler konusunda tartışıyoruz. Gerçekten bir erkeğin rahatsız olabileceği şeyler yapıyor. Yapma diyorum, neden diyor. Nedenini söylüyorum, saçmalıyorsun diyor. Olabilir, saygı duy diyorum, kusura bakma diyor. Ayrılırım diyorum, ayrıl diyor. Ele geçiremiyorum bir türlü. Hiç mi korkmuyor bu kız? Hiç mi kaybetmekten korkmuyor? Ben kendimi onun yerine koydugum zaman, eğer karşı taraf bana ayrılmakla tehdit etse ben bir durur ve düşünürdüm.
Ayrıl diyemezdim. Her seferinde korkmadıgını belli ediyor. Her seferinde çekip gitme potansiyeline sahip. O korkuyu yaşatıyor hep bana. Kendisi de sürekli ayrılmakla tehdit ediyor. Benden bir şey istiyor, yapmayınca ayrılırım diyor. Bende korktugum için tamam tamam diyorum. Dize getiriyor hemen. Platonik seviyorum sanki... Herkes kendini bu kız için çok yoruyorsun diyor. Dün eski kız arkadaşımın numarasını istedi. Ne alaka nerden çıktı dedim. Nolur nolmaz ver dedi, seni ararsa falan onu arayıp saydırıcam dedi. Aramaz neden arasın dedim. Ya sen versene şu numarayı dedi. Olmaz gerçekten bu konuda bari saygı duy, üstüme gelme, veremem dedim. Onun numarası aklımdaydı fakat hiç işim bile olmaz onunla. Durduk yere numarasını istedi. Neyse işte vermemekte ısrar ettim ve bana numarayı söylemezsen ayrılırım dedi. Yapma dedim. Saçmalıyorsun dedim. Sen bilirsin, ya numarayı ver ya da ayrılırım dedi. O an kendimi iplerle oynatılan kukla gibi hissettim. Ve tamam ayrıl dedim. İyi sen kaybettin dedi, ve çekti gitti. 2 saat sonra aradım saçmalıyorsun dedim, yapma böyle dedim alttan aldım. Kusura bakma ben seni uyarmıştım sen dinlemedin dedi. Şu anda aramız bozuk.
Ayrıl diyemezdim. Her seferinde korkmadıgını belli ediyor. Her seferinde çekip gitme potansiyeline sahip. O korkuyu yaşatıyor hep bana. Kendisi de sürekli ayrılmakla tehdit ediyor. Benden bir şey istiyor, yapmayınca ayrılırım diyor. Bende korktugum için tamam tamam diyorum. Dize getiriyor hemen. Platonik seviyorum sanki... Herkes kendini bu kız için çok yoruyorsun diyor. Dün eski kız arkadaşımın numarasını istedi. Ne alaka nerden çıktı dedim. Nolur nolmaz ver dedi, seni ararsa falan onu arayıp saydırıcam dedi. Aramaz neden arasın dedim. Ya sen versene şu numarayı dedi. Olmaz gerçekten bu konuda bari saygı duy, üstüme gelme, veremem dedim. Onun numarası aklımdaydı fakat hiç işim bile olmaz onunla. Durduk yere numarasını istedi. Neyse işte vermemekte ısrar ettim ve bana numarayı söylemezsen ayrılırım dedi. Yapma dedim. Saçmalıyorsun dedim. Sen bilirsin, ya numarayı ver ya da ayrılırım dedi. O an kendimi iplerle oynatılan kukla gibi hissettim. Ve tamam ayrıl dedim. İyi sen kaybettin dedi, ve çekti gitti. 2 saat sonra aradım saçmalıyorsun dedim, yapma böyle dedim alttan aldım. Kusura bakma ben seni uyarmıştım sen dinlemedin dedi. Şu anda aramız bozuk.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nasıl beceriyorlar böyle olmayı yaa
Ayrılmadınız mı yani
Pek ayrıldık sayılmaz. Telefonlarıma cevap veriyor ama böyle trip yapıyormuş gibi. Çok soğuk konuşuyor sonra işim var diyip kapatıyor. Sürekli numarayı verseydin böyle olmicaktı falan diyor
Pek anlayamadım kızın amacını ama ayrılmak isteseydi de ayrilirdı zaten karışık yani