Erkekler neden bizim gibi ezik kızlarla uğraşmaya ilgilenmeyi sevmez?

Yanlış anlasilmasin kimseye yargilamiyorum sadece kendi fikirlerimi yazıcam
Erkekler neden bizi farketmiyo yanasmiyo bakımlı temiz biriyim iyi kibar fiziksel olarak iyiyim yani sevgilisi olanlardan eksigim yok öyle ama erkeler hep havalı aşırı ozguvenli girisken kızlarla sevgili oluyo bizi kimse farketmiyo bile ya bizim de Kalbimiz yok mu onlar sürekli sevilirken ben sürekli yalnız kalıp içimdeki boslukla yaşamaktan yoruldum zaten düşünüyorum da kim böyle ezik kızlarla olmak isterki elini tutsan heyecandan kalbi durur öpmeye kalksan utanır opusmeyi bilmez kendimi bu yönden diğer kızlarla kiyaslayinca neden ilgi gostermediklerini anlıyorum ama ne olursa olsun bir insan azcikta olsa sevilmeyi hak etmiyo mu mesela bakıyorum kiz 165 185 erkek olsun diyo söyle olsun byle olsun tipe göre yargiliyo onu bile simartip seven biri oluyo ben görüşüne hiç bakmiyoum öyle saçma span fiziksel takıntılar yok insanların kusurlariyla asla dalga gecemem ama bunu çok rahat yapan kizlari bile sevenler var bu işler nasıl oluyo hiç anlamıyorum. ya şimdi yok bırak olmasın evlenecegine sakla evlenmeye gelince erkekler seni istiyecek demeyin çünkü bu beni kullanmis anlamına gelir belki bana aşık olmicak sevmicek bile ama sırf gecmisimde çok kişi yok çocuklara iyi annelik yaparım diye benle evlenicek neyim ben bakıcı miyim? şimdi o kızlara gerçekten aşık olup simartiyolar ben o duygualra Şu an ihtiyaç duyuyorum evlenmeye gelincede bana mı gelicekler? bu kullanmis demek olmuyo mu sırf güvenli güzel bir evlilik için beni secicek şu an çok sevip sevicek aşki yasiyacak yastayım çünkü duygularım ağır basıyor ilerde napicam her evlilik aşk mi demek oluyo lütfen böyle tavsiyeler vermeyin böyle ezik kizlarin nqpmali gerekiyo onu yazın? Bende o güzel hisleri yaşamak istiyorum çok mu imkansız
Güncellemeler
+1 yıl
Sürekli etraftaki sevgilileri görüp kiskaniyorum yasitlarimi sevgilisi olan kizlari aşırı kiskaniyorum 😢😢😢
Güncellemeler
+1 yıl
Bekle demin aşk benim için bu hayattaki en önemli şey herseyden değerli en güzel duygu tek istediğim şey bu hayatta
Erkekler neden bizim gibi ezik kızlarla uğraşmaya ilgilenmeyi sevmez?