Neden bu kadar çelişkili bu durum. Neden erkeksi kızlara ilgi var. Laf sokmaları hoşunuzamı gidiyor? Erkekler anlayışlı kız istiyorlar! Neden atarlı giderli kızlara ilgi duyuyorlar? Not: Size kırgınım not yazmıyorum trip atasım var :)
Erkekler anlayışlı kız istiyorlar! Neden atarlı giderli kızlara ilgi duyuyorlar?
arkadaşım aslında öyle dedigin gibi degil? aslında erkekler mert , sözüne sadık, sadakat sahibi ve fedakar kızları çok severler.
Şimdi erkekler psikoloji olarak sert kızları mert, sözüne sadık , sadakat sahibi zannediyor ama öyle degil işte sert kızlar agresif, dedigim dedik, sözüne sadık degil, günü geçiştirmek için yalan söyler, sizi sevmiyorsa sizden ayrılmak için bahane arar bu tür kızlar , bu tür kızları hiç sevmiyorum
Atarlı kızlara olan ilgi uzaktan bir ilgidir. Lakin yakına gelince ilgi bir müddet sonra ortadan kalkıyor, yani geçicidir. En makbulu oturmasını kalkmasını, Susması gereken yeri bilen , Sadık olan, derli toplu olan kızdır Bunlar ise kalıcıdır👍En azından benim kanaatim bu yönde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
erkekler bir kızı sevene kadar tribi olmayan erkeği sallamayan kızlar hoşuna gider. sevdikten sonra ise trip vs çekerler
At zaten bir sen kaldın trip atan çok trip çekiyorum çoooookkkk 😂😂😂ben şahsen daha masum kızları seviyorum diyelim lafı atabilir ama yerine göre davranacak yani 😉 🙃 🙃 🙃 😎 😎 😎
En İyi Cevaplar