Kadınlığını kullanmak ne demektir? ayıp bir şey olarak mı görülür? kadınlığınızı kullanır mısınız? sevgilinizin/eşinizin vs. kadınlığını kullanması hoşunuza gider mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcilveli işveli sözlerle, tahrik eden hareketlerle, açık saçık giyinerek teşhircilik etmekle, erkeğe kur yapmakla, erkeğe dokunmakla ya da onu elle vb tahrik etmekle veyahut direkt cinsellikle yapılan tüm şeylere denir. Yani nefsi kullanmaktır.
10 Yorumla
Nefret ederim hicbir kadin bana kadinligini kullansin kullanmasin istedigini yaptiramaz o benim her istedigimi yapicak erkekligimi kullanmak istiyorsa erkek kadindan daha onemli varliktir kendinizi bisey sanmayin kadinliginiz var diye.
01 Yorumla- +1 yıl
Erkek kadından önemli değildir ikisinin değeri de eşittir erkek kadından üstünde değildir şimdi diceksin fiziksel olarak üstün bir kere hiçbir canlı fiziksel olarak birbiri ile eşit değildir bir erkek de bir erkek ile eşit değil bir kadın da bir kadın ile eşit değil geri kafalı düşüncelerine küfür etmek istemiyorum ama bizi böyle aşağılayamazsın sırf bir organ fazla dogdun diye padişah değilsin bu cahil düşüncelerin için sana acıyorum sırf s. kin var diye kendini bir bok sanmışsın haddini aşmaya sakın cüret dahi etme 24 yaşına kadar bunu öğrenemediysen yazık sana bence sakın evlenme senden olsa olsa haberlerde ki başka bir ölen tecavüz edilen ya da dövülen kadının kocası sevgilisi ya da katili olur geri kafalı şey güncelle beynini annen seni belli ki insan olduğun için ya da onun evladı olduğun için değil bir organ fazlan var diye sevmiş yoksa böyle kalkmazdı senin popon
Mesela varsayımsal konuşuyorum; bir kadın iş görüşmesine giderken, donanımına güvenmiyorsa, eteğin boyu ultra miniye çıkartılır, gömleğin fazladan bir iki düğmesi açılır.. Bu kadınlığını kullanmaktır.
10 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKullanılacak yer vardır kullanılmayacak yer vardır.
Her işini yaptırmak için kullananlar var mesela.
Onlar da hiç bir yeteneği olmayan, bundan medet uman bir çare zavallılar işte..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılYav kardeşim erkeklerde 2 beyin vardir siz 2. Beyine hitap etme anlami tasiyor sen simdi 2. Beyin ne dersin diyebsorarsin onuda baskasi söylesin
00 Yorumla Kadınlığını ne şekilde ve kime kullanacağına göre değişir eşine sevdiğine karşı kullanıyosan sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılBiraz kur yapmak biraz dekolte gostermek.. Eminim erkeginin hosuna gidecektir iste bu disiligini kullanmaktir istersen VEZIRde edersin REZIL de :))
00 Yorumla
+1 yılkime karşı kullandığına bağlı eşine karşı kullanıyor ise sıkıntı yok ama komşusuna veya işyerinde müdürüne filan kullanıyor ise cinayet sebebi
00 YorumlaCilve yapmak. Seksappealini kullanmak. falan iste
00 Yorumla
+1 yılDişiliğini kullanarak erkeği tahrik etmek ve buna dayanarak karşıdaki erkeğe istediğini yaptırmak gibi bişey sanırım
20 Yorumla
+1 yılCinsel obje olarak görülmekten rahatsız olmayan kadınların sık sık kullandığı yöntemdir.
00 Yorumla
+1 yılyerine göre kullanılmalı bence abartılmamak sartıyla sirin olabilir
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. bir çok kadının yaptığı en has mesleklerden birisi bu işin düştüğünde bir erkeğe yanaştığında hissettigin ilk duygudur. ;)
00 YorumlaDişiliği kullanmak diye de soylenir evet yatak muhabbeti iste kur yapmak naz yapmak falan
00 YorumlaÇıkar içinse hoş değil ama sevdiğini mutlu etmekse amaç olay başka bır şey
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 958 cevap paylaştı.
+1 yılbu yaşta bu kelimenin anlamınımı bilmiyorsun daha ayıp be
00 Yorumla
+1 yılBence kadın erğeğine kadınlığını hisettirmeli kıyafet olsun davranışı olsun
00 Yorumla
+1 yılBulasıkları yıka ütü yap filan demek :/
00 Yorumla
+1 yılturk kizlari cahillikte sinir bilmiyor mk
00 YorumlaErkegini herşekilde elinde tutabilmektir
00 Yorumla
+1 yılNe için ve kime karşı kullanıldığına göre değişir.
00 Yorumlabu devirde kullanmayana akılsız derler
00 YorumlaHerkez kendi tercihlerini yaşar
00 Yorumla
+1 yılKısa yatmak demek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği