Seven insan korkar mı sizce , saklar mı sevdiğini? Uzun diye okumamazlık yapmayın lütfen içimi döktum?

Arkadaşlarıma söylettirdim onu sevdiğimi. O tipim değil falan demiş. Ben çok ağladım tabi. 3 Hafta. Sonra ben ağlarken. o başkalarıyla gulunce bende umursamamaya karar verdim. Şimdi umursamıyo gibi davranıyorm. Sevmediğini söylüyor ama aynı sınıftayız ne biliyim yanıma bir erkek otrnca biz gülüşürken falan baktığını göryorm. Kızlarla otururken bu kadar uzun bakmıyo ama. Mesela ark. Kağıtlaşıyoduk yanındaki kız eline aldı okumak için kağıdı. O sırada zil çaldı. Caktırmadan onunda 1-2 satır okurken gördüm. Mesela ben buna mektup yazp arkadaşa verdim ona versin diye. O sikmde değil okumam yırtar atarm deyip çantasına koymuş. Ben aldım yırttım bunları duyunca. Geldi çantasını açtı mektubu aradı uzun süre hatta arkadaşa falan sormuş. O da görmedim falan demiş. Neyse mallık yapıp diğer gün tekrar koydm. Actı okudu biraz. Döndü sırıtır gibi yaptı bana bakarak. Aradan 1-2 saat gecti. Arkadaş niye cevp yazmdn dedi başkası var demiş. Ben duyunca çook ağladm. Sonra kankalarıyla konuştm. yalan söylemiş yokmuş öyle biri. Bedendeydk işte bu sınıfta nöbetciydi. Gittim mektubu istedim cebnden çkrp verdi. Aşağı indim yırtıp attm. Anlamıyorm abi. Madem sevmiyosn neden yırtıp atmıyosn , okuduğun halde niye cebnde taşyosn. Neden bakıp duruyosn. Bu aralar yine bir ark. Sormuş. Çıkın falan diye yine yok demiş. Mektubu veren ark. Demişki 1-2 hafta cık kendinden soğt demiş. Ben özgeyi üzemem demiş. Anlamıyorm gerckten? Nolr fikir verin
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun olsada okuyun lütfen coooooook seviyorm?
Seven insan korkar mı sizce , saklar mı sevdiğini? Uzun diye okumamazlık yapmayın lütfen içimi döktum?