Yeme & İçme Koruk sever misiniz? kir_papatyasi__ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor anneannemin bahçesinden 🤗 Cocuklugumdaki gibi kaçırıp tuzla ekşi ekşi yemeye geldim 🤗😋 #okyanus Koruk sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bunun suyunu yapıyorlardı sanırım çok güzel oluyordu içmiştim bir ara. Onun dışında ekşi ekşi yemek çok güzel 0 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Koruğu tuza batırıp hiç yemedim sadece koruğun yemeklerde kullanıldığını biliyorum limonun yerine yemeklerde lezzet veriyor 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Evet çok seviyorum çok güzel ve lezzetli oluyor 0 0 Yorumla
sohbetcidede Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 83% +1 yıl olmuş maşallah güzel fazla yeme unutkan olursun 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ay agzim eksici sevememm 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Severim. Tuz ve pul biber döküp yemek harika olur 0 0 Yorumla
Yusufaras33 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun 🤤 0 2 Yorumla kir_papatyasi__ +1 yıl Gel beraber olsun 🤣 Yorumla Yusufaras33 +1 yıl Davet ediyorsan icap ederim. Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Tabiiki severimm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunun suyunu yapıyorlardı sanırım çok güzel oluyordu içmiştim bir ara. Onun dışında ekşi ekşi yemek çok güzel
Koruğu tuza batırıp hiç yemedim sadece koruğun yemeklerde kullanıldığını biliyorum limonun yerine yemeklerde lezzet veriyor
Evet çok seviyorum çok güzel ve lezzetli oluyor
olmuş maşallah güzel fazla yeme unutkan olursun
Ay agzim eksici sevememm
Severim. Tuz ve pul biber döküp yemek harika olur
Afiyet olsun 🤤
Gel beraber olsun 🤣
Davet ediyorsan icap ederim.
Tabiiki severimm
Eşkidir, severim :)