bu minigi yolun ortasinda buldum insanlar ezmesin diye cimenlere birakmak istedim✨ hemen de ölü taklidi yapti😭😭💖 hamam bocekleri disinda tum bocekleri elime alma ozelligim var🤭🤭
Bocekleri sever misinizz ya da korkanlardan misjnizz🥺🥺🥺?
Her böceği sevemiyorum Elime alıp sevmeyi isticemde vargorunce kusasım gelende Yani nieçe binde dediği gibi bi kelebeği öldürürsen katılsın bi hamam böceğini öldürürsen kahraman Mesela uğur böceğini severim ama hamam böceğini asla sevmem Genelde çoğu böcek beni korkutur En zalim böcekte sivrisinektir Her gece nöbetinde aşireti ila nöbet yerimi basarlar ve her nöbet kanlı çatışmalar gerçekleşir Onların yüzünden aldığım sinek ilaçları yüzünden arabama mazot alamıyorum doğru dürüst Ama sivrisinekler cok akıllı hayvanlardır Ve çok sinsidir saklaninca onları bulmanız eğer duvarlar eşyalar beyaz degilse imkansıza yakındır Mesela bi yere kondigunu gördünüz dimi 🤔 Yerinizden kalkip onu öldürceksiniz dimi 🤔 Ayağa kalkınca sinoşun orada olmadığını görürsünüz Çok akillilardir Ve bu akşam yine çok kanlı bi çatışma daha olucak Cunki aksama gece nobetim var İstersen sende gel birlikte öldürelim 🤔 😎🫵