Kızları delirten sözler nelerdir? :=) Soru biraz tuhaf ama ben galiba uzman oldum :))

Gözleri güzel bir kıza, eşşek gözlüm demek, kokusu güzel bir kıza hoşaf gibi kokuyorsun demek, kibar yürüyen kıza, ördek yürüyüşlü ya da penguen demek, görünüşü ihtişamlı bir kıza ateşdağlı bekir demek, dudak üstünde tüyleri olan bir kıza pala remziye demek, dişleri güzel bir kıza, dişlerin dedemin dişleri gibi demek ( rahmetli dedemin dişleri takmaydı ama güzeldi :D ), kabarık saçlı bir kıza saçların aslan yelesi gibi demek, güçlü bir kıza aslanım benim erkek gibisin demek, vs.. bunların hepsi temelde iltifat. ama pratikte öyle olmuyor. :)) siz neler dersiniz bu üç harfli ( kız ) leri delirtmek için?
Güncellemeler
+1 yıl
Daha soruyu okumasını bile bilmeyen bazı andavallar cevap yazmasın. Sadece zeki insanlar yorum yapsın. Ben burada yaratıcı zekaya örnek veriyorum aptal adamın teki amacımın karşı tarafı incitmek olduğunu iddia etmiş. Lütfen sadece zeki insanlar yorum yapsın. Aptal insanların yorum yapmasını isteyeceğime gider sokaktaki kedi - köpeğe sorarım daha iyi. En azından daha mantıklı şeyler söyleyebilirler :))
Kızları delirten sözler nelerdir? :=) Soru biraz tuhaf ama ben galiba uzman oldum :))