Güncellemeler
+1 yıl
Bana kalsa var ya o dükkanın sahibini görsem derim böyle sapık zihniyetli insanları dükkanınızda çalıştırmayın diye de gerek var mı tartışmalı.
Bugün pastanede idik kapalı kara tesettürlü bir kız vardı sanırım hacı hocalardan kardeşimin canı dondurma istedi diye dondurma aldım oradaki amcaya seslendi ben de dedim siz çalışan değil misiniz siz niye vermiyorsunuz diye sordum o da dedi ben veremem neyse amcadan aldık ödemeyi yaptık gittik. Dondurmanın neresini sapıkça algıladınız. Yiyecek lan o yi - ye - cek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yazık beyinlerine işte insan kendini geliştirmesi son derece önemli
Farklı bi kafa yaşıyorlar
Ve bu tiplerin görüldüğü yer seni çok şaşırtacak Aydın da. Evet yanlış duymadın Aydın da gördüm bu tipleri.
Yanıtsız kaldığına göre dediğime inanmadın ama maalesef burada çok sayıda gördüm.
Ya inanıyorum tabi Türkiyeyi o tipler elle geçirdi her yerdeler maalesef
Bir sokaktaki tacizci tecavüzcü diye tabir edilen aşağılık yaratıklar bir dişi sineğe bile abanan abazan denen yaratıklar bir de o sapık zihniyetli yaratıklar bunları bir çukurda toplayıp yakmayı o kadar istiyorum ki anlatamam
Öyle düşünmekte haklılar çünkü çok Abaza ve eğitimsiz insanlar var ama abartılı düşünmemek lazım