Simdiye kadar aksini görmedim saf kadinlar hep aldatiliyor ve yedek oluyor erkekler icin , bunu kendimdede gördüm cevremdede iyi saf kadindan cok tam aksi kadinlar seviliyor isteniyor neden Boyle?
Cevabın nedir?
Aynı durum erkekler için de geçerli şekerim. İnsanlar hayal ettikleri ve yapamadıkları şeyleri gerçekleştiren başkalarına karşı hep ilgi duyarlar. Saf ve temiz bir kadın bir erkeğin fantazilerine ne kadar karşılık verebilir, ne kadar ileri gidebilir ki ilk tercih olması için. Benim şahsi düşüncem saf ve temiz bir bayanla bir ömür geçirebilirim ki zaten öyle yapıyorum ama benim uçuk fantazilerime hitap etmediği kesin, istese de uyamaz bunlara ve bu durumda gözler başkasını arıyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Bu insanların çoğunda olan bir tatminsizliktir. Sende de vardır ama farkında değilsin. Mesela sevgilin veya eşin çok iyidir ama başkasının sevgilisi ona çiçek alır ve sen sevgilinden yakın zamanda göremediğin için kızarsın ona. Bunun gibi birşey. Sana bir örnek ; ben haftasonları öğlene kadar yatmayı çok severim ve eşim bir sabah kalkmış komşunun kocasını balkonda çamaşır asarken görmüş ve ben o sırada uyuyorken bana öyle sinirlenmiş ki bütün gün ağzımdan burnumdan çıkardı :D Bu benim kötü biri olmadığımı göstermez ama beklentiler insanları farklı yönlere sürükler.
En İyi Cevaplar
Saf temiz iyi kalpli kadınlara herkeste bende kurban olayım. Dünya böyle herkes dış görünüşten ibaret. Kimse içinde ne varın derdine girmiyor. Bir tip iki namus yeter. Gerisi palavra olmuş
14 Yorumla
herkese sorsan sadık iyi niyetl vs vs bir kız ister. buluncada ya aldatır ya da terk eder. erkekler elde ettiği kadınlardan soğur. onları uğraştıran kadınlara aşık olur.
22 Yorumla
Evlenmelik olarak görüyor ama başkalarıyla eğlencesinden vazgeçemiyor. Bence kendisi kaybediyor, dert etme☺😊
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
25Cevap
Saf temiz kalpli erkekler neden aldatılıyor ve ikinci planda kalıyorsa ayni sebep den. Oldu oldu cvp guzel oldu oh bombastik oldu. 😌
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bende saf ve temiz kalpli bir insanım erkekler bizim gibileri sevmiyor genelde popüler havalı kızları seviyorlar bizim gibileri evlenecekleri zaman istiyorlar
111 Yorumla- +1 yıl
Bu herife laf anlatamazsın onun aklı tek biryerine çalışır uckuruna
- +1 yıl
Çünkü çok cahiller hemde çok zeka seviyesi sıfır
+1 yılErkeklerın bazıları kazık yemeyi boynuz yemeyi seviyor buz dogru olduk ama dogru bulamadık ama maymun gozunu açtı artık
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Saf olması başlı başına bir sorun aslında herkes saf ister ve bir süre sonra sıkılır sıradanlıktan yeni kişiler arar. Saf görünümlü uyanık olsa daha iyi olur
21 Yorumlaİyi olmak ayrı saf olup kanmak ayrı körü körüne sevgi olmaz kendinizi frenlemeniz gereken yerlerde durun
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılSaf erkeklerde öyle yani cinsiyet belirtmene gerek yok. Saf insanlar her zaman aldatılır ve yararlanılır...
17 Yorumla- +1 yıl
Çünkü insanlar nankör :/ başka açıklaması yok bence
- +1 yıl
Son pişmanlık neye yarar demiş müslüm baba :) Bir gün doğru kişiyi buluruz umarım
- +1 yıl
İnşallah... iyi eğlenceler kafana tokadan başka bir şey takma :)
+1 yılbence herkes dengi dengine olmalı saflar saflarla birlikte olmalı
16 Yorumla- +1 yıl
seçtiğin kişiye dikkat et sende
- +1 yıl
kalbin seçmiyor kadınlarda gen yazısı var güçlü olanla birlikte ol diye o yüzden onlara yöneliyorsun ki güçlüler de genelde kötü insanlar biraz mantığını kullan
- +1 yıl
güçten kasıt para değildir pek para da dahildir ama özgüvenli milleti ezen taifelerden bahsettim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılinsanoglu ıste bu nasılsa cepte dıyo baskalarına yonelıyo allah belalarnı versn :D
110 Yorumla- +1 yıl
uzulme bea
- +1 yıl
hayırlısı ıste üzülmemeye calıs dunya bos ask mesk yalan dolan
- +1 yıl
bak zaten cok üzgün ve sinirliyim üstüme gelme benımde memleketım trabzon ona bakarsan :D
- +1 yıl
Fanatik oldugum icin Feneri sevmemde dun maca baktim babamla bunu söylicem aklima gelmezdi ama hakem cok haksizliklar yapti hakeden fenerdi üzüldüm dünki maca söz etmek icin yazmadim , sonucta Trabzonsporlular bu durumu hep yasiyor ne kadar kötu durum oldunu biliyoruz trabzonlulari sende kyi bilirsin hakin yanindadir 😏
- +1 yıl
avrupa türk takımı ıstemıyo bızı ıstemıyolar baska acıklaması yok hele son olaylar iyice batırdı her seyı mecburen hakem katlıamı yapacaklardı onun ıcınde bızı hıc sevmeyen bırini verdıler o da dogradı bızı zaten bu aslında türklere yapıldı ama fenerbahcemın dusmanı cok sevenı yok ülkem gıbı
- +1 yıl
ıntıkam ıcın yaptı zaten mıllı takıma da yapacaklar bu tarıhı unuttma bızı zaten ıstemıyolar orada ılk baslarda elemek ıcın ellerınden gelenı yapacaklar
- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilinizi düzgün seçin kanka. seçimlerinizin sonuçlarına siz katlanacaksını yine tabi ki
11 Yorumla
+1 yılHaklısın. Belki de bizim öyle olmamız gerekir. Kalp kırmamız vs.
11 Yorumla
+1 yılAynısı erkeklerdede olur iyi olanlar üzülmeye mahkum
14 Yorumla- +1 yıl
Bende çok kırıldım çok canım yandı bende artık karşılıklı sevgi istiyorum.. 😞
- +1 yıl
İnşallah sende öyle umarım
- Aşk İlişkileri konusunda 958 cevap paylaştı.
+1 yıliste o iyi güzel kızların üstüne yok zibidi berduş serseri bulmaktada o yüzden:)))
13 Yorumla- +1 yıl
bir düşün haksız mıyım nerde bir zibidi serseri görsem kolunda ay parçası gibi kız var nerde bir işe yaramaz görsem yanında itiraz gedir bilmeyen güzel yürekli kızlar var haksız mıyım dedigim de bir erkek düzgün giyiniyor saçını yana tarıyorsa evlenmek istiyince kapı kapı kız arar ama bulamaz çünkü istenmez bir erkek modelidir o ama saçları dagıt bir küpe tak çingene gibi yırtık pırtık giyin ozaman kızlar üstüne atlıyor adeta sensöyle kardeş suç kimde:))
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSadece önyargı seninki
#YorumaCevapVerilmeyecektir.
#NoCommentary01 Yorumla Aynı şey erkekler için de geçerli.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok özür dileyerek söylüyorum. Deveyi diken insanı...
Bu atasözü her şeyi anlatıyor. Bilinçaltımızda yatan mazoşist duygular nedeniyle acı çekmeyi seviyoruz. Bir nevi acı bağımlılığı. Bize değer veren insanlardan uzak durup canımızı yakanların peşinde koşmamız da bunu kanıtlıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. bence onla alakalı degil kişi seni kaybetmek korkusu yaşamıyorsa senden daha fazla arzuladıgı biri vardemektir
06 Yorumlaçevrende sıkıntı var o zaman.
21 Yorumla
+1 yılSaf erkeklerde o kategoride asena hanım.
14 Yorumla- +1 yıl
bende erkeklerinkini dile getirdim
- +1 yıl
:))
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın düzeni böyle.
12 Yorumla- +1 yıl
Hakedenler hakettiğini alamaz hiçbir zaman.
Saf ve temiz olduğu için aldatılıyor
110 Yorumlasize tam deger veren kisileri bulamiyosunuz
110 Yorumla- +1 yıl
duygunla hareket iste, alakasi yok diyosun kalp isi sevme ask isidir kalbim kimi secerse dedin aklina da onu koymussun. hata sende kusura bakma. dost aci soyler. kucuk karakter analizleri ile onu cozebilirdin. bugun hava nasil cumlesine verilen cevaplardan bile 50 tane karakter cikiyor
Bazilari saftirda o yuzden
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı erkekler diyeydin iyiydi 😊
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam knki hiç bir fikrim yok doğanın kanunu sanırım 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz öyle erkeklere bakıyorsunuz normal
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıladam yakışıklımı hemen atlıyorsunuz :)
Cevap sahibi+1 yılöyle olsun bakalım demekki şans yok :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeveye diken insana s... yaranır dostum
10 YorumlaTam tersi ya bence temiz erkekler aldatiliyor esas
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatın gerçekleri
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇünkü iyi olan bu dünyada hep kaybeder
İyi oldukları için
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılherkes değil
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Veren Vs Vermeyen
10 YorumlaYok öyle birşey
014 YorumlaKim demiş
04 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Saf temiz iyi kalpli kadinlar neden aldatilir ve ikinci secenek olur erkekler icin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler