ՏҽӀɑʍՏ ⚘️
Aldatana mı, aldatıldığına mı kızmalı insan¿ Kadınlar hep kıskandığı kadına düşman oluyor yaw, rahatsız mısınız 😂

ՏҽӀɑʍՏ ⚘️
Aldatana mı, aldatıldığına mı kızmalı insan¿ Kadınlar hep kıskandığı kadına düşman oluyor yaw, rahatsız mısınız 😂
Çünkü kemali yapmaz 🤣
Ahahaha aynen 😂
Teşekkürler 🎊🌸
Ricalar 🌸🌸
Çünkü kadın olarak bizi en çok ve sadece kadınların anlayabilmesi gerektiğine inanıyoruz. "Kendini benim yerime yok şırfıntı. Bu adam sana eşim var dediğinde hiç mi düşünmedin beni? Sana aynı şey yapılsaydı? Bir düşün, kocan var ve başka bir kadın, "aptal ahmak kocanla" bu çirkin durumu sana yaşatmasına izin veriyor.. nasıl hissederdin hı, sen de bir kadınsın biliyorsun adamların ne kadar aptal olabileceğini. Sana yaklaşsa bile evli olduğunu hayatında başka bir kadın olduğunu öğrendiğinde uzak durman gerekmiyor mu?" diye bağıra çağıra hakkını arayan bir kadını unutamıyorum mesela... haklılar bir noktada kin beslemekte... Beni en çok hemcinsim anlamalı diye inanırken en büyük darbenin gerceklesmesinde en çok katkı payı olan hemcinsi oluyor insanın...
Maalesef hayatın her alanında böyle.. Kadının kadına yaptığını başka kimse yapamaz
Aynen öyle maalesef
Teşekkür ediyorum 🌸
Rica ederim ⚘️
Valla bu durum tam bir aşkın karmaşık oyunlarından biri! Kadınlar, aldatılınca önce ihaneti yaşadığı kişiye değil de, sanki rakipmiş gibi aldatılan kadına kırılıyor çoğunlukla. Halbuki esas suçlu, ilişkideki güveni yerle bir eden aldatandır. Kıskançlık ve toplumsal kodlar burada işin içine girince işler karışıyor; bazen öfke yanlış hedefe yöneliyor, biliyorum bu çok haksızca 🙄 Sen hiç böyle durumlarda hangi tarafa kızdın peki? Ben olsam hem aldatana hem de kendimi kandıran kadına biraz kızardım sanırım 😂💕
Cevap
28Cevap
Her iki tarafta kasinmasin bence. Kadın eğer karşısında ki adamın sevgilisi olduğunu bilmesine rağmen devam ediyorsa çok net şeydir , ve erkekte buna bile bile gittiyse o da şeydir. düşman olması o kadının daha güzel olduğu için değil , reyonda ki ucuz indirimde ki şeyden olmasındandır
Kimse kusura bakmasın
😏👌
Kadın hala erkeği sevdiği için ona kinlenemez, duygusal bağ var. Ama öteki kadına kin beslemek hem kolay hem de egosunu kurtarıyor. Toplum da kadın yoldan çıkardı masalını ezberletmiş zaten.
Doğru öyle bir algı var
Maalesef
İkisine de besler bence ama erkeğe bir tık daha fazla
Erkeğini elinden aldığı için
Çünkü yanlızca Erkek değersizdir... kadın gözünde. Fakat bu değersiz gördükleri şeye değer veren birini görünce kıskanırlar... Eliniz de olana değer vermeyip , başkasının eline geçince değerini anlamak gibi... Bir de karşı taraf o değersiz gördüğüyle parlaklığına parlaklık katar ise o kadın kahrolur ölür biter karşı kadının bu mutluluğunu bitirmek için erkek wc gitse de oral çekip resmini göstersem ayrılsalar keşke derler.
Bir disko da erkeğe ilgi gösteren güzel bir kadın olsun ve o kadın wc gitsin... Erkek çevreye baktığın da diğer kadınlar da ona bakar ve en küçük harekette yakınlaşma eylimi gösterirler. Hatta tanışmaya bile giderler. Kadınlar balık gibidir... Bir birini takip edip tekrarlama huyları vardır.
Disko kadınlarından mı örnek verdin sjdj
Fark etmez ki. evlenmiş erkekler o yüzden ilgi çekici gelir kadınlara sevgilisi olan nişanlı... Kadın bir kadın tarafından ayırtılmış erkeği her zaman en öne alır... amaç kişiye göre değişse de... Çoğunlukla ızdırap çekerler ama bu huylarından dolayı. Aynı adamlar pazar içinde el değiştirir devamlı 🤣😁
Ya bir şekilde benim kocam yapmaz psikolojisi olabilir. Oysa aslında yapan kişi, tam olarak hayatımızdaki can ciger olduğumuz insanlar 🫤. Bunu bu sekilde kabul etmek zor, geliyodur. Sonuçta taraflar ortak hareket etmis oluyor. Kimse kimseyi yoldan çıkarmıyor, öyle bişey yok 😄.
Kemalim yapmaz sjdjs
Ya ya kesin öyledir xdjj 😄
Adamı tarih yazacak jsdjs
Kazanovalar nolucak ya 😑
Bu olay şöyle de olabilir aldattığı kadını da seninle aldatmış olabilir belki kızın da haberi yok ayrıca haklısın haberi olsada aldatanların ikisi de karaktersiz oluyor sadece kadına düşman olması saçma
Bir de şey var ya sen aklını çeldin kafası msksls Abi çocuk mu bu adam iki şekerle kandırılacak kendini kandırıyor millet
😂😂
Kadın düşüncesi; o yelloz kuyruk sallamasa benim aşkitoşkom ona bakmazdı.
Halbuki aşkitoşkosu karaktersiz bir köpektir ama ona toz konduramaz. Böyle kızlardan uzak duruyorum biraz kuş zekalı oluyorlar.
Helals
Teşekkürlers
bu tür durumlarda genelde erkek zaten her iki kadını birden aldatmış sayıldığı için kinlenmemek gerek ben hemcinsime bu tür konularda daha çok güvenirim çünkü karşı cins daha çok yalan kullanıyor kaldı ki zaten aldatacak adam bellidir kadınlar aşık olunca gözleri karardığı kabullenmek istemiyorlar
Çünkü: kadının onu ayarttığını düşünür , erkeğine toz kondurmaz "Kemal'im yapmaz " repliği geldi aklıma
Ben de yazdım aşağıda bir görüşe hshdsdjsj
çaaak ✋️😃
Sende mi kızılcık şerbo jfnfjfj
Aldatıldığı yabancı neyine kızıyor? Gurursuz dersin ayrı konu ama kızılcak biri varsa aldatana kızılmalı
Apo aldatıyor aldatıyor ama pinko kime bileniyor 😂
Ölürüm de boşanmam dedi, öldü sjdjs
Amin canım amin sjdjs
Evet bu hep dikkatimi çeken bi s*laklık örneği olmuştur ajsjdkdkdkdkdkdkfkdkfkfl
Bir de adamı affediyorlar 😒 kadına düşmanlık devam sjdjs
Bi daha aldatılmayı hak ediyorlar işte akskskskskdkd
Çıldırmışlar sjdjsj
Biri açık kapı bırakır diğeri de o kapıdan içeri girer. Akıllı bir kadının olaya böyle bakması lazım. Ayrıca kadınlar erkeklere göre daha çok sahiplenme içgüdüselliğine baktığı için aldatıldığı kadına kin ve nefret besliyorlar.
Aldatan erkek yoktur, yoldan çıkaran kadın vardır.
He başka
Ağlayan kadın vardır.
İki tarafa da kızılmalı.
Üzerine alınan alınsın bence. Her ilişkide aldatana kızmayıp kıyak geçerken, karşı tarafa kin beslemiş bir kadın da sütten çıkmış ak kaşık değil.
Kimseye kin beslemem. Ses çıkarmadan bitiririm. Bu tarz durumlarda belirsizlik yaratmak ve tepki vermemek en büyük intikamdır. Bırak karşındaki ne olduğunu anlamasın. 😏
Kendi seçtiği erkeğin böyle bir şey yapmasını kabullenmesi yediremiyilar ondan sonra sen benim yuvamı yıktın diye hemcinsine kim besliyorlar. ya da diğer kadın daha guzledir kiskanmistir.
Galiba erkeğini elinden aldıkları için kıskanıyorlar. Önce kadını halledip sonra geri kalan zamanda da adama dönüyorlar. Adam nasılsa bir yere kaçmıyor. Önce kadını halledip sonra adama.
Kaybetmek kimsenin hoşuna gitmez çünkü kaybettiğin kadın eğer cidden senden daha alımlı , daha kültürlü ve daha güzelse bu tarz eksiklerden dolayı da kin duyabilir.
Böyle bir durumda kimseyle işim olamaz gönlü varsa gitmeye ellerimle sunarım karşı tarafa
Ben ikisinede kin beslerdim böyle kadınlar dışardan erkeklere toz kondurmayan cahiller gibi görünüyor
anlamsız geliyor bu durum bana ya kocan yemiş bir halt belki kadının haberi yok kafanız mı iyi ablacım, kocana kin besle
Benim göremediğim neyi gördü.
Çünkü kadın kadın için yaşar.
Aslında ikiside olmamalı. İnsan yoluna devam etmeli.
Aldatana kızarsa affedemez de ondan. Suçu hep 3. şahıslara atmak işine gelir insanın
Adamla olan duygusal bağ ve kadını rakip görmesi ona bilinmesini sağlıyor.
Ben erkeğe beslerim kadının benden haberi yok belki.
Evet genelde böyle olur ama ben de aldatıldım hiçbir zaman kadına kim beslemedim sonuçta erkek istemeseydi yapmazdı...
geçmiş oslun
Badboyperest olmayan ve playboysever takılmayan kadın yok ki ondandır.
Ben aldatan erkeğe kin ve nefret duyarım şahsen. Kadının bir suçu yok. Tabi bu durumdan haberi yok ise yani sevgili olduğu adamın başkası ile ilişkisi olduğundan habersizse suçlamam
Kadınlarda biliyor ki dişi kuyruk sallamazsa erkek köpek o kancığın peşine düşmez. 4 ayaklılar aleminden örnek verdim çünkü aldatmak; aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir.
Dişi kuyruk sallamasa da neler olduğunu duyuyor ve görüyoruz. Yok öyle bir şey
Tecavüz eden hayvanları insan yerine koyma lütfen.
Aldatanların onlardan farkı yok
Bence aldatan onlardan daha aşağı seviyede 👍 tecavüz edecek kişinin amacı belli.
Aldatanın amacı ne 😂
Karşı tarafın güvenini kazanmış ama harem kurmak istiyor ve aldatılan kişinin bundan haberi yok 🤔🤔🤔
Tecavüz ile aldatmada amaç aynı mı sence?
Aldatılanın haberinin olmaması Neyi değiştiriyor? Er geç ortaya çıktığında hayata tecavüz bu aldatma olayı.
Haberinin olmaması güveni sarsıyor. Aldatılan kişi aldatana güveniyor. 👍
He tamam amaaan
Kadınlar kıskanç olduğu için bence 🤣
He erkekler değiller dimi
Biz en azından her önümüze gelen kadını kıskanmıyoruz.😉😄
Biz de her önümüze gelen erkeği kıskanmıyorum ayrıca siz hiçbir şeyiniz olmayan kadınları bile kıskanıyorsunuz 😒
Heh işte siz onu yapıyorsunuz😄
Hayır siz
Ben yapmıyorum en azından sizi çıkar
Sen herkesi katarken iyiydi
Alla alla
hadi gel cevapla bakalım şimdi :)
Yok siz cevaplayın sjdj
İşte, çözümsüz.
Tıpkı, aşığın olan kadının, eşine değil de, başka bir kırığına delirmesi gibi
Güçünüz gariplere yetiyor demekki 😂
Garip miii
Bence de onu yolmaya gerek yok ama garip de değil hani
😅 aldatan kimse onu parçalamak lazım, gerisi bahane
Çok fena bi soru olmuş valla 👍🙂
Fena sorular benden sorulur 🤪
Bende ne bulamadı da onda ne buldu der hani aldatan kişi egoyu kıran kişi olduğu için zaten güçsüz kalır ona karşı
Başka bi kadına tahammül edemez çünkü kendi sevdiğine ne olursa olsun kıyamaz ama kiymali
Çünkü o kadını benden ne fazlası vardı da buna tercih edildim diye takıntı yaparlar
Çünkü o kadın olmasaydı kocasida bakmayacakti sanırım o mantıkta düşünmüş
Kimseye kin tutmaya gerek yok, aldatan suçludur ve direkt ayrılırsın bu kadar
Ben erkeğe beslerim.
Hemcins düşmanlığı diyelim
Adam suclu bence.
Sağlıklı düşünememekten
Aldatildigim kadına niye kin besliyim
İkiside suçlu sadece kadın değil sonuçta
Aldatana kızmalı, çünkü sadakat yükümlülüğü ancak çiftler arasındadır.
Erkeğe toz kondurmak istemez
Bir mallık var çünkü 😂😂
Cevap basit
Neymiş
Cevabı vermişsin zaten
Oyyy güzel soru neyim eksik mevzusu
Rakip gördüğü içindir belkide
çünkü aldatan erkek çekici geliyor size
aldatıldığı kadın ise rakip
Bunu kadın olarak senin bilmen lazım
Ne alakası var? Aldatılmadım ki
Aldatılmamış olmana sevindim. O zaman aldatılmış bir kadın biliyordur bence