Nasıl kadınlarda hoşlanırsınız? ve hoşlanmazsınız? hem fiziksel hem karakter olarak? Yay kadını hakkında ne düşünürsünüz?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğal güzel sade kadınlardan hoşlanırım. Öyle boya küpüne batmış, suratta 5 kat boya, takmış takıştırmış dikkat çekmeye çalışan kadınlardan değil. Doğallık dediysek te bakımsız doğallardan değil. Sakallı bıyıklı kıllı tüylü kadından haz etmem erkeksi olurlar.
Karakter olarak egoist bencil herkesin ilgisini dikkatini üstünde isteyen birisi olmasın. Güven versin, kendinden şüphe ettirmesin, kimseyle kıyaslamasın.
Kova erkeği zordur. Onu ya öyle kabul edeceksin ya da bu yola hiç girmeyeceksin. Sakın ben bunu değiştiririm, istediğim kalıba sokarım, yontarım diye düşünme. Yapamazsın.021 Yorumla
Soran+1 yılhımm peki fiziksel ve davranışsal olarak nasıl kadınlardan hoşlanırlar? Birde yaş farkı önemli midir? 10 yaş küçük birinden hoşlanabilirler mi (olgun göstermesi ve davranması şartıyla)
- +1 yıl
Yazdım ya hepsini fiziksel ve davranışsal
Soran+1 yılyok yani daha detaylı
- +1 yıl
Şöyle diyeyim yaş 30 A doğru yaklaştıkça aralığı açıyorsun ister istemez. 10 yaş nasıldır bilemem. O burçla ilgili değilde biraz daha kişisel görüşle alakalı. Çünkü sen daha okuyorsun, o hoca. Sana yakınlaşmak istese bile okul ortamında göze batmak istemez seninle.
Soran+1 yılokulda hoca olduğunu nerden bildin :)
- +1 yıl
Bsşka görüşte ne yazdın sen?
Soran+1 yılokumuşsun tamam :) evet hoca işi sıkıntılı
- +1 yıl
Sana ilgisi var gibi.
Soran+1 yılevet ama bunu en fazla bu kadar belli ediyor. fazlası yok. yıllarca böyle mi devam edecek hele arkadasına ne demeli bir ilginçler yani
- +1 yıl
Seninle muhabbet kurmak istiyor ama çekiniyor. Belkide reddedilmekten korkuyor
Soran+1 yılevet olabilir. dısarıdan soğuk despot sert biriyim.. ve istesede muhabbet kuramaz ortak hiç bir alanımız yok dersime girmiyor
- +1 yıl
Sende bir hoşlantı var mı ona karşı
Soran+1 yılhoşlanmak değilde dikkatimi çekmeyi başardı ya.. ama fazla da ilgilenmiyor. yani cool takılmaya umursamamaya calısıyor. bakıslarını yakalıyorum nadirde olsa zaten cok nadir karşılaşıyor. Arkadası bir ilginç tatilden sonra o da bakmaya basladı ama sürekli yani rahatsız edecek kadar fazla
- +1 yıl
Senden bir işaret görmezse yanaşamaz işte. Öylece bakmaya devam eder.
Soran+1 yılnasıl bir işaret verebilirim ki peki :/
- +1 yıl
Sende hoşlandığını belli et işte
Soran+1 yılheh işte nasıl olacak napabilirim bilemiyorum
- +1 yıl
Siz kadınlar hoşlandığınızı nasıl belli edersiniz bilemem. Diğer hanım arkadaşlar yardımcı olabilir sana.
Soran+1 yılyanlıs anlasılmamam lazım anlamasın onunla ilgilendiğimi ama
- +1 yıl
Onunla ilgilendiğini anlamazsa nasıl olacak peki?
Soran+1 yılpeki ya o benle ilgilenmiyorsa. azıcıkta olsa böyle bir ihtimal var belkide bakmasının sebebi baskadır. ya da arkadasına benden bahsetme nedeni.. o zaman rezil olurum. var mı ki böyle bir ihtimal
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılben kovayım nası kadınlardan hoşlanırım yayı bilmemde fiziksel olarak uzun boylu kısa boydan fazla hoşlanmam ben normaldende hoşlanırım böyle kumral böyle iyi birisni seveirm :D karakter olarak böyle ciddileri severim ben ciddi dediysem cokta ciddi degil komik şeylerden anlıyan felan :D
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılalın yapısı felan genişmiş okudum şimdi bak giyim olarakta rahat tercih ederlermiş tam sevidigm şeyler bunlar :D kültürlü kişilik en sevidigimden akıllı davranışlar felan iyiymiş yaylar :)
Soran+1 yılaynen yay iyidir. Ama kova erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır anlatamadın pek ya
Cevap sahibi+1 yılne diyimki ya sen fiziksel kişisel özelliklerinden bahset
Cevap sahibi+1 yılyüzü geniş uzun veya normal boylu uzun saçlı kumral kızlardan hoşlanıyorum ben yayı mayı bilmem :D
yay ve kova iyi anlaşır :) heleki yay insanında şeytan tüyü var bence dikkat hemen çekerler :)
02 Yorumla
Soran+1 yılevet cidden bir şeytan tüyü var biz yaylarda bende anlamadım gitti
+1 yılzeki kadınlardna hoşlanıyolarmış kadın kadındır sonuçta diolar sevgilim kova ona sordum
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah çok asğol
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Nefes alsın yeter...
Dur lan ben kova burcu değildim sorry...10 Yorumla
+1 yılböyle kovaymıs burcmus ınanma her ınsanın huyu vardır git anasına yakınına sor daha iyi hurafe bunlar kendı burcumu bıle bılmem hıcte merak etmedım :)
00 Yorumla@Bravissimo
Up Up up😂😂0112 Yorumla- +1 yıl
Sen söyle bakalım 😉
- +1 yıl
@Bravissimo tamam ben seni tanıdığım kadar söylüyorum :)
Bir kere kesinlikle kıllı olma asla sevmezler hoşlanmazlar. Dalga geçer hatta😂😂zira kıl konusunda çok hassas, yerin dibine sokar valla Özellikle kol kıllarını almalısın.
Beyaz tenli bayanlardan hoşlanır, çünkü esmerler ona göre kıllıdır:)
Minnak hatunları sever:)
Ayakkabı numarası 35 felan :)
Yalandan asla hoşlanmaz
Biraz odundur ama yaşadıklarının da etkisi var, belki yontulabilir:)
Kendisinden küçük hatunlardan hoşlanır :)
Tanımış mıyım seni😀😀
Soran+1 yılyay kadını kova erkeği ilişkisi haa? Dökülün bakalım? ne var ne yok?
Soran+1 yılkendisinden küçük hatunlar? ne kadar küçük? mesela beni kesen kovanın yaşı benden 10-13 yaş kadar büyük snrm. s. s
- +1 yıl
Aynen 10 yaşa kadar normal :) @Bravissimo öyle diyor :)
Bayan erken çöker diye hani :) - +1 yıl
Haha süper tam karakter analizi 😊
Soran+1 yılevet ya biz erken çöküyoruz... ya ben benim hikayemin bir kısmını elli kere sordum burda takıp tenezzül edip cevaplamadılar sağolsunlar. bir el atıp okusanız ikinizz yıldım artıkta
- +1 yıl
@Bravissimo ahahah😊😊
- +1 yıl
Erken çökme değil benim yaşıtlarımda bulma ihtimali zor olsada ben istemem ya, doğanın bir kanunu var, kız ufak olacak. 😉
Soran+1 yıllink atamıyorum durun başlığı söylicem :) :D
- +1 yıl
Ama 10 yaş çok
Soran+1 yıl'' Arkadaşlar acil bakar mısınız? özellikle beyler? cidden çok önemli? TAKIN ARTIK? ''
Başlık bu umarım bulabilirsiniz...- +1 yıl
@Bravissimo Öğrendim bunu da şimdi :) sanki öyle denk geldim bir yerde ondan dedim
- +1 yıl
Nerden öğrendin 😊
- +1 yıl
Sorduğun soruların içinden bulup kopyalasana linkini.
Soran+1 yılçıkmıyor mu :( hadi ya o zaman buraya yazıyorum coping pasttt time :D
- +1 yıl
@Bravissimo senden şimdi 😊
- +1 yıl
10 yaşı? Şimdiiii? 😊
Soran+1 yıl20 yaşında üniversite öğrencisiyim, ama yaşımdan büyük gösteriyormuşum 24-25 gibi. Fakültemde dersime girmeyen hiçbir muhabbetimin olmadığı bir hoca aylardır bana bakıyor. ama sapıkça felan değil çok efendi düzgün biri cidden. Defalarca kez kaçamak bakışlarını yakaladım. Ben bakınca hemen yüzünü çeviriyordu. Neyse araya sömestr girdi. Tatil bitti her şey yine devam. Eskiden yüzümü çevirdiğimde anında bakışlarını kaçıran adam bu kez bakışlarını kaçırmamaya başladı fakat öyle ilgili gözükmeye felanda çalısmıyor hala cool hareketler vs devam. Onun birde yakın arkadaşı var Onunlada hiçbir muhabbetim yok. sömestrdan sonra onunda sürekli bakmaya başladığını farkettim ama o kadar komik ki arkadas sürekli mi bakar. kafasını çevirip bile bakıyor düşünün. Sanki bir şey söyleycekmişte vazgeçmiş gibi bakıyor. Geçen koridorda karşılastık beni kesen hocanın arkadasıyla...
Soran+1 yılmerhaba dedi bende merhaba der gibi basımı eğdim... napmaya calısıyor şimdi bu troller. amaçları ney -,-
- +1 yıl
@Bravissimo aynen şimdi :)
- +1 yıl
Kendimden şüphe ettim zuzu ne yazdım ben diye 😊
Soran+1 yılhadi okuyun ve beyin fırtınası yapınnn :)
- +1 yıl
@Bravissimo ama iyi hatırlıyorum 8 9 yaş farkı olan biri sormuştu çok demedin sen :)
Soran+1 yılbu soruyu cok sordum illaki denk gelmişindirde 8-9 değildi ya :/ 10- 12 vardır
- +1 yıl
Demedim diye onay mı vermiş oluyorum 😊 hangi soruda ya?
Soran+1 yılbilemedimm :/ evet diğer bir sorum. bu sayın hocamızın amacı ne -,-
- +1 yıl
@Bravissimo yahu sana soruyu nerden bulayım:)
Ama dedin işte kadın erken çöker felan dedin ondan dedim bende öyle :)
Soran+1 yılattım ya sorduğum soruyu gelemedi mi :O
- +1 yıl
Yaş farkı iyidir iyi 😊
Soran+1 yıltamamdır attım link
- +1 yıl
@Bravissimo demek ki doğru tahmin de bulunmuşum:)
- +1 yıl
3 -7 iyidir. Fazlası kuşak çatışması gibi olur 😊
Soran+1 yılonu ruhu benden genç ama :D
- +1 yıl
@Bravissimo Evcilik oynarsınız😂😂
Soran+1 yıldimiiiğ :) yaş değilde statü korkutuyor beni öğretmen-öğrenci.. her ne kadar dersime girmesede sıkıntı yani...
- +1 yıl
Evcilik oynamak değil niyetim mutlu yuva kurmak 😉
Soran+1 yıl@Bravissimo ooooooooooooooooooooo
- +1 yıl
@Bravissimo hayırlısı tabiki espiriydi oo😊
Soran+1 yılpeki nasıl yürücek garibim ortak bir şeyimiz yok. arada aynı ortamda olunca bakıyor çaktırmadan. Arkadasına da benden bahsetmiş galiba sömestrdan sonra o da bakmaya basladı manyak gibi
- +1 yıl
Elbette hayırlısı hepimiz için 😊
Soran+1 yılbölümümle gram alakası olmaya bir hoca :( hem utanırım :D gelcekse kendi gelsin :D
Soran+1 yılçok utanıyorum ya aynı ortamda bile bir geriliyorum :( arkadasıda bir garip gidip ona benden bahsetmiş sanırım. arkadas öküzün trene baktığı gibi bakıyor resmen ya artık gülmemek için zor tutuyorum kendimi afsaghs
- +1 yıl
Diyorum ya senden bir işaret görmezse gelmez. Zuzu doğru söylüyor, sen ona yürü o sana koşsun
Soran+1 yılyürüyememmm çok utanıyorum ya cesaret sıfır bu konularda. en fazla bende ona bakarım o da yarım saniye felan :( üstüne kahve mi döksem :D
Soran+1 yılişte o an vücudum saçma sapan sendromlar gösterebilir sesim gider. vücudum titrer mal gibi kalırım ben orda :D
- +1 yıl
@Bravissimo yani ne ile karşılaşacak bilmiyor arada yaş farkı.. kim bilir ne düşünüyor sapık damgası bile yer bu yüzden sen yürürsen oda sana koşar :)
Soran+1 yıldoğru diyonuz :( peki yürümesem nolur. Gelme ihtimali yok mu hiç? napcak uzaktan uzağa bakacak mı öyle?
Soran+1 yılaklıma bişe gelmiyor ki. nasıl yürücem ben adama... konusmadan olmuyor mu bu işler
Soran+1 yılpeki onunla konusmadan nasıl bir ışık yakabilirim. göz mü kırpsam ahahaha :D
Soran+1 yılsürekli gözünün önünde olmaya calısıcam evet... sadece bunu yapabilirim galiba :/
- +1 yıl
Adını soyadını öğren nerde derse giriyor hangi derse giriyor öğren. Sonra git 1 saat dersine gir çık git.
Soran+1 yılhahah o ne ya :D gidip adama selam beybi desem daha az anlasılır :D
Soran+1 yılevet yok :( yani baskaları yönlendirmese gidip konusamam mesela bir hoca onunla konusurken beni dahil etse felan..
Soran+1 yılahaha :D heyecandan saçmalayıp diyebilirim valla güvenemiyorum kendime :D
Soran+1 yıltamam bu olabilir... aslında arkadasını kullanarakta bir şey yapabilirim. anlamadığım bu arkadası sürekli bakıyor hatta muhabbetimiz yokken bile selam verdi meraba dedi. ulan neden kendisi yapmıyorr... arkadasına benden bahsettiği belli yani
Soran+1 yılhahaha umarımm :D
- +1 yıl
Ne var alt tarafı bir derse gireceksin
Soran+1 yılöğrenci olunca imkanlar kıt oluyor tabi :D yalnız arkadası çok mal asahgsa insna çaktırmadan bakar yanii. Yanıma gelip ben sana bakıyorum dese daha az anlasılır. o derece bakıyor. bir de geçen şey oldu. Arkadasıyla karsılastık tam gelip bir şey söylicek gibi oldu hatta dedim içimden aha s*çtık diye sonra gitti demedi bişe baktı anca -,-
Soran+1 yıldersi olmaz :( yürürken çarpsam mı napsam. şimdi bu mal gider düşer kafa göz kırar bende bu şansla ona da gerek yok kalsın
- +1 yıl
@Bravissimo aynen bu da olabilir
Soran+1 yılahahaha hayır normalde fazla hanfendi biriyim. sosyal medya beni bozuyor :D
- +1 yıl
Sen onu biraz araştır hakkında bilgi topla
Soran+1 yılşu gönül işleri ne zormus. seviyorsan gel konus arkadas. koca adamsın. bizde cazgır değiliz çok şükür reddetsem bile efendice reddederim kafana çanta geçircek halim yok
Soran+1 yılbaya arastırdım ya... gereken bilgileri topladım gibi
- +1 yıl
30 yaşına gelmiş bir adam defalarca reddedilmiştir. O yüzden kendinden 10 yaş küçük bir kız tarafından reddedilmeyide göze alamıyor belkide
Soran+1 yıl4 aydır izliyor ama :( yaş farkı evet sıkıntı onun açısından demek ki... ama yinede izle izle nereye kadar. Sonucta bende yasımdan büyük gösteriyorum 25 yasındayım desem kimse yadırgamaz.. hal hareket olarakta öyleyim. çok büyütmesin o da. yani öğrenci olarak en fazla ne kadar yürüyebilirim ki.. o yaklasmalı
Soran+1 yılevet mantıklı. ama sıkıldım yani haziranda okullar tatil. 3 ay yokuz. göremicez birbirimizi. Gidipte sahur vakti faceden yürürse iyi söverim
Soran+1 yılevet kendisi seçmeli.. bende azıcık yardımcı olabilirim tabi :D ama az zaman kalında endişelendim 3 ay görüsemicez yani :(
- +1 yıl
Senin reddetmeyeceğini terslemeyeceğini anladığı zaman gelir
Soran+1 yılheh işte nasıl anlıcak bunu... emin olamaz ki hiçbir zaman. dısarıdan soğuk biriyim ama hanfendiyimde yani kabalaşıp rencide etmem. En kötü kibarca reddederim
Soran+1 yılunutursa yandık zaten :D 3 ay içerisinde baya çırpınıcam ama.. bakalım neler olacak. umutlu değilim o ayrı
Soran+1 yılya diğer korkumda bu adam 30ların baslarında... evlense evlenir. fazla vaktim yokmus hissi var içimde :(
Soran+1 yılooovv daha yüksek lisansım var doktoram var :D bana kalsa normalde 30dan önce evlenmezdimde bu adam zaten 30larında o kadar asla ve asla beklemez :D
Soran+1 yılahahaha :D çocuk işi felan beni çok bozan şeyler bunlar ahahah... böyle giderse zaten ben bu herifi baskasına kaptırıcam. ama o da böyle giderse beni baska herife kaptıracakk kendi bilir yaniiiğ
- +1 yıl
Biz evlendireceğiz sizi 😊
Soran+1 yılhahahah :D hadi inşallah diyeliimm
Soran+1 yılumarım kaptırmaam :D
- +1 yıl
Kaptırma kaptırma 😊 bu yaşlarda bulmak daha kolay oluyor yaş ilerledikçe armudun sapı üzümün çöpü diye diye zorlanıyor insan
Soran+1 yılo zaman o beni kaptırmasın :D
- +1 yıl
Yardımcı olacaksın sende işte 😉
Soran+1 yılpazartesi ilk işim yardımcı olmak :D
- +1 yıl
Hadi bakalım gazan mübarek olsun 😊
Soran+1 yılhahah çoook sağolun :)
Soran+1 yılgençler... Şu beni kesen hocanın kankisi var ya... hani artık eskisi gibi belli ede ede bakmamaya basladı. yine bakıyor tabi de öyle öküzce değil neden acaba? ayrıca diğer hocaya gelirsek. Fazla karşılaşamıyoruz. aynı ortamdayken bakıyor tabi ama anlık..
+1 yılBurçlara göre değişiyor mu ki.
00 Yorumlayay burcunun özellikleri neler?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@opesella
02 Yorumla
Soran+1 yılbencede neden olmasın yani :D
Bakarız sis
00 Yorumla
+1 yıl0000000000000
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi