Sevgili kıskaçlı yengeç erkekleri, istişare etmemiz gerek.
Sizden hoşlanan bir kadının size hediye alması, annenizi düşünüp annenize hediye alması, size yemek yapması, sizi düşündüğünü, sürekli aklında olduğunu belli etmesi, yani kısaca sizi düşünerek yapmış olduğu şeyler hoşunuza gider mi? Yalnız bir ayrıntı var sevgili değilsiniz. Birde şu açıdan sorayım bir yengeç erkeğini nasıl mutlu edebilirim?
Sizden hoşlanan bir kadının size hediye alması, annenizi düşünüp annenize hediye alması, size yemek yapması, sizi düşündüğünü, sürekli aklında olduğunu belli etmesi, yani kısaca sizi düşünerek yapmış olduğu şeyler hoşunuza gider mi? Yalnız bir ayrıntı var sevgili değilsiniz. Birde şu açıdan sorayım bir yengeç erkeğini nasıl mutlu edebilirim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hoş tabi. Ama sevgilin değilse niye bunları yapıyosun
Malım çünkü 😀😀 aşık oldum aşk insanı aptallaştırıyor
Ne aşkı ya kaç yaşındasın sen😅
Aşk yaşla mı alakalı 😀 32 yaşım
Bu yaştan sonra iyi olmussun sanslısın
Çok doğru söyledin. Bu yaşa kadar bekleyip bi yengeçe aşık olmak muhtemelen biri beddua etti 😂😂
Mızmız mı yengeç
Mızmız demeyelim de sığır demek daha doğru olur sanırım önüne ot koysan mal gibi bakar altın tepsiyle koyuyorsun burun kıvırıyo ne kadar sığır olduğu daha net anlatılamazdı sanırım
Malın iyisinden anlamıyo demek ki
Yok mal olan o ben otum 😂😂😂
Ahaha ot musun sjsj
Yengeç erkek mi olur lan, erkek dediğin aslan burcudur
Bende aynı şeyi düşünüyorum yengeç kadın olur 😀😀😀😀 mıymıy hallerine baktıkları yok bide acı çektirmeye kalkıyorlar hainler 😀
Ha şunu bileydin :d
Büyük konuşmamak gerekiyor bi yengeç erkeğine asla bakmam dedim anamı ağlatıyor şerefsiz 😀😀😀
Yengeç erkeğiyim ama beni mutlu etmene gerek yok eger mutlu edeceğin birisi de varsa o kendisi sana gelir zaten
Gider evet yengecim
Ama bu kadar da dusunmesen mi ya adam sık bogaz olmasin😆 ama hersey bi yana seks beni daha cok etkiliyor
Sen ne burcusun
Başak 😶🌫️
Sevgilimde ayni
Yatakta cok uyumlu
Tam evlilik burclari bence ikisi ya siz daha yeni misiniz bilmiyorum tabi
Heh tam yerine geldim iyi oldu bu 😀 uyum paçalardan akıyo ciddi anlamda. Yeni sayılmaz aslında 7 ay oldu ama ben tabii yeni söyledim duygularımı 1 ay olmadı. Geçmişle alakalı sorunları olan biri aldatılmış terkedilmiş kadınlara karşı güvensiz ve aşka inancı olmadığını herkesin çıkar peşinde olduğunu söylüyor. Yani bunları ben ona açılmadan önce söylemişti daha bi hissiyatım yoktu sonradan oldu benimde hislerim zaten ona karşı. Evlilik düşünüyor ama güven sorunu yaşıyor bu duvarı nasıl aşabilirim onu bilmiyorum. Beni çok beğendiğini güzel vakit geçirdiğini söylüyor ki gerçekten öyle yan yana iken gören herkes aşkımdan deli olduğunu söyler öyle bi ilgi alaka temas bağımlılığı. Yemekler yapar sevdiğim şeyleri yapar tırnağım kırılsa tırnağımı öper öyle bir ilgi. Sen benimsin diyo lakin o benim olmuyo :((
Seks odakli mi peki? Arayup sorar mi
80% veririm yüzdesel olarak. Ama seni görmek istiyorum seni görmek için geldim sesini duyayım diye aradım vs gibi şeylerde söyler o da işte 20lik kısıma giriyo. Tüm aile hayatını anlattı geçmişindeki her şeyi anlattı yani sadece o konu üzerinde değil konuşmalarımız
Cogunluk seks ama beraberken yaptiginiz
Bana bazen diyor o kadar. seks odaklisinki guvenmesem kullaniyosun diyecegim diyor
Ne kadar surede basladi cinsellik iliskinizde?
Yok o konuda sorun yaşamıyorum ben doğru yengeç şehvetli yüksek bir burç ki nitekim kendisi söyledi zaten ama sadece güvendiği kişiyle öyle olduğunu herkesle yapamayacağını hatta tek gecelik olan ilişkilerin çok ona göre olmadığını falan söyledi.
3. ayın içindeyken başladı
Bana gore de oyle ama tabi cok inanma derim yine de😂 bazen ben cok darliyorum ama romantigim
Hmm ben daha ileri seviyeyim sanirim ilk ay baslamistik
Peki ne oldu yani başak kadını nasıl etkisi altına aldı seni
İnanmıyorum tabii ki güven sorunu yaşayan sadece siz değilsiniz hele ki başağım ben kuşku şüphe akıyo kan yerine damarlarımdan 😀😀😀
Bilmiyorum bende asik hic olmamistim ama guzel bi uyum gorunce dayanamadim yataga atmak icin herseyi yapmistim
Zaten o da bana tam guvenmiyor bence gecmisimde cok fazla benim
Aynı aynı olay yatak olunca yengeç dansı yapıyorsunuz bizzat yaşadım gördüm 😀😀 farkındasınız aslında boğaymış akrepmiş hikaye başak libidosu yanında. Hem seviyoruz hem saygıda kusur etmiyoruz hem deli oluyorsunuz hem deli ediyorsunuz o çekimi hissediyorsunuz ama kalbinizi açma konusunda sıkıntılar var işte erişemiyoruz asıl erişmek istediğimiz yere
Aynen oyle cok fazla kalbime erismesi kolay degil seks odakli cok uzun sure gittik bizde
Sizi takip ettim
Bi de kaybetmemek icin de reddetmiyor gibi geliyor artik diye dusunuyorum
Bazen kiskandigini da biliyorum yatakta iyi olunca sen oncekilere neler yaptin diye dusunuyor bazen
Yengeç içinde aynı aslında ya da benim yengecim bana öyle yapıyo. Beni ne gönderiyor ne hayatına alıyo böyle ortada bi yerde garip bi durum
Evet 1.5 yildir bizde oyleyiz fb gibi hissediyorum diyor
He yani genel olarak yengeçlere has bi özellik bu var ama yok, yok ama var. Bu belirsizlik gerçekten yoruyor insanı
Evet biliyorum ama vazgecemiyorsunuz😂
Dunde ayni konudan tartistik senin sorunu okuttum ona
nasıl gıttı naptın boyle bı anda?
Bunun yengeç kova akrep ile bir alakası yoktur. Bana da hediye alsan yemek yapsan ilgi gösteren mutlu olurum. E tabi benden hoşlandığını da düşünürüm. Ancak bunu bile bile hâlâ sevgili olmuyorsam awni kullanıyorumdur
Mutlu oluyo olmaz mı yan yana zaten hiç sorun yok karşılıklı olarak birbirimizin seveceği istediği şeyleri yapıyoruz çok kibar aşk pıtırcığı gibi davranıyor ama devamı yok aramızda 10 km mesafe var yok görüşmeler kısıtlı ulan işte görüştüğümüz zaman mutluluktan havalardasın beni mutlu etmek için uğraşıyorsun niye devamını getirmiyorsun diye sorarlar adama
10 km ne ya mesafe mi? Araba ile 15 dk o da kurallara uyarsan. O iş olmaz
Olumlama yapıyorum olacaaaakk 😀😀😀
Öyle olsa herkes yapar istediği olur. Üzülmemek için konuş ve bitir
Hm bende yengecim. Bni mutlu edersen öğrenirsin bence
Bir daha bir erkeğe aşık olursam bu kesinlikle yengeç olmaz. Çok zorsunuz :)
Kolay olandan çabuk vazgçeiyorsunuz :) zor olunca daha tatlı bence. Hele bir de erişince kıvranırsın keyiften
Acı çektiriyor işte bu kadar zor olunmamalı bence :)
Tatlı acı diyelim daha çok elde etmek istiyorsun deliriyosun. O vahşi tırnaklaarını çıkarıyorsun falan :D bu biraz abartı olmuş olabilir byn wolverine değilsin :D ama hırçınlaştırdıgı kesin :)
Yok yok doğru tam olarak öyle oluyo sinir bozucu bir durum fena hırs yaptırıyo delirtiyo hırçınlaştırıyo gerçekten 😀 acaba bunu mu seviyo yengeç erkekleri bilmiyorum ki 😀
Yani karşı cinsimin delirmesi daha hoşuma gider istemesi daha hoşuma gider. O kdr hırçınlaşmalı ki asansörde falan görünce Abv diyip üzerime atlarsa yok demem 😅 sedoscum kolay değil :) dediğim gibi öğretebilirim tam adresindesin :D
Demek ki o yüzden böyle davranıyor beni hırçınlaştırmak için ah canım benim 😬😬😬 ayyyy yok yok siz böylesiniz işte önce ilgiyi sonuna kadar verip sonra hop çekiyorsunuz kendinizi o kadın ne yaparsa yapsın 😀😀 hiçbir kadına yengeç erkeğini tavsiye etmem he acı çekmeyi seviyorum demezse 😀😀 o kıskaçlarınızdan tutup tavana asmak lazım sizi 😀😀😀
Valla bi noktadan sonra Yengeç erkeği seni tutup tavana asar dikkat et 😄😄 inmek istemezsin ama öyle diyeyim :) :)
Yalvarıyorum neredeyse zaten 😂😂😂😂😂😂😂😂 gidin denizde kayaların arasında falan balık tutun arada dışarı çıkın güneşlenin falan arkadaş ne kadınların canını yakmak için uğraşıyorsunuz 😂😂😂
Ahahah yalvarıyorum ne ya deli misin 😂😂 senin de başına vurmuş sedoş:D yaşadı benim burçdaşım. Duvarda duvara vuracak seni 😂😂😂
Seni tanımak istedim :)
Yok yalvarmak o anlamda değil ya 😀😀😀 manyak 😀😀😀 unutmuşum masum görünüp deli fikirleriniz olduğunu pardon 😀😀😀
Bi yengeç tarafından avlanmak şu yalan dünyada gelip geçici hayatımda isteyeceğim son şey 😂😂😂
Ahaha zekiyiz işte. İstediğimiz lafı istediğimiz gibi kullanabiliriz, çekebiliriz. Masum gibi olup bir bakmışsın bir Yengecin kıskaçlarında kucaktasın 😬😅 dur demeye kalmadan üstün gitmiş falan 😂😂 bence zeki olan erkekler 3-5 adım öndedir zaten :)
Avlanacaksın belli ki o avlamasa bile ben de yengecim ben avlarım artık 😅😅
Siz gidin balık avlayın ya takılın suda toprak burcu başakta yaşayamıyorsunuz işte 😀😀 aslında bilmiyorsunuz ölmüşsünüz ve toprak sizi sarıp sarmalayacak ayrıştıracak nihai huzur ama yok illa zoru oynayacaksınız 😀
Hı hıııı :) kesinlikle ölmüşüz biz. Küllerimizdennn doğarız küllerimizdeeeen. Sonrasını siz düşünün siz düşman burçlar 😂😂😂😂
Siz düşman ediyorsunuz kendinize, yoksa toprak gibi kucaklayan ne var başka bu doğada her canlıyı 😀
Biz varız işte. Toprak gibi kucaklamasak bile yakın. Hiç bir Yengeç kucaklamadı mı seni 😅
Kucakladı kucaklamaz olur mu 😀 o şefkati zaten veriyorsunuz ilgi alakaya boğuyorsunuz ama aşırı dengesizsiniz işte ikizlere dengesiz derler ama siz daha betersiniz gerçekten 😀
Ahahh nasıl kucakladı diye detaya girmek isterdim :D memnun bırakmadı seni kucaklarken pekiii dürüst ol dürüsstt 😅😅
Ben dam diyorum sen pece 😂😂😂 kucaklamak şefkat anlamında kucaklamak ilgi anlamında kucaklamak deli misin nesin 😂😂😂
Hemen nasılda burçtaşını savunuyo kıskaçlıya bak sen 😀😀😀
Ahahahaahah benim burçtaşm her anlamda en iyisini yapar kucaklar ilgi de verir bilgi de verir 😎😎😎
Mutlu eder mutlu bak benimle burada kısa konuşman bile seni mutlu etti.. Bilgi veriyorum ilgi versem demek ne olcak ohoooo 😬😬😂😂 bu arada tatlı kadınsın enerjin muazzam
Zaten sorun orada duygu olmadan inanılmaz iyi arkadaşımdır espriler eğlenceli haller falan ama işin içine duygu girdi derbeder oldum 😂😂😂 kendi derbederliğim zaten canıma okuyo bide kıskaç darbeleri yiyorum 😂😂😂
Sizi toplayıp Çin’e götürsek sizi yeseler kurtulsak bizde sizden gelen acıdan 😂😂
Oldu olacak yatırıp bide tövbe est. Düşmanlıga bak düşmanlıgaaa 😅😅
Yediririz böyle darbeleri işte daha ne darbeler yiyeceksin de haberin yok falan 😂😂😂
Ben almayım ya yeter bu kadar aldığım darbe 😀😀😀😀 kanattı o kıskaçlar kanattı masum masum bakışlar hareketler yer mi artık başak kadını (yedi) 😂😂😂😂
Masum başlayıp şeytani bitiyor işte canım benim. Yediririz yediririz hemde lokma lokma yediririz 😂😂 takip attım sende at bakayım takip
0 ile başlayan benim bu arada.
Bulamadım ki
Bir daha atayım dönmeyince şaaapmadım:d
Ben yengecim yengeç düşünüldüğü herşeyden mutlu olur onum için çok üst düzey süprizlere gerek yok ilgisizliğe gelmez ama ilgiyi de dozunda bırakmak gerekiyor
Size nasıl yaklaşmak gerek bu gerçekten çok kafa karıştırıcı. İstemem yan cebime koy, ayranım dökülmesin ama tatsız olaylar yaşanmasın durumları çok yoruyor. Muhtemelen çok kolay gibi görünüp aslında en zor olan burç sizsiniz.
Öyle evet ama bu kadar kasacağın bir şey yok akışıma bıraksan emin ol hiç bir sorun olmayacak
Kendini garanti göstermemek için arada uzak kalmak böyle itiraz etmek gerekiyor ki değerin bilinsin
Geri çekmek evet aslında yapıyorum onuda ama bu seferde ters teper diye korkuyorum
Xper ne demek
?
Burdamısın
Terazi erkeği baksa olmuyor mu naif kibar? 🙄😂
senin tatlı dilin yeter
Yetmiyor :(
aaa odun demek ki seninki
Vay bee :)
Herkesin hoşuna gider burçla alakası yok
elbise yakışmış