Bir kadina asik olmaniz seni seviyorum demeniz cok zor biliyorum (istisnalariniz beni linclemesin djdj)
Bir kadinda sizi ne cok etliler, asik eder, baglar?
Bir kadinda sizi ne cok etliler, asik eder, baglar?
Kova burcu kadını olarak sana şunu diyim asla aşık olmuyoruz bizim önemli olan şey dostluk ve aile illaki evleneceksek muhtemelen ilerde çok yakın arkadaşlarımızdan biri ile evleniriz ben bir kadın olarak bunu düşünüyorsam kova erkeği * sene sevmeyi aşık olmayı düşünmez
Ben de ikizlerim kanka. Kimseye aşık olup sevemiyorum öyle olsa bile farkına varmam geç oluyor. Birini unutmam max 1 2 saat jdjdjd ama ne bilim baglansin istiyorum
Sürünsün köpek pesimde modundasın yane sjsjsjsj
Yok benim asla birine karsi iste kopek olsun bilmem ne dusuncelerim yok. Ki boyle olan insanin kendine saygisi yoktur sevmem o adami da. Ben bana kalpten baglansin bensiz bir hayati dusunemesin bile istiyorum
Nasip knk öylesi varsa 1 boy da baa ayarla sjsjsj
Takip atsam sohbet eder miyizzz cicek
At kanka
Kova burçları sapyoseksüel yapıda olurlar biraz, karşısında bilgili deneyimli insanları görmekten hoşlanırlar. Sürekli kendini yenilemen lazım yoksa anında soğuk yapıp giderler
Ondan kültürlüyüm hahahaha o zaman kaptim🤣
@Histenge12 kova burçlarının geneli zeki insanları severler ama tahmin edersiniz ki her insan bir değil venüs burcu aslında aşk sorularının tam karşılığını verir.
Cevap
4Cevap
kova burcu konuştuğum çocuğun sürekli bana seni seviyorum demesi şokundayım daha yeni öğrendim böyle özelliklerinin olmasını her burç tutmuyor tavsiye
Masallaaah. Peki senin burcun ne
başak
Bak simdi oldu. Kovanin agzina basak edebilir
ama şu an bi ilişkimiz yok çocukla maşallahlık durum yok yani :)))))
hahahah öyle bişiler oldu biraz tabi hshs
Anladimm
İstediğim gibi kız olunca severim sahiplenirim
Sevmediğim şeyleri varsa zaten ilişkiye başlamam
Ama dengesiz bir seviyorum hoşlanıyorum diyor bir gun kankisi oluyorum garip
Kişinin ortamı da yapısı da önemli ben olgun yapılıyım hep ciddi ileri dönük düşünürüm ve sevgilim olmadı kolay seçim karar değil takılmalık yapsam çoktan yapardım da benlik değil
Sence bir oyle bir böyleyse amaci sadece benle takilmak mi
Çoğunlukla öyle zaten böyle ergen tipler maksat konuşacak kız olsun gezelim eğlenelim başka ne amacı olacak ki işsiz adamın
Haklisin
Bağlanan kova erkeği mi varmış 😂😂
Ben de ikizlerim kankaa ben de baglanmiyorum ama aklima koyani da yaparim 😜😁
Güler yüz bilim trip olmayan vs vs
En basit tripleri bile cekemiyorsunuz ama. Trip degil kizdigin noktalari belli etmek
Yok bee ben tripli degilim
kova burcu ne alaka omu kova burcu nerden bılıyon?
Evet niye bilmim
tahmınımı bılıyon?
Ya yok ne tahmini hahahah
pekı ok sordun o zmn
koca kadınıyım hayatının hatasını yapmışsın😂
Hadi yas nedeeen🤪
kadını olarak parmagimizda oynatmayi severiz erkekleri daha beterdir😂 ama sakin ol herseyin bi yolu vardir
Kanka ben de ikizlerim. Kimse parmaginda oynatamaz😂
iyi anlasirsiniz o zaman😂
Boğayım maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?