En yakin arkadasim sevgilime mi asik?

9aylik bir sevgilim var. Cok anlayisli ve nazik oldugu icin en yakin arkadasim surekli onun gibi birinin hayatina girmesini istiyodu zaten. Sevgilim samimi bir insan bende rahatim oyle samimi davranislari bana batmiyor cunku karakteri bu. Ama en yakin arkadasim boyle biri olmamasina rağmen sevgilimin karsisinda bir agirligi yok. Sevgilim karsilastiklarinda bugun cok guzel olmussun gibi seyler dediğinde yaaaaaa oyle demeee gibi bir tepkiyle karsilasiyorum. Sap sup opmeler. Ben kiskanc bir insan degilim. Ama arkadasimi cok iyi taniyorum. Gecenlerde arkadasim yanimiza gelmek istediginde kibarca onu reddedip yalniz kalmak istedigimizi ozel bir seyler konusmamiz gerektigini soyledim. Daha sonra yanimiza gelip bos masalar olmasina ragmen bizim masamiza oturdu. Oturdu oturmasina biz konusuyoruz surekli lafa giriyo. 15dakika sonra gitmem gerek ve cok onemli bir konu var. Cidden onemli diyorum ama hala daha sevgilime bir seyler soruyor. Opusuyoruz aramiza giriyo. Bugun bulustuk cift arkadasimiz biz ve arkadasim o cift onden arkadasim ve sevgilim onlarin arkasindan ben en arkadan gittim. Cunku ben ortalarindayken surekli arkadasimin uzerime uzerime gelmesi anormaldi. Herneyse arkadasim gittik oturduk. Sevgilimle bir seyler yasiyoruz ki hangi psikoloji bilmiyorum bir anda aglamaya basladi hayatinda asla uzulmiyicegibi bildigim bir konuda. Sevgilim onunla ilgilendi tabi. Neymis efendim o hic sevilmiyormus. Daha sonra sevgilim dedi ki sana benden bir tane daha bulalim kafasini sallayip sarildi cocuga. Elinde olsa icine dusecek. Arkadasimi taniyamiyorum artik ama genelde hissettiklerim dogru cikar. Bu seferki hissettigim cok kotu bir sey. Arkadasimdan suphelenmemem gerek belki ama elimde degil bu kadar yakinliktan ve her firsatta aramiza girmesinden dolayi. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum lutfen yardimci olun.

Bu arada yas ortalamam yanlislikla olan bir sey 19 yasindayim.
En yakin arkadasim sevgilime mi asik?