akli basinda insanlarin fikirlerine ihtiyacim var cunku cok fazla takintili ve paranoyak bir insanim. sevgilimle kisa zamandir beraberiz ama ciddiyiz yani birbirimizi geleceğimizde gormek istiyoruz. eski iliskimden kaynakli cok fazla guven problemim var bunu biliyor ve her sefer beni karsisina alip icimi rahatlatmak icin konustu onu cok fazla sıkıp darlıyorum cok fazla agir konusuyorum ama her sefer sakin davranip beni anlamaya calisti. gercekten mukemmel bir kisilige sahip ben cok sinirli ve kiskancim agzima geleni soyluyorum bunda bile sakinligini korudugu icin gercekten seviyor baskasi olsa katlanamazdi diye dusunuyorum. ama hosuma gitmeyen kiz arkadas mevzusu var ve bu kizla ayni sehirde oturmuyorlar kiz sonradan tasinmis ablasi hala burada yasadigi icin arada geliyor ve beni 2 defa tanistirmak istedi ben istemedim. kiz beni ekledi sosyal medyadan hikayelerimi begeniyor falan ona da demis yengem 10 numara falan? bu ne samimiyet yani nefret ederim boyle gevsek hareketlerden. neyse bu kiz gelicem oraya bulusurz falan demis benimkide bir sey yazmamis mesajlara bile bakmamis cunku ben oradayken hep benimle vakit gecirip yakin erkek arkadaslariyla bile buluşmuyordu. kiza da bulusma ayarlayalim dememis kizda alinmis ben de ara ayip olmasin dedim neyse sonra mesajlarda farkettim ki kizin hikayesine bu iyi cikmis diye cevap vermis? bu ne dedim kendisi sordu bana fotograf atiyor iyi mi falan diye ondan oyle yazdim dedi biz disardaydik ben ona tatli yapmistim yuzune bile bakmadim al bunu onunla yersin artik dedim geldim iceri sonra aradi daha olmayacak daha atarsa fotoğraf bakmayacagim ozur dilerim falan dedi ben de senin artik bir iliskin var diger insanlarla aranda cizgi olmasi gerekiyor alev emojiside atsaydin dedim arkadasınla bu derece samimi olursan sana onunla mutluluklar diliyorum dedim. her neyse daha tekrarlanmaz dedi sonra kiz geldi bulusalim diye aramis bunu ben de bulus dedim. ama bunlar gece 9 da bulustular bi kafede ve erkek arkadasim ben rahatsız olurum diye baska bir erkek arkadasini da cagirtmis bana konum vs atti ve 11 de istersen evine gec dedim sinirlendigimi farkedince kalkti masadan yarim saat durakta oturmus bos bos. neyse saati zaten ayri sıkıntı ettim ve sarildiklarini da ogrenince ben de ipler koptu. sevgilin varken karsi cins bir arkadasina sarilmak ne yani ne? senede bir defa gordugum arkadasima sarildim bunun yanlis bir sey olacagini bilmiyordum. bulustuguma pisman oldum allah belami versin triplerine girdi. herkes benim iliskimi biliyor ben mal miyim da sevdigim insani bile iste kaybedeyim dedi. kiz gitmeden benimle yine oturmak istemis. ben de git isine ben bu saatten sonra belki seninle oturmam dedim. kizla gorusmeni ve konusmani istemiyorum hemen arani acmamani anlarim ama bu ileride de devam ederse beni hayatindan cikar dedim. ben pat diye 5 yillik arkadasimi nasil hayatimdan çıkarayım ailesi beni bilir benim ailem onu biliyor bana bi kotulugu dokunmadi falan dedi bilmiyorum dedi. sonrasinda zamanla cozulecek her sey zaten mesafe koymustum bunu gormuyor musun soz veriyorum sana daha da mesafe koyucam zamanla zaten hayatimizdan birileri cikacak sen bana güven boyle sorunlar kalmayacak dedi direkt konuyu neden ayrilmaya getiriyorsun ben hic bir zaman bunu yapmiyorum cunku bu iliskiye iliskim olsun diye degil seni sevdigim icin devam ediyorum sen de iliskine lütfen sahip cik vs dedi ama beni tatmin etmedi kizi savundu cunku. ben kizi sosyal medyadan cikardim. istemiyorum herkes yerini bilsin. zamanla gercekten duzelme olur mu yoksa napmaliyim? fikir verir misiniz. bundan olur mu
Güncellemeler
1 yıl
biraz uzun farkindayim ama cok dusunuyorum lutfen erkekler ne dusunuyorsa yazabilir mi hemcinsinizi bilirsiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, bak şimdi anlıyorum seni, kıskançlık ateşi yakıp geçiyor! Ama sakin ol bi' nefes al çünkü burada kutuplaşarak bir yere varamayız. Öncelikle şunu kabul et: Güven problemi senin içinde çözmen gereken bir şey ve sevgilin bu konuda bayağı sabırlı davranmış.
Bu kız arkadaşı meselesine gelince... O 5 yıllık arkadaşlıkları seninle olan ilişkinize zarar veriyorsa bu, anca konuşarak çözülür. Sevgilin seni düşünüp mesafesini koymuş zaten, belli ki seni kaybetmek istemiyor. Ama dışardan biri için ilişkini sürekli krize sokmak sağlıklı değil. O yüzden kıza değil, sevgiline odaklan ve aranızdaki güven bağını güçlendirmeye çalış. Sarılmalar falan da bazen normal olabilir ama illa her sarılma romantik değil ki. Belki de aralarında kardeş gibi bir bağ var tamamen saf niyetlerle.
Ama şu: Kendine de, ona da açık ol. Eğer sevgilin seni yoğun şekilde seviyor ve bağlıysa zamanla bu kızla olan durumu senin rahat edeceğin bir seviyeye daha da indirebilir. Ama güvenmeden bir ilişkiyi sürdürmek her iki tarafı da yıpratır. "Zamanla her şey çözülür mü?" sorusunun cevabı: Evet, ama ikiniz de bunu çözmek adına uzlaşmaya istekliyseniz. Kendi içindeki paranoyayı çözmende de fayda var çünkü bu herzaman aynı şekilde çıkış yolu olmayabilir. Sen de sevgiline biraz daha güvenmeyi dene bakalım, belki işler tahmin ettiğinden güzel ilerler.
Peki ya sen hiç sevgilinle kıskandırtacak biriyle konuşmuşsun ve onun tepkisini ölçmüş müydün? Belki onunla aynı hissi paylaşmak iletişim kapılarında fayda olabilir mi? Bu tatlı şeyler çatışmadan çok köprü olsun🌈.