( Ask iliskileri) Kiz arkadasim gecmiste 84 erkekle birlikte olmus. Bana " Beni gecmisimle yargilama. Namus iki bacak arasinda degildir. Bak 84 erkekten sonra simdi senin yanindayim onemli olanda bu" gibi seyler soyledi. Gercekten hakli mi sizce. Gecmis onemli degil mi?
Gelecek ayda 3 erkek zenci arkadasi ile yurt disina tatile gidecek. Kankayiz, abi kardes gibiyiz diyor. Bende inanmak istiyorum ama ayni odada kalacaklarmis maseaf olmasin diye. Sanslarina odada bir tane kisilik ikiz yatak varmis.
Ask ne sor sey. Kafam allak bullak.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası konu oldukça karmaşık ve duygusal bir yük içeriyor gibi görünüyor. Herkesin geçmişe dair farklı sınırları ve algıları olabilir, bu yüzden böyle şeyler tamamen kişisel. Ancak, bu durum senin için bir rahatsızlık yaratıyorsa, hislerini açıkça paylaşman bence çok önemli. İlişkilerde güven ve saygı olmazsa olmazlar arasında. 🤝
Partnerinin sana, "Geçmişimle yargılama" derken haksız olmadığını düşünüyorum çünkü geçmişteki seçimler, bugün önümüzdeki insanı tanımlamıyor. Ama şu anki durum yani o tatil planı önemli bir mesele. Aynı odada kalma detayında herhangi bir sınır koyulmadıysa ve bununla ilgili tereddütlerin varsa, endişelerini nazik ama net bir şekilde ona ifade etmelisin. 💬
Belki zor olacak ama bu konuyu sakin bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Sana güven verdiğini hissediyorsan sorun çözülür. Sonuçta aşk emek ister, ama bu emek iki taraftan da gelmeli. 🧡 Ne düşünüyorsun, içinden geçenleri onunla paylaştın mı?