evet arkadaşlar 21 yaşında vekil edebiyat öğretmeniyim birçok öğrencim tarafından seviliyorum.endüstri meslek lisesi öğretmeniyim bazı öğrencilerim çok yazı yazdırdığım için şikayetçilermiş,öğrencilerimden birisinin ablasıyla arkadaşız konuşurken özellikle bastırır gibi söyledi.sizce yanlış mı yapıyorum konuyu kısaca anlatım özelliklerinden bahsedip yazdırıyorum.çünkü akılda kalıcı olmayacak onlar cidden mi haklı ben yanlış mı yapıyorum yazdırarak
Cevabın nedir?
Okuldaki tecrubeli ogretmenler sorsana ayrica ben yazmaktan nefret ederim universite okuom hoca dio ki siz yazmayin notlarimi fotokopi cektirisiniz siz dinleyin yeter dio ayrica her hocanin stand up ozelligi olmali yani robot gibi dersi anlat git olmaz azcik sohbet et ogrenciler sikildigini anladin mi eglenceli isiler yap universite bile hocalsr yapio bunu
05 Yorumla
Soran+1 yıldinlemeyip sürekli uuyan telle ilgilenen muhabbet etme çabası içinde olan bir sınıfla nasıl sohbet havasından ders işlinir ki ya. tamam dedim sıkılmasınlar bu hafta boyunca 3 dersin 1 dersi ders işledim onunda 10 dk yoklama al defter yazla geçti o kadar
Soran+1 yılöğretmenlerle de konuştum okuldaki sistem bu
Soran+1 yılgeçici ama kötü hatırlanmak istemem yani birde çoğu tanıdık çocukların ve arkadaşımın konuşmaları o şekilde çok üzdü beni hakkını vermem lazım ki
En İyi Cevaplar
yahu hepimiz ilkokuldan geçtik ve edebiyatın tabiri caizse full edebiyat olduğunu biliyoruz. varsa yoksa yaz yaz yaz başka bir şey değil. tek dönemde 2 defter bitirdiğimizi biliyorum
yani sıkma canını basit öğrenci isyanları011 Yorumla
Soran+1 yılçok üzüldüm onlar öyle deyince ama cidden yapacak bişi yok kii yani bazı şeyleri bilmeliler yazmalılar
- +1 yıl
yok ya aynen yazdırmaya devam et. kendinden de biliyorsundur sen öğrenciyken de aynı şekilde boyne yazdırmıyorlar mıydı? sen boş ver öğrenci milletine yaranılmaz. illa bir eksik bulur ya da bulamazlarsa eleştirilmeyecek bile olsa eleştirirler. bir öğrenci olarak söylüyorum bunları :D
Soran+1 yılsevindim benm gibi düşünülmesine cidden yoksa üzülmüştüm arkadaşım hastayım çok dedim çok yazdırıyormuşsun çocukların ahları tuttu herhalde dedi resmen o kadar üzüldüm ki görende eziyet ediyorum sanacak ya:(
Soran+1 yılbirde var ya çok yazdırsam cidden diyeceği ki tamam ama o kadarda değil ama bu hafta görecekler ben nasıl trip atıp susup full ayazdırıyorum:)
Soran+1 yıltribin alasını görecekler.:) çok kızdım ve üzüldüm ne demek çocukların ahı tutuyor demek yaa
Soran+1 yılya tutsa bu saatten sonra kaç yazar ya:) görsünler sevdiğim sınıflar yazmıcak onlar yazcak onların yazmadıklarınıda onlara yazdırcam:)
Soran+1 yıl:))) görecekler onlar yaa tek tek:)
+1 yılsen muhakkak daha iyisini bilirsin.. ki bu konuyu tartışmaya açman çok hoş bence..
ama bana yanlış gibi geliyor :( görsel hafızaya inanırım.. etkileyeci bir anlatım öğrencileri de konuya katarak, örneklemeler bunlar daha etkili olur.
yazarak ancak İngilizce " writing" geliştirilebilir . BENCE TABİ.09 Yorumla
Soran+1 yılyani mesle şu şekilde düşünün 11lerde mille edebiyattayız dönem nasıl oluşmuş örnek vererek anlattım özeliklerini akımları anlattım sonra dedim açın yazın 1 özellik yazdırdım özelliği uzun uzun açıkladım sonra her özeliklte ara vererek yazmayı keserek anlattım toplam 13 madde kısa kısa yazdılar akımlardan yazdılar anlattım şiir okudum daha ne kadar ne yapmalıyım ki muhabbet ettik bişiler çizdiler hatta arkadaşlar yzdırmayayım bu ders anlatayım tek dedim içlerinden aklımızda kalmaz yzlm diyn oldu
- +1 yıl
hayır neden yazdırıyorsun onu anlamadım? arkadaşlar isteyen not alabilir diye gir.. kaptır gitsin ondan sonra
Soran+1 yılnot alan yok ki arkadaşım adamların kalemi yok yaa resmen dedim kimse hareketlenmedi yaa ilk dersten başladılar ilgisizliğe okul öyle bir okul ki adamlara sınav sorularını veriyorlar en fazla 60 alıyorlar ben ne yapabilirim kii
- +1 yıl
zorla aldıramazsın not.. söylemek görevin... sonrasında dersin akıcılığı önemli olan..
ben öğrencilik hayatım boyunca not almadım :) bir kere kopya çekmek için defteri açtım :P bomboş :):):)
parlak öğrenciydim ama!
Soran+1 yıl:)) onlarda öyle olacak işte ben sadece yazmak isteyen dinlemek anlamak isteyenle ilgilenirim artık kimseyle uğraşmam olurlardı da bu kadar kırıcı olmazlardı cidden
- +1 yıl
böyle düşünme ama.. öğrenci onlar... hemide ergen :D
yanlış kişiyi eğitmek.. onun düzeldiğini görmek bence düzgün öğrenciden daha fazla tatmin eder seni..
ben senin bu konuya önem vereceğini ve çok iyi bir öğretmen olacağını düşünüyorum.. bu konuyu burada sorgulamam bile güzel bir adım
Soran+1 yılher şeyin hakkını vermek isterim yani yanlış olsun istemem hiçbir şey ama kırıldığımı cidden söylicem umarım anlarlar ben elimden geleni yaptığım halde bu şekildeyse anlamalılar çok yanlış bu ayıp saygısızlık biz gıkımızı çıkarmazdık bir derste sayfalar yazardık sınavlarımın vardı 40 dk sığmazdı ağzımızı açmazdık ama bu şekilde konuşulması hiç hoşuma gitmedi
- +1 yıl
evet. bence böyle durumları seninle konuşmalarının daha verimli olacağını, ayrıca kırıldığını onlara anlatabilirsin.
UNUTMA ÖĞRETMEN SENSİN! ONLAR ÖĞRENECEK OLAN
Soran+1 yılpeki bunların hepsini tek tek dikkate alacağım hepsi tecrübe olacak bana
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. ellerinde zaten kitapları var. ezberci zihniyete gerek yok. siz belki kitaptan konuyu takip edip çocuklara beyitler okutarak kitaplar anlattırarak işte nasılsa öyle yardımcı olabilirsiniz.
05 Yorumla
Soran+1 yılişte sorun orda ders kitabı kullanmıyorlar kullansalar sorun olmayacak kii. benden önceki öğretmenleri ve tüm okuldaki edebiyatçılar test kitabı almışlar ortak o şekilde anlatıyorlar kimsenin kitabı yokki zaten şiirlerimi bile kendim sıkılmasınlar diye götürüyorum
Soran+1 yılyok zaten öyle yapıyorum mesela eşleştirme testleri var fotokobi çektiriyorum test okuyorym ders işlemiyorum sırf onlar için bilemeidklerinde dönüp tekrar ediyorum
Soran+1 yılben eminim tabiki ama rakadaşımdan almış olduğum o tepki acaba mı ki dedirtti ve üzdü beni
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılHala yazdırmak var mı ya, hemde lise de yok artık. ben 4 sene lise okudum Aöl mezunuyum, lisede asla ve asla yazma yoktu, Not alan vardı ama öğretmenın yazdırması ilk senden duyuyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılhala yazdırmak var neden biliyormusun orası bir endüstri meslek lisesi ve yazın demeden kimse yazmıyor kimsenin defteri yok sınıfta bir kişinin defteri var kalemlerini bile benden istiyorlar çoğu zaman bu seviyedeyken gezmeye gelmişler gibi mi yapmalıyım anlatsam söz uçup gidecek
- +1 yıl
Edebiyatı sevdirmeyi deneyebilirsin, Normal olarak ilgilenen ya da ilgilenmeyen olacak ama en azından bir kişiyi bile kazansan iyi bir şeydir.
Soran+1 yılaralarında zaten anlatımı mı sevenler var şiirler okuyorum her ders sırf sıkıntı yaşamasınlar diye hatta gidip en ünlü onların ilgi alanı aşk sevgi şiirleri okuyorum yinede bu şekide söyleniyor olması çok üzdü
- +1 yıl
kolay gele
Soran+1 yılsağolun
yazarak akılda kalma yöntemi eskidi artık bence dikkatlerini cekicek akıllarında kalıcak yeni yontemler uretmelisin ayrıca hep aynı şeyi yapmak bir süre sonra rutine girer ve ögretici olmaktan cıkar..
01 Yorumla
Soran+1 yılhep yazmıyorlar ki şiirler okuyorum hatta muhabbet ediyorz sıkılmasınlar diye ders bile işlemiyorum maç muıabbeti siyaset konuşuyoruz teknoloji konuşuyoruz aralarda kesip kesip sırf onlar için
Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. öğrenciler mutlaka şikayet edecek bir şey bulur kendimden biliyorum :D sen doğru bildiğin yolda devam et
05 Yorumla
Soran+1 yılpeki bende artık öyle düşünüyorum gelecek hafta görecekler ama şikayet neymiş cidden çok üzüldüm. arkadaşım birde çok hastayım dedm çocukların ahı tutmuştur çok yazdırıyormuşsun anlatmıyormuşsun demezmi yzlerine gözlerine dursun çok üzüldüm
Soran+1 yılonlar için tabiki kendim için yapsaydım var ya şuan üzülüyor olmazdım kendim için olsaydı onlara ders anlatıcam diye sesim gitmezdi ya
Soran+1 yıldemelerini sağlayacağım ama mutlaka görcekler kabulde etmicem çünkü cidden kırıldım
siz bir ğretmen olarak sanırım yapmanız gerekeni biliyorsunuz bence yaptığınızı meslektaşlarınızla görüşüp bir sonuç alabilirsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılgörüştüm bizde yazdırıyoruz bizimkilerde şikayet ediyor çok yazdırıyorsunuz diye diyorlar
Soran+1 yıldüşünceniz için çok teşekkür ederim cidden yapıcak bişey yok kanun bu dediğinz gibi
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Biraz azalt, şikayeti müdüre, velilere giderse, yazdıracak öğrencin kalmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılokulun bütün öğretmenleri yazdırıyor herkes bu şikayeti alıyor zaten ki hatta özellikle kadrolu öğretmenler bana yazdır hocam zaten dinlemek istemeyecekler dedi
Soran+1 yılbirde onları anlıyorum hatta en başında onlara sıkıldığınız an söyleyin dersi bırakırız dedim doğrudan bırkatım dersi ya ama bu hafta görecekler:)
+1 yılYazarken yazdıklarını okuyorlarsa yararlı olabilir onun dışında beyhude bir hareket bence. Görsellikle ya da öykülenerek verilen bilginin uzun süreli belleğe yerleşmesi daha kolay olur kanımca
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten şunu yapıyorum önce yazdıracaklarımı üstüne basarak anlatıyorum yazdırırken aralarda hep keserek bu neden olmuş günlük yaşamdan da örenklerle açıklıyorum hep
- +1 yıl
E o kadar üstüne basarak anlatıyorsan zaten yeter bence, çocukları da çok sık boğaz etmenin bir mantığı yok. İsteyen notunu alır zaten
Soran+1 yılnot alan yazın demesem hiç yok ki habire konuşup duruyorlar anltırken susun demekten dilimde tüy bitiyor ya
+1 yıledebyat sözlu anlatmdr yazıyla olabilecek bse degl ki tabi sen daha ii bilirsn ama
03 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten edebiyatı anlatıyorum mesela milli edebiyattayız diyelim konu özelliklerini bilmeliler nasıl oluşmuş nerden ne olmuş anlatoyırum sonra açın diyorum özelliklerini defterinize yazın akımları anlatıyorum yazın diyorum sonra her özelliği sözlü olarak açıklıyorum ama onlara o bile fazla geliyor
- +1 yıl
tabi ki yazı olmadan olmaz fakat soruda cok yazdırdıgım için sikayetcilerms demssn cok yazdrmak dogru degl hem kenedenden bilmen gerekr cok sıkıcıdr yazı yazmak amannn bosver salıver gtsn 2 defa serbest calsn de seni öve öve bitiremezler:))))))))))))
Soran+1 yıl:) çok yazdırıyor demiş kardeşi arkadaşıma ama yazdırdığımı düşünmüyorum biz onların yazdığının kaç katını yazıyorduk gıkımız çıkmıyordu ya resmen o kadar kızdım ki üzüldüm birde yani en tatlı halimle karşılarına çıkıyorum şiirler okuyorum ama çok üzüldüm cidden
söz uçar tazı kalır demiş atalarımız tamam yazmak zor gelebılır ama yazdıgın aklında kalır hatırlaması kolay olur diye dusunuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşndüğümden yapıyorum çünkü zaten çoğu yazmıyor not alanlara yazdırıyorum yalnızca o kadar çoğuun kalemi defteri yanında bile değil
Yanlış bence yazılan okunmadığı sürece akılda kalmaz okutun daha yararlı olur yazmak bezdirir sıkıcı yapar dersi .
119 Yorumla
Soran+1 yıluzun bir şekilde yazdırmıyrum bir dönemin özelliklerini önce anlatıp sonra yazdır malıyım yoksa nerden materyal bulacaklar ki sınav zamanı mecbur yazmalılar sonuçta mutlka bahsediyorum
Soran+1 yılne birkaç sayfası yazdıkları bir sayfa birşey ki not veririsem onuda yazazlar not tutmazlar o zaman benim orada durmamaın ne anlamı kalırki
Soran+1 yıl:) öyle cidden çok kırıldım arkadaşım birde hastayım çok dedim arkadaşıma çocukların ahı tutmuştur dedi gören işkence ediyorum sanır ya o kadar kötü oldum ki cidden:(
Soran+1 yılpeki en iyisi böyle aynen devam etmek.yoksa ben daha kötüsünü yapıp hiç anlatmayıp yazdırıcam çünkü çok kırıldım:)
Soran+1 yılinş söylicem bir belirtcem böyle böyle diye bakalım tepkileri ne olacak:)
Soran+1 yılumarım o düşüncesizlikleriyle anlamazlar ama umarım bakalım:)
Soran+1 yıl:))) ağlatıcam derste yazı yazmaktan tüm okula ders nalıtcam onara yazdırcam anlamazlarsa ama:)
Soran+1 yılhemde nasıl cidden tersim çok kötüdür onlar görecekler ama bu yanlış ve saygısızlık bizim gıkımız çıkmıyordu ya adamlar millete anlatiyor duyduklarımla çok oldum ağlasan ağlanmaz gülsen gülünmez yaa :)))
Soran+1 yılsıkmamalıyım canımı ve bağırmalıyım onlara gülmicemde neler neler:))))
Soran+1 yılumarım:) teşekkürler iyi geceler:)
+1 yılmeslek lisesine anlatsan ne anlatmasan ne dinlemicekler zaten anlatsan yazdırman zor geliyo bende meslek öğrencisiyim 11.sınıf adamların hayattan beklentileri yokki ders çalışsınlar,dinlesinler
09 Yorumla
Soran+1 yıldnlemiyorlar istemiyorlar zaten bende sussunlar en azından ses çıkmaısn diye yazın sorucam bunları diyorum mecbur
- +1 yıl
yazdırma ilk 20 dk dinleyenlere anlat gerisini otur telinle oyna vs. bizim hocalar öyle yapıyo ben test çözüyorum arkadaş ders çalışıyo diğeri müzik dinliyo bırak takılsınlar kafalarına göre yazdırıncada zorlama isteyen yazdın isteyen yazmasın
Soran+1 yılzaten zorla değil ki 25 30 kişilik sınıfın 5 kişisi not tutuyor ben çıkıp tek bişi demiyorum konuyu dakikalarca anlatıyorum hatta yazmaları gereken her maddedin sora yazarken sıkılmasınlar diye kesip kesip anlatıyorum herşeyi aralarda
- +1 yıl
o 5'i de sözlü için emin ol :D iyisini yapıyorsun sen ozaman takma kafana boşver
Soran+1 yılnebilim biran arkadaşıma çok hastayım dediğimde herkes şikayetçiymiş senden çocukların ahı tutuyor demesi çok üzdü beni
- +1 yıl
takma sen onların çoğu geleceği olmayan zaman geçsin diye okula gelen yaratıklar zaman geçsin diye tenefüslerde hocaların arkasından atıp tutuyolar.
Soran+1 yılevet nelerle karşılaştım ben ya o kadar üzüldüm ki resmen yüzlerine gözlerine dursun bu karda saygısızlık olmaz ya
- +1 yıl
boşver sen siz hocalar 2 ders nasihat veriyonuz bizimkiler o 2 ders susuyorlar tenefüste arkanızdan sövüyorlar 3.ders yine aynı terane
Soran+1 yılkesinlikle ilk derste saygıdan bahsettim hep biraz duymuşlar işte,benim tek sorunum arkadaşımdan o şekilde duymam çok saçmaladı cidden böyle birşey hoş olmadı
Demek ki yazdırarak onlar için dersi sıkıcı hale getiriyorsn. Dersi daha cazip daha eğlenceli öğretmeye çalışsn daha iyi olur diye düşünyrm.
03 Yorumla
Soran+1 yılyahu eziyet ediyorum gibi davranmışlar resmen çok üzüldüm 40 dk dersin 10 dk yoklama zaten defter falan kaldı 30 dk 15 dk anlaıtorum 10 dk yazıyorlar şiir okuyorum daha ne yapmalyım kii hatta ders işlemeyip dedikodu yapıyoruz
Soran+1 yılonlara zaten sıkıldığınız an bırakır muhabbet ederiz dedim hatta başka yönlere yönlendirdim onları hocam kimse bize hayatı şekillendirmeyi böyle anlatmıyor dediler hep film öneriyorum kitap öneriyorum dizi maç konuşuyoruz ama iş ders geldimi adamlar şikayet ediyor ya
+1 yılsende az yazdır hocam yaw bende hiç sevmezdim yazmayı okuldayken
03 Yorumla
Soran+1 yılki ders işlemek istemediklerinde muhabbet ediyoruz bu hafta sırf sıkılmaısnlar diye 3 dersin 1 dersinde ders yaptım sadece
- +1 yıl
şimdiki cocuklarla ugerasmak zor sızde haklısınız nerdesiniz şişli eml mi ?
Soran+1 yılbursadayım:))) tanımadın mı ki anlamadımgitti:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖğrenci milleti işte. Sen konuyu anlat. Özetini önemli yerleri ve maddeleri yazdır. İyi yapıyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen devam edicem bu şekilde,hatta bu kırgınlığımı katmamaya dikkat edicem umarım dikkat ederim
Cevap sahibi+1 yılİlerleyen zamanlarda daha çok kötü eleştirilerle karşılaşacaksın. Alışmaya çalış. Sen öğrencinin öğrenmesi için elinden geleni yap. Doğru bildiğni yap. Öğretmen olan sensin.
Soran+1 yılen iyisi bilidğim gibi devam etmek herkes anlıyor bir onlarda sorun varsa o onların sorunu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyanlış yapıyorsun, öğrencilerin gözüne hoş görünerek eğitimci olabileceğini aklından bile geçirmemelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Cevap sahibi+1 yılöğrencileri değil, müfredatı dinle.
Soran+1 yılöyle yapıyorum ve yapıcam
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2013 yılındayız hala yazdıranlar var ya. isteyen yazsın isteyen yazmasın, en mantıklısı.
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıyorlar zaten kimseyi zorlamıyorum ki yazanlar şikayet ediyorlar anlatmış olşmama rağmen arkadaşımdan duyunca şok oldum üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılher öğretmenden şikayetçi oluyorlar inan bana. sınavlar kolay olsun bak bakalım kim şikayet ediyor :)
Soran+1 yılya dimii :)) ama görecekler bu hafta neler yapıyorum ben o şikayet edenlere:)
öğrenci milletine ne yapsan yaranamzssn
112 Yorumla- +1 yıl
anaa larke döndü :D
- +1 yıl
iyi senden naber elveda etmiştin dayanamadın özledin geri döndün di mi :) iyi yapmışın hoşgeldin :)
Soran+1 yılhak verdiğiniz için teşekkür edeirm
- +1 yıl
seni gne takipteyim bilesin :D bu arada soran arkadaşa da söliyeyim genç bir öğretmen olarak liseli ergenlerle uğraşması da zordur Allah kolaylık versin sana :)
- +1 yıl
evet zor.. genç bir bayan lise de daha da zor oluyor..
Soran+1 yılteşekkür ederim sağolun cidden o kadar üzüldüm ki anlatamam ya yani ne demek benim gibi birisine muhabbet dedilerde etmeidm mi göderin hocam dediler de kısıtladım mı daha yeni başladım birde çok üzüldüm
Soran+1 yılpeki teşekkür ederm değerli yorumlarınız için cidden çok üzülmüştüm ama rahatladım biraz diğer arkadaşlarımda o kız seni kıskandığı için öyle söyliyor dediler göricez bakalım
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. çok demode bir tarz bu
013 Yorumla
Soran+1 yılama olmak zorunda ne yapmamı istiyorsunuz sürekli konuşan dinlemek istemeyen uyuyan yanında kalemi bile olmayan adamlara ne yapmam lazım
Soran+1 yılarkadaşım konuyu zaten dakikalarca anltıyorum.not alamk isteyen kimse yok ki varsa 30 kişilik sınıfın 1 tanesi 30 kişilik sınıfın sadece 2 tane öğrenci 60 65 almış hepsi kötü almış okul böyle bir okul 65in kötüsünü düşünün kimse ne not tutuyor ne düşünüyor ne dinliyor ben öyle bir okula gidip şiirde okuyorum teste çözmeye çalışıyorum sırf sıkıcı olmasın diye yazdıkları 1 2 madde mi verimsizleştiriyor olayı
Soran+1 yılya o kadar kötü ki hocalar sınav sorularını tahtaya yazıp bunlar çıkıcak tenesüfte cevaplarını bulun diyorlarmış siliyorlarmış adamlar en çok 50 alıyormuş ya böyle bir yerde ders anlatıyorum çok bile ya ama bu hafta cidden soğuk davranıcam arakadşımın sözlerine çok kırıldım
Soran+1 yılarkadaşımın bu şeklde söylemesi çok ağır geldi ama diğer arkadaşlarımla konuştum o seni kıskanıo bilmiosun sanki dyorlar
Soran+1 yılo cidden paylaşamıyor ya ben o kadar acılar çektim ki hayatım boyunca en ihtiyacım olduğunda babamı kaybettim dipleri gördüm parasızlık çektim mutusuzluk çektim mahvoldum yalnız kaldım sabrettim hep bu günlere geldim o hep bir eli yağda bir eli baldaydı ama hala ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ya
Soran+1 yılöyle olamadığım için kaybediyorum sanırım önemsenmeyevek insanları gereğinden fazla önemsiyorum ve durum böyle oluyor sonra üzdükçe üzüyorum kendimi
Soran+1 yılevet o yüzden sanırım cidden takmamam lazım en iyisi bu.
öğrencilerle sorunları çözemedin bursalı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılçözemedimde nerden bildiniz ya siz beni:)
+1 yılsöz uçar yazı kalır doğru yapıyorsunuz hocam
01 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum
istemeyen yazmasin dersin olur biter..
01 Yorumla
Soran+1 yılistemeyen yazmıo zaten dedim geçende çok biliosanız gelin siz anlatın dedim sustular
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası