Üniversite hocalarının iğneleyici, aşağılayıcı tavırlarını nereye ve nasıl şikayet edebilirim?

Ben özel okulda okuyorum bizim hocalarımız bölüm yeni olduğu için hocalarımız az sayıda ancak bölüm başladığından beri bize hep bizden yardım isteyin, sorun biz yardımcı oluruz diyorlar ancak soru sormaya gittiğim zaman gittiğime pişman olup geri dönüyorum cümleleri aşağılama üzerine kurulu oluyor ancak doğrudan hakaret etmedikleri için bir şey de diyemiyorum iğneleyici konuşuyorlar ödev verdiklerinde tüm ödevleri yapıp gitsem bile ya da derslerine katılıyor dahi olsam yeterli değil cümlesini çok duyuyorum ve her zaman sadece tamam hocam dikkat ederim deyip konuyu kapatıyorum üslubumu bozmuyorum onlar da biliyor ben bu konuyu konuşmak istedim aşağılamaları hakkında düzgün bir biçimde söyledim belki bir şeyler değişir diye hiçbir şey değişmedi ve bu beni çok yormaya başladı böyle bir durumda üniversite hocalarını şikâyet edebiliyor muyum ne yapmam gerekiyor?

Üniversite hocalarının iğneleyici, aşağılayıcı tavırlarını nereye ve nasıl şikayet edebilirim?