Söylediği sözler : Ben yalnızlipa alıştım
ikimizde mutlu olamayız , lütfen beni de anla...
ikimizde mutlu olamayız , lütfen beni de anla...
çok üstüne gitmeden sevdiğini hoşlandığını göster ama fazla sıkma zamanla onu aç yavaş yavaş alıştıra alıştıra yap bunu zamanla o sana açılacaktır...
hayır yanlış yapıyorsun... sakin olacaksın sen bak sürekli ama sakince yazacaksın son msjın senin sürekli iyi geceler canım iyi geceler kuzum balım falan de haa fazlada kullanma zamanla mesela bugün 5 defa yarın 6 ondan sonra 7 defa falan kullan sakince yavaşça hata sende... bende yanlızlığa alıştım ama bana öyle yaklaşan birisi olunca yumuşuyorum.. o kişiyi sürekli yanımda istiyorum... anlatabildim mi?
yaa özür dilerim öyle demek istemedim de... niyetini belli et... eğer kızlara karşı güveni olmayan bir erkeğe öyle dersen senden uzaklaşır.. bir daha bu hatayı yapma yakın davran..
Özür dilerim kuzum yaa bir daha demem öyle şeyler ben seni çok seviyorum hadi gel birbirimize sarılıp yatalım desene
hani bir yastık alıp sarsın onu sende bir yastık sar onu hayal et bu bir insan üzeirnde güveni sağlar emin ol ;)
ya güzel konuşuyosun kardeşim de ben ona seni seviyorum bile demedim sadace bütün derdim sensin falan oyle bir sohbeti var ki canım bile diyemıyorum çok mesaafeli davranıyor. Artık mesaj atarsam bu kız cok dengesiz dıyıp beni hiç takmaayack çunku bugun benden emin olmagını gördm :(
Baya derin acısı olabilir onu tekrar sevgi, sevgili fikirlerine alıştırmalısın
nasılsın demeyeceksin işte ona mutlu birgün geçirteceksin mesela diyelim sahil kenarında bir yerde iseniz yürüş yapmaya ya da sergilere gidebilirsiniz dersin bana eşlik eder misin senden başka tanıdıgım yok gibisinden dersin bu şekilde biraz kendini sevdirmen lazım ona yardım etmek istedigini direk yüzüne söyleme ama hissettir
Bizim yaşadıgımız yerde ne sahil ne de müze var :D Ben hemşireyim o da hemşire aynı hastanedeyız bırlıkta caya cıkalımmmı diyebiliyorum sadace bir kere dedım cıktık konuştuk bakışları senı sevıyorum der gini ama soze gelince gerckenten sana karsı bişey hissetmiyorum falan diyo bir de sanırım ego yaptı bıraz bana asık olmuş olabilirsin ama ben aska inanmıyorum demeye basladı :/
Yalnizliga alıştıysa bunu bozmak istemiyor olmasi çok normal bence de mutlu edemez cunku onun dünyası tek kisilik. Pesinden kosma sen uzulursun
Evet olmuyorsa zorlamam ben
Cevap
3Cevap
Yalan atmış başından salmak için şansın 0'a yakın
ya da cidden öyledir kanka ayağında yaklaşırsın kanks takilirsin iste
Seni beğenmemış bahane uyduran klasik erkek yalanı a q 😂
İşte bunlar hemcinslerimin klasik taktikleri hepsi aynı a q Türk erkeği değil mi sen o çocukla boşuna vakit kaybetme 😂
Tamam o zaman, sen öyle diyorsan doğrudur :)
Hayır, yazma diyorum o konuda netim :)
Sen seviyorsun galiba, kaptırmışsın kendini? :)
Zamanla geçiyor merak etme 2 hafta sık dişini sonra bir bakmışsın hoppa cuppa 😂
Başarabilirsin
Ben hep buradayım kanka, merak etme toparlarım seni :)
Ayak yapıyordur inanma
Yakında bir tenhada kıstırırsa görürsün safı
Bir erkek darbeliyse Aşk defterini kapatmışsa çok şey öğrenmiştir seks defteri başlar artık demedi deme
Bir süre arama senden iyisi bulamazsa Ateş'i başına vurduğunda o arayacak kesin sonuç alacaksın denede Gör
Sen zaten saf birine benziyorsun sevdiğini belli ettiğin an bittiğin andır yavaş yavaş işleyecektin adamı
Bir zamanlar bende öyleydim biri gider biri gelir sen bir iki darbe Ye pişeceksin
Mutlu olmak istiyorsan sevme sadece Sevil çözüldüğün an bitersin
Sana taktik verecek biri yok yanında sorun bu
Balıklama atlamışsın yüzme bilmiyorsun boşver onu yenin ilişkilerde uyanık ol
Arama ararsan zaten bulamazsın o enayi gelip seni bulacak
Sana mutluluk dilerim iyi geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar