Böyle bir erkeği kabuğundan nasıl çıkarıp kendimize aşık ederiz?
"Saçma sapan şeyler söylemeyin Lütfen
( Anladınız ) "
"Saçma sapan şeyler söylemeyin Lütfen
( Anladınız ) "
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Deneme acı çekersin. Sevdiğimi sandım ama sevmiyorum diyip gider. Acınla kalırsın. Yaşadım ben bunu nolur sende düşme aynı duruma. Çok üzülürsün. Ben kimsenin üzülmesini bu duruma düşmesini istemediğim için yazını okuyunca sana da söylemek istedim. Yanlış anlama nolur. Aşk defterini kapattım diyenler gönül eğlendirmek için hep kız peşinde koşuyor
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
ben kapattım çok zor iş bu. artık güveneceği kız kalmamıştır.
bir kıza güvenebilmen için ne yapmalı kız?
Cevap
10Cevap
zor... sen bir halt edemezsin onun istemesi lazım
Nasıl ya :-(
Peki teşekkür ederim :-/
Tamam yaa.. Moral altüst oldu zaten.. Tamam
Ama hani böyle yüzümüze yüzümüze de vurmasan diyorum..
Peki haklsn teşekkür ederim.. Herkes te olmicak diyo be içim acıyo
Aşk defterini kapatan erkeğin aleti de bozulmuştur bu yüzden ümitsiz vakka vakka vokka
Onla ilk etapta arkadaşça vakit geçirmeye ve vakit geçirirken cazibeni kullanmaya bak
Acamazsin öyle kızlar varki insani aşk tanda sevgidende sevip bağlanıp evlenmekten de doğuruyor hatta nefret ettiriyor.
Etkileyici felsefi cumleler kurarak :)
Kaplumbağaya mı aşıksın?
Ne alaka? :-/
Kabuğundan çıkarmak demişsin de
Senden daha çok istiyordur bakma öyle dediğine :)
Neyi?
Kapattım diyor ya aşk defterini bende yalan söylüyor diyorum anladın :)
Yani beni mi istemiyor?
Belki değere binip tatmin etmek istiyordur egosunu
anlayamazsın
sev onu
Gerçekten çok seviyorum zaten.. ama o bu kadar çok sevdiğimi bilmiyo ne yapmalıyım yardım Edin lütfen.. Ona mesaj atıp sıkmak ta istemiyorum zaten en son attığımda cevap vermedi
samimi ol , dürüst ol , sevgi dolu ama çok yüz verme defteri açacağım diye. Biraz erotizm kullanabilirsin yani dişiliğini kullan hiç bir erkek dişilik karşısında direnemez. 30 yaş ve sonrası insanın kendini gerçekten büyümeye başladığını hissettiği yaşlardır. Arada çok yaş farkı olunca kendisinden soğuyacağını sıkılacağını düşünüyordur. Şahsen ben senin yaşında biri beni deli gibi sevse yapamam 16 yaş çok büyük bir fark. Sen aşk ve sevgi düşünürken ben sen 40ına geldiğinde 56 yaşında olacağımı düşünürüm gelecek için endişe ederim. Yani ne bileyim işte samimi olursan , kendisini senin yanında rahat hissederse zamanla açabilirsin. Heee birde geçmişini asla sorgulama eşeleme
çok zor :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar