Kuzenim eski sevgilimle konuşuyor ?

Biraz uzun ama okursanız sevinirim.

Eski sevgilim beni defalarca bırakmıştı. Farklı şehirlerdeydik biz. Kuzenim neler yaşadığımı, nasıl üzüldüğümü biliyodu. 3-4 gün önce instagramdan mesaj attı bana. Bu yeni numaram whatsappdan yaz diye. Yazmadım biraz bekledim. O ara kuzenimden de numaramı istemiş. Eski sevgilim kendi numarasını da vermiş bana ordan yaz demiş. Kuzenim whatsappdan yazmış ona. Sonra kuzenimden benim numaramı istemiş. Gecenin bir vakti aradı beni. whatsappda kuzenimle beraber grup kurmamı istedi kurdum. Konuştuk ordan. Aynı zamanda özelden kuzenimle konuşuyolarmış. Neyse en son biz barışmadık. Benden de çevremdekilerden de uzak dur dedim. Sanane kuzeninden kaybol dedi. Ben diyeceğimi dedim konuşmayacaksın dedim. Lan kaybol dedi. Kuzenime de onunla konuşmamasını söyledim. Ne alaka ben dedi. Sonra ikna ettim konuşmayı kesti. Eski sevgilim ikimizin de numarasını sildi. Bana en son bidaha karşıma çıkarsan... dedi cevap vermedim. Dün kuzenimin instagramına girdim. Eski sevgilimi engelledim. Bugün baktım kendi girmiş engeli kaldırmış son fotosunu beğenmiş. Ben tekrar girdim. Beğenmekten vazgeçtim yine engelledim. Sonra bir baktım şifreyi değiştirmiş. Sorunca da sevgilim şifremi istedi dedi.

Napmalıyım sizce? Sevgilim y*vşak biri. Kuzenim demez onunla da çıkar. Kuzenim de herkesle konuşan biri.
Güncellemeler
+1 yıl
Konuşmuyorum dedi ama konuşuyolar mı bilmiyorum :( napmalıyım ?
Kuzenim eski sevgilimle konuşuyor ?