Eski sevgilimin kuzeniyle flörtlesiyorum.
Ama etik degil diyenler var, konuşurdum diyenler var. Sizce?
Olmaz, etik değil.
Olur, eski eskide kalır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski sevgilimin kuzeniyle flörtlesiyorum.
Ama etik degil diyenler var, konuşurdum diyenler var. Sizce?
Ben olsam konuşmazdım hem birbirlerine benzeme durumları yüksek hemde aralarında konuşup hakkında alay edebilirler ve sen kuzeniyle ayrılınca Bİ dedikodu veya bir rencide olabilir bu durumu umursar mısın umursamaz mısın bilemem ama gayet can sıkıcı olduğu kesin bence eski sevgilini defterden attığın gibi kuzeninide at derim
Kesinlikle etik ya da ahlaklı bir davranış değil tabiki. Ama bir çok etken var bunların nasıl olduğuna göre yumuşayabilir belki bir süre sonra. Ama birinin kuzeninin sevgilisine o gözle bakmış olması bana çok nahoş geliyor.
Etik olan bir tarafı yok yani etik mi değil mi diye sorman bile biraz tuhaf.
Aynı ortama akrabalık bağı ile giren insanlardan ikisiyle ilişki yaşamış olman orayı her zaman gerer ve aralarını da bozar, huzursuzluk çıkarır.
Dünyada başka insan bulamadın galiba o yüzden aynı çevrelerde dolanıyor gibisin.
Cevap
29Cevap
Olmaz, etik değil.
O olsa senin kuzeninle konusurdu konuş gitsin insan ruh esiyle nerde ne zaman tanisacagini secemiyor ayrıca bu ulkede kaynanasiyla evlenemem kayinpederinden çocuk yapan ahlaksizlar bile varken iki bekardan biri digerinin akrabasi diye konusmak etik degil diye bir şey olamaz
Eski sevgilin senin kuzeninle konuşsa sorun olur mu? Olmazsa konuş
Başka insan mı kalmadı demek ki sevgilinleykende onun kuzenine karşı içinde biseyler varmış diye düşünüyor insan
6 sene önceydi. Ve yoktu, sonradan oldu
Sacma sacma isler baska erkek mi yok? Kendine sygin olsun az eski sevgilinle ilgisi yok, kendin icin uzak dur.
Hahah meraktan soruyorum, kiz kuzenin var mı ? Varsa eski sevgiline numarasini verirmisin? Eski sevgilin de niyetlensin.
Eski sevgiliyi bundan fazla kudurtacak bise yoktur. Etik değil asla ama eğer karşı taraf aldatırsa bundan daha iyi bi intikam alınamaz 😅
Evet canım benim bu durumda kaşar ve karektersiz oluyorsun 😄
Eski sevgilimin 7 sülalesi de uzak dursun diye düşünürüm her şekilde sen acaba eski sevgilinle karşılaşma falan mı istiyorsun da kuzenini kullanıyorsun diye aklıma geldi
Bir adada yaşamıyorsanız olmaz etik değil.
Kuzeni senin kadar dert etmiyor belli ki. Senden önce onun konuşmaması lazım zaten
Salla milletin söylediklerini yapıştır gitsin
Eski eskide kalıyor hep. Konuş gitsin ne olacak
Kardeşi değil ya. Kuzeniyle yakınlık derecesi önemli ama sıkıntı çıkmaz bence o kadar.
Seninle. konusan erkek ablamla konussaydi his olurmuydu
olabilir canım. eski sevgilin Timur olsa yalnız mı kalacaktın :)) yürü be koçum
dünyada baska erkek mi kalmadı bula bula eski sevgilinin kuzenini mi buldun
Millette ne mide var anlamıyorum ya sevgilimden ayrılsam olduğu mahalleden geçmem yüzüne bakamam ama millet eski sevgilisiyle bile arkadaş fb vb kalıyor millet mi çok geniş biz mi çok darız anlamadım
Gerçekten oy veren sayısı Türkiye’nin ahlak seviyesi diyorum! Sanki yeryüzünde erkek kalmadıysa…. Başka da bir şey demiyorum.
bence midesizlik yaa. ya aynı ortama düşerseniz yerin dibine girersin be.
Flörtleşebilirsin bir alakası yok eski eskide kaldı
Eski sevgilinle bir birliktelik (cinsel anlamda) yaşamışsan hiç etik değil.
Amaç seks ise sorun olmaz. Gizli saklı takılın
Sen bilirsin ama gerek var mı?
Olmaz yakışmaz
Olur, eski eskide kalır.
eks ile bişiler yaşandı mı
Geçmiş geçmişte kalır. Sen bugüne bak.
Yok direk kardeşiyle yap kanka.
ben olmasını doğru bulmayanlardanım.
Ben olsam konuşmam
iğrenç. bir hareket.
Bencede etik değil biraz omurgalı olun
Olmaz ayıptır