Halı sahada hangi tip oyuncusunuz?

Aşağıdaki karşılaştığım bazı oyuncu tiplerini yazdım,siz hangisisiniz ? kendinizin bir tanımı var mı ?

Agresif Oyuncu:Her zaman sert oynar,sürekli takım arkadaşlarına bağırır,kavga çıkarmaya eğimlidir.Yani zamanda çirkeftir.

Kazma Forvet:Her maç forvet oynar daha doğrusu oynamaya çalışır ama oynayamaz,genelde takım arkadaşları tarafından yaptığı saçmalıklar yüzünden azarlanır.

Eski amatör futbolcu:Sahadaki yaşlı ve göbekli amcadır,bir zamanlar top koşmuştur,iyi oynarlar fakat maçın ortasından sonra dilleri dışarıda geçerler ama yine her takıma bu amcalar lazımdır,takımı yönetir taktik verir severiz bu amcaları.

Yıldız Topçu:Genç ve dinamik amatör futbolcudur,çok iyi oynarlar ama halı sahada bunların olması zevk vermez,çekişme kalmaz.

Egoist 10 numara modeli:Aslında tekniği pek yoktur,ama susmaz kendini lider zanneder.Tek başına oynamaya kalkar beceremez,kadrolardan hiç sevmediğim oyuncu türüdür.

Takımın Uğuru:İki yönlü oyuncudur bunlardan bir tanesi maçı almaya yetebilir,işi bilir ama egoist değildir,tekniği sağlamdır.Babacan adamdır.

Defansta duran işi bilen oyuncu:Diğer oyuncuların aksine liderde olayım gol atayım mantığında değilde,görevini yapan oyuncudur,Halı sahalarda sık sık aranan tiptir,böyle oyuncunun takımda olması saçma sapan gol yeme ihtimali azaltır,fakat biraz sert oynayanları çıkabilir.Aynı zaman benim halı saha tipimdir ve eğer rakibin Yıldız topçusu varsa sakatlarlar.En azından ben öyle yapıyorum.

Her yerde olan adam:Sahada basmadık yer bırakmayan enerjik oyuncudur,tekniği yok fakat enerjisi yüksektir bazıları harikalar yaratabilirken bazıları sadece boş boş koşar.

Defansta duran mecburi oyuncu:Genelde adam azlığından gelen defansta takılan tiptir,bazıları çok iyi çıkabilir fakat genelde kötüdürler.

Mecburi kaleci:Kalecilikle alakası olmayan zordan kalede olan tiptir,çok saçma goller yiyebilirken,efsane kurtarışlar yapabilir.

Hevesli kaleci:Tüm kalecilik eşyaları vardır,fakat maç başladıktan sonra kova olduğu anlaşılır ama kaleci olmaz isteyen pek çıkmadığı için lazımdırlar.

Panter kaleci:Halı sahada rakipteyse sinir krizi geçirebiliriz,gol yemez maçın zevkini bitirir,eğer sizdeyse çok mükemmel olur rahat rahat oynarsınız.
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı imla ve harf hatalarım olmuş kusura bakmayın :) Cevap veren ve okuyan herkese teşekkür ederim.Cevaplarınızı tek tek okuyacağım.
Halı sahada hangi tip oyuncusunuz?