Psikoloji okuyan kız nasıldır sizce? Genelde şeytani oluyor derler? Siz ne düşünürsünüz çevrenizde psikolog var mı? Hiç psikoloji okuyan kızla sevgili oldunuz mu?
Cevabın nedir?
Psikoloji okuyanların tüm sorunlarını çözdüğü varsayımına dayalı bir ön yargı var. Üniversite son senesinde çıkmıştım. Çok güzel hatundu. Taş taş. O da olmaz, mermer diyelim :) Onun dışında, aynı kaprisler aynı tripler. Korkmaya gerek yok. Tavsiye ederim. Kaçırmayın !
00 Yorumla
+1 yılBen olurum da onların olacağını sanmıyorum.
(Psikoloji okuyorum)
Ve bu arada psikoloji okumakla şeytani olunmuyor. Büyük ihtimalle psikoloji okumak istiyorsun sanırım sen?01 Yorumla
Soran+1 yılHangi uni
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11b cevap paylaştı. Şeytani değiller sadece insanları tahlil etme de diğer insanlardan daha iyiler tabi bu okuyan biri için değil mesleği eline almış biri için geçerlidir
00 Yorumla
Ben olurum. Bence sağlıklı bir ilişkiolur psikolog olduğu için. Ama tabi bilgilerini kötü amaçla da kullanabilir yani :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
30Cevap
olmak isterim. psikolojiye karşı ayrı bir ilgim vardır ve bu konulara da az çok bilgim vardır. sık sık araştırma yapar, okur, bilgi sahibi olurum. o kadar psikoloğa gittim senin gibi dinleyenini, böyle içimi döktüğümü görmedim diyen arkadaşlarım da çoktur. bence insan ilişkilerinde hep 1-0 öndedir psikoloji bilimine hakim olan insanlar.
10 Yorumla
+1 yılBenim psikolojimi bozmadıgı sürece gayet de güzel ☺
Şeytani olurlar dedelerinin nedeni ise
Psikoloji oldukları için herşeyi bilirler yani hemen herşey hakında bilgi sahibi oldukları için kaldırılmaları zor olduğu için 😀😀😀😁00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılFazla bilinçaltina oynamaya çalışıyorlar her seferinde hepsi degilde geneli bilgilerini sevgilileri üzerinde tecrube etme meraklisi olunabilir akil akildan üstündür :)
00 Yorumla
+1 yılsakın olma tedavi için öğrendikleri ile seni mahveder
00 Yorumlapsikoloji okuyan kızla , akıl fikir ruh görsel beğeni olursa karşılıklı tabiki sevgili olurdum
00 YorumlaOkuduğu bölüme göre mi karakteri şekilleniyor? Ya da tüm şeytani kızlara psikoloji mi okutuyorlar?
10 Yorumla
+1 yılBizim sınıftaki kızlardan bahsediyon şeytan ne kelime
02 Yorumla
Soran+1 yılPsikoloji mi okuyorsun
- +1 yıl
Pdr
Gizli Üye(30-35)+1 yılolurum. ben de psikoloji okuyorum. beraber okuruz. :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhangi uni
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Psikoloji okuyan kız zeki olur erkekler zeki kızları sever ama korkarlar
02 YorumlaTerzi kendi sokugunu dikemez o da nirmal bir kiz bence
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç yakından psikolog bile görmedim hacı. Sevgili olmak şöyle dursun 😂
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hiç psikoloji okuyan bir kız tanımadım, o yüzden bir fikrim yok
00 Yorumla
+1 yılben normaliyle baş edemiyorum piskoloji okuyanla hiç edemem :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende psikoloji okuyorum şeytani demek çok saçma. Kötü işlerine karıştırmazsan niye şeytani olsun?
00 Yorumla
+1 yılsayısal okusamda psikolojiye fena bir ilgim var ben alırdım beyin fırtınası yapardık saatlerce bayılırım
10 YorumlaSeytani oluyorsa kesin olurum
00 Yorumla
+1 yılGenelde psikolojisi bozuk olan kız tipleridir
00 Yorumla
+1 yılYokta olsa iyi olur halden anlar en azından
00 YorumlaOlurum. Açığımı kapatır asasjsf
00 Yorumla
+1 yılNe alakasi var normal kiz iste
00 Yorumla
+1 yılPsikologları severim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olmayı çok isterdim psikolojim bozuk çünkü☺️
00 YorumlaElbette
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir tane vardı konuştuğum tam bir mal canım birisi
00 YorumlaNeremiz şeytani :D
00 YorumlaDeğişikler biraz
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlurdum
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılolurum güzel olur
00 Yorumla
+1 yılolurum
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOldum evet
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyok olmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldum ne varki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi