Sürekli kız arkadaşımı düşünüyorum aklımdan hiç çıkmıyor?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 8 aydır birlikteyiz ve 20 yaşındayım ilk kız arkadaşım bu yaşıma kadar hep doğru kişiyi bekledim kendimce , başlarda çok iyiydik sürekli buluşur vakit geçirirdik birşeyler yapardık 15-20dk konuşmamız bile günümün mükemmel geçmesini sağlıyordu bir süre sonra iyice bağlandım herşeyim oldu 2mizde birbirimizi çok seviyoruz tabi 8. aya geldik bir takım şeyler kayboldu ilişkide eskisi kadar görüşmüyoruz eskisi kadar konuşmuyoruz kavgalar daha sık 2mizde birbirimizi tarif edemiyeceğim kadar çok seviyoruz ama elimizde olmadan kavgalar çıkıyor birbirimizi kırıyoruz

Ben çocukluğumdan beri ailem tarafından dahi ilgi görmedim ondan ilgi görmek hoşuma gitmişti başlarda ilgi gösterip şuanda kendini biraz çekti dünyam allak bullak oldu her dakika her saniye onu düşünüyorum artık kendi kendime paranoyalar kuruyorum salakça sebeplerden dolayı kavga etmemize neden oluyorum istemsizce gelişen şeyler bunlar akşam onu düşünerek yatıyorum sabah onu düşünerek kalkıyorum karakter bakımından diğer kızlardan farklı yanlışım var ise düzeltin ama kızlar mutlu edilmeyi sever ilgi görmek ister ona sahip çıkan birisinin olmasını vs. ister nasıl desem 8 ay boyunca sürekli o mutlu olsun diye birşeyler yaptım sürekli, onun mutlu olması beni mutlu ediyordu sonra mutlu olmaktan rahatsız olduğu tarzında birşey söyledi kendini mutlu et beni mutlu etmeye çalıştığın kadar kendini etmeye çalış vs. vs. dedi normalde diğer insanların laflarına konuşmalarına kırılacak birisi değilimdir genel olarak hayatımda vurdum duymaz olduğum için sürekli ailem bile söylenir ama konu kız arkadaşım olunca en ufak birşeyde kırılıyorum ve canım acıyor , aklımdan hiç çıkmıyor sürekli merak ediyorum ne yapıyor nerde acaba diye ne yapmalıyım bilmiyorum olaylar istemsizce gelişiyor kendi kendime kafamda birşeyler kurup kıza saçmalıyorum ve buda aramızın açılmasına sebep oluyor ne yapmalıyım nasıl kurtulurum bu düşünce yapısından?
Sürekli kız arkadaşımı düşünüyorum aklımdan hiç çıkmıyor?