Sevdiğim kız hala aklımdan çıkmıyor?

Sevdiğim kızla ilk çıktığımız zamanlar çok mutluyduk ama çokta kavga ediyorduk. Sevdiğim kıza o kadar aşıktım ki haklı olduğum yerde bile susardım. Onun arkadaş çevresi çok kalabalıktı, Erkek arkadaşları çok fazlaydı ve Hiç iyi değildi o ortam. Çoğu kötüydü arkadaşlarının. Çıktığımız sıralarda ben onu çok kıskanıyordum çünkü erkek arkadaşlarının onunla çok zaman geçirmesi beni deliye çeviriyordu. Seviyordum arkAdaş o benim olsun istiyordum. Gözlerine baktığımda o an kendimden geçiyordum güzelliği beni benden alıyordu. Sevgili olduğumuz anlarda bazı erkeklerle çok zaman geçirdiği için onu birçok kez uyardım ama nafile beni tınlamıyordu bile. Ayrılma sebebimizde o erkek arkadasım dediği çocuklardan biriyle sarmaş dolaş gördüm üstelik beni bile 1 kerw öpmesine rağmen ı çocuğu öpmüştü. Bu öptüğü çocuğun bir suçu yoktu aslında. Ve bende bu yüzden ayrılmıştım. Ama 4 ay oldu aklımdan çıkmıyor. Ayrıldığımızdan beri onu çok özlüyorum dayanamıyorum hiç aklmda degilken bir Anda aklıma geliyor ve gözlerim doluyor. Unutamıyorum ben o kızı. Ne yapmalıyım nasıl unutabilirim lütfen yardım edermisiniz. Şimdiden teşekkürler
Sevdiğim kız hala aklımdan çıkmıyor?