Sevgilim beni dövdü ama hala köpek gibi aşığm ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 1 bucuk sene olucak ve biz hergün görüşüyoruz bu sene icerisinde bulusmadığımız tek gün bile olmadi. 2gun once arkadasi bunlara kalmaya geldi bende rahatsiz etmemek icin telefonum sarja taktim dedim ve 2saat sonra mesaj attim surekli konusmayi kesmeye calisir gibi msjlar atti bende eskiden boyle degildin artik ilgisizsin dedim genel anlamda oda he tamam sus felan dedi ilgisini cekmekicin bende instagrama hoslanmadigi bir fotomu koyup sabahina kaldrdim bide durumuma icki ismi yazdim ama yine ilgilenmedi en basitinden kizmasini bekledim diger gunde bana boyle yurumuyo cok seviyorum ama ayrilalim dedi tartistik beni dovdu kafami arabanin camina vurdu tokat atti bileklerimi buktu bogazimi skti bayilcam sandim sonra birakti bende yine gurrumu ayaklar altina alip benden ayrilma diye yalvardim sensiz yapamam Allah rizasi icin birakma beni dedim bana yaptigi onca seye ragmen vazgecemiyorum cok kotuyum yediremiyorumda eskiden boyle degildim ask bir yonden cok guzel ama byle zamanlarda cann yansada birakamiyosun nolur yardimci olun napmam lazim vazgecemiyorum o suclu bile olsa kaybetmemek icin ben ozur diliyorum cok kotuyum :(
Sevgilim beni dövdü ama hala köpek gibi aşığm ne yapmalıyım?