Kızlar sevgiliniz size hiç şiddet uyguladı mı? En ufak şiddet uyguladı mı? İlişkinin en başında ayağın taşa takılsa taşı yol ederim diyen adam beni şimdi insanların içinde oradan oraya savuruyor. Hele insanlar yokken arabada tutuyor beni oradan oraya vuruyor. Bugün en son kıkırdak piercingim koptu kıkırdağım kanadı kollarım morardı. İkimizde birbirimizi çok seviyoruz aşığız ama bu normal mi? Ağlıyorum yanında. Bana ağlama yine diyor hiç üzülmüyor. Sevgiliniz size böyle bir şey yaptı mı yaptıktan sonra noldu siz ne yaptınız? Nasıl düzelir sevgilim eli dayağa çok alıştı artık en ufak tartışmada şiddet uyguluyor.
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
canımsın kardeş hatta malsın kardeş hatta beyinsizsin kardeş
Kadına şiddete hayır diyorız şiddet gören kadın hayır demiyor sizin yüzünüzden bunlara müdahale de edemiyoruz çekiniyorız
Geçen gördüm müdahale ederken kız ağlaya ağlaya sanane be sevgilim o sen karışma dedi
Şimdi napalım biz siz bu kadar dayak meraklısı hakaret meraklısı olunca?363 Yorumla
- +1 yıl
böyle bır adılık sacmalık olamaz arkadas bu nediır ya bunu yapan ınsanmı... sacmalık bu baska bırsey degıl. sevgıısının ya bu ne lan seven kıyabılırmı evlendıgınde de senı lıgme lıgme eder artık baslarım sevgıssıne kusura bakma ama... kendını teslım ettıgın ıcın mı bu kadar muhtac davranıyosun ona. sevgı degıl bence bu kusura bakma arlkadas
10 Yorumla
- +1 yıl
Bende yaşamıştım beni de arabasına kilitleyip boğazıma emniyet kemerini bağlardı öldürmek isterdi psikolojimi bozmuştu resmen hayatım kaymıştı yolda yürürken milletin ortasında döverdi küfür ederdi en sonunda bitirdim bitir derim çünkü ya öldürür ya da tecavüz eder bırakır dikkat et üzüldüm
20 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kızım sen iyi misin hemen ayrıl ondan bu yaptığı şey onun acizligi gerekirse git savcıliga başvur ama kendini küçük düşürme ve saçmalama bu adamla hayat geçmek seni sadece dayak atmak ve seks objesi olarak kullanır sakın buna göz yumma!
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
61Cevap
- +1 yıl
'' İkimizde birbirimizi çok seviyoruz aşığız '' hala bunu nasıl söyleyebiliyosun? aşık olan insan bunu yapar mı ya? adamı benim dövesim geldi sen hala aşığız diyosun. aklını başına al da bir an önce ayrıl. siz evlenirseniz falan çok sürmez 3, sayfa haberlerine düşersin. allah korusun
40 Yorumla - +1 yıl
'Ikimiz de birbirimizi cok seviyoruz' kisminda zeka seviyen hakkinda dusunduklerimi burayq yazsam kaldirilir burdan.
Kafani kirsa, burnunu eline verse hakediyorsun, insan bu kadar mal olamaz.80 Yorumla - +1 yıl
gerçekten seven insan sevdiğinin saçının teline zor dokunur ne şiddet uygulaması? bak kardeşim 1 senelik bir ilişkim var beni gerçeten çok sinirlendirdiği zamanlar oldu ama bırak şiddeti ağzımı açıp tek bir kötü laf bile etmedim. o göğsümde uyurken rahatsız olmasın diye nefesimi bile tutarım. kaç kurtar kendini o heriften kadına şiddet uygulayan insan insan değildir adam değildir gerçekten. yazık gerçekten yazık
20 Yorumla Gerektiğinde kim olursa olsun yanlışa yanlış denmezse, ilerde hiç mi insan evladı yok kurtarın beni nidaları atmayın
Ben en ufak şiddeti dahi sevmem
Ama şiddet gören kadınlarımız hayır demezse duyarlı vatandaşlar bir şey yapmaz yapamaz eğer tek yumruk olursak bu çapulcu itleri yok edebiliriz unutmayın her şey sizlerin elinde.
Herkese saygılar10 Yorumla- +1 yıl
ah be abicim..
böyle biriyle bir ömür geçer mi?
gerçekten sevse, kıyar mı..80 Yorumla Gerçekten hala birbirimize aşığız diyebiliyorsun ya deliricem. Bu ölen kadınların çoğu aynı senin kafada şunu değiştirin artık. Seni sevmiyor sana aşık falan değil seven insan dövmez sövmez hemen uzaklaş ondan bütün ilişiğini kes hatta şikayette bulun uzaklaştırma al 🤦🏻♀️
00 Yorumla- +1 yıl
ya malmısınız, gerçekten mi...
Ya her gün bağırıyoruz kadına şiddete hayır diye. Böyle adamlardan pardon adam dedim bu varklıklardan bir bok olmaz, düzelmesini bekleyerek aptallık etme. Korkuyorsan birilerinden yardım al, polisi ara. Böyle sevgi olmaz, kendini kandırma, seven insan şiddet göstermez...00 Yorumla - +1 yıl
Öncelikle çok geçmiş olsun adına gerçekten çok üzüldüm. 😔😔
Bu durum karşısında susmamalısın onunla olan iliskini sonlandirmali ve şikayet etmeli ardından darp raporu almalısın.
Üzülme seni tanimiyorum ama bu durumun ustesinden gelebileceğin konusumda sana inaniyorum.😔😔🙋00 Yorumla - +1 yıl
Kafan mı güzel? Böyle aşk sevgi olmaz! Direkt ayrıl. Hatta polise şikayet et. Kendini ezdirme! Tecavüze kadar bile gider bu! Boşver aşkı. Şunu unutma seven sevdiğinin canını yakacağına ölmeyi tercih eder
00 Yorumla - +1 yıl
İlk olarak şunu kabul et o seni sevmiyor. Böyle bir hayvanla hala nasıl sevgili kalabiliyorsun yahu! Bu ne böyle insanlık görmemiş manyağın teki. Ayrıl hemen bundan seven insan döver mi hiç? Psikolojik sorunları var belliki.
00 Yorumla Benim sevgilim de bana vuruyor ama bu şekilde abartmıyor benimki şimdiden sayılmaz gerçi sadece kolumu sıkıyoe ama Birgül bana gerçek bir şekilde el kaldırdı suratına botla tekme attım karşılık ver ve kendine geldiğinde ben bu şekilde yapamam de
00 Yorumladalgamı geçiyorsun yemişim aşkını kaçkurtar kendini bu adam hakkında suç duyurusunda bulun kadın cinayetleri arttı dikkat et kendine
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 25b cevap paylaştı. Sevgililer döver de sever de.
Git elini öp, barışın.20 Yorumla- +1 yıl
Lan niye herkes tuaf ve kotu yorumlar yazio yasiyinca anlarainiz bukadar kadin siddet gorup susuyor da kendi isteklerindenmi onun pskolojisi ne halde siz anlamazsiniz ya o an insan salaklasio emin olunki. zorunda bile kalabilir ya hemen yok salakmisin diyosunuz siz salaksiniz. turkiyedeki kadinlar sustugu icij olduruluyor evet ama onlar sitermiydi oldurulmek hayir. Kimse keyfinden susmjyor kimse bilmedigi yasamadgi icin kolaymis gbi carcar konusuo ya
00 Yorumla Hâlâ ne yapmalıyım diyorsunuz ya bende bunu anlamıyorum bunda zor bir şey yok ayrılacaksın bir daha görüşmeyeceksin her yerden engelle rahatsız ederse polise git ailene söyle ama kurtul bir şekilde
00 YorumlaYazik ya sana kiyamam da böyle sevgi mi olur bu nasil sevmek aw? Seven sevdiğini incitir mi hiç hani bilmeden kalbini kirsa anlarim da bu senin icinden geçmiş lan anladığın
10 YorumlaLütfen kendini bu kadar küçük duruma düşürme. Sana bu şekilde davranmasına lütfen müsade etme. Yapma kardeşim susma ya. Neden o insanla birliktesin ki sana şiddet uygulasın diyemi? Oysa daha bi çok seçenek varken. Kendine bi iyilik yap ve elinden ne gelirse daha fazlasını yap seni sevdiği halde bunu yapan kim bilir sevmediği insanlara neler yapar. Kendine saygını kaybetme
00 YorumlaYa sennn iyi misin birbirimizi seviyoruz nee sen 3. sayfa haberlerini hiç mi okumuyorsunn ne aşkı böyle aşk mı olur? Sana zarar veren pisliğin yanında daha ne duruyorsunn ayrılsanaa.
03 Yorumlaşimdiden dövmeye alıştıysa sonradan yanlış bişey yapsan seni öldürür ne kadar seversen sev ilerde şiddetten bıkacak onu bile görmek istemiceksin ve psikolojin bozulacak herkezden korkmaya başlıcaksn bencede yol yakınken kendini kurtar şiddet bırakılacak bişey değil
00 YorumlaNE AŞKI BEEEEE !!! GİT POLISE.. Evlenmeden bunu yapiyosa Evlendikten sonra 3. Sayfa haberlere cıkarsın. Kendini kurtac kac kac !!!
10 Yorumla- +1 yıl
Eski sevg. Şaka ile kafama vurmuştu 15 kere koluna bacağına sert vurdum, boyle yapacak sopayla döverim , sonra terk ederim.
10 Yorumla Ne yapmalıyım mı... çok seviyoruz aşığız mı...
İnsan inanmakta güçlük çekiyor gerçekten20 YorumlaBen böyle aşka birşey demek istemiyorum ama böyle sevgimi olur bence sorgula olayı mantıklı düşün sevgisi böyleyse sevmemesi nasıl acAba
00 YorumlaNeden buna izin verdin bir kere taviz veren hep verir baktın bir kere şiddete meyilli ayrıl ayrılmadığın için bundan güç almış maalesef.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Birbirimizi çok seviyoruz aşığız biz. Ya bir git allah aşkına ya. Böyle aşık mı olur? Sen nasıl hala aşığım seviyoruz diyorsun. Nefret etse dahi bunu yapamaz. Kimse kimseye psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayamaz.
00 Yorumla - +1 yıl
sende geri zekalılık var, ne duruyosun manyakmısın sanki 3 çocuklu kocan öyle bile olsa katlanılmaz, aklını başına topla uzak tut kendinden
00 Yorumla - +1 yıl
Ne normalliğinden bahsediyorsun sen? Şikayet etmemen ve ayrılmaman hata
20 Yorumla - +1 yıl
Kardeşim aklını mi yitirdin sen yaa tabiki ayrıl ve dava aç!!
10 Yorumla - +1 yıl
Her şeyden önce hak etmişsin. İnsanlar seçimlerinin cezasını veya ödülünü alır.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı. Bir an evvel ayrıl uzaklaş ondan , sana hayır gelmez
13 YorumlaGururunuza nasıl yediriyorsunuz bu durumu ben gerçekten anlamıyorum.
10 Yorumla- +1 yıl
Hemen ayrıl sakin beraber olmak gibi bir hata yapma ve hemen mahkemeye başvur
10 Yorumla - +1 yıl
terket gitsin napıcan başka öyle bir insan nasıl sevilir
10 Yorumla Bu durumu normalleştirmeye başlamış artık dur demelisin bence bir süre sonra aşk falan da işe yaramaz
10 Yorumla- +1 yıl
Beni de ilk buluşmada sakız çiğniyorum diye ağzıma tokat atmıştı şok olmuştum 2 sene sonra evlendi karısını her gün dövüyor sevgiliyken boyleyse evlenince keser seni
00 Yorumla - +1 yıl
Buna sen izin veriyorsun daha simdiden böyle olan birisyle ilerisini hiç düsünme
10 Yorumla - +1 yıl
Herkes layığını bulur derler sana da böyle birisi layıkmış demek ki :))
00 Yorumla - +1 yıl
Darp raporu al kesinlikle al ve şikayetini yap ama öncesinde ayrılmaya çalış
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. Allah aşkına can.. kendimize saygımız olmalı.. ve onunla olmaman gerek.. bu net
00 Yorumla- +1 yıl
Sende adami dövemiyon mu.
Baban dövse karailik verirsin. elin adaminda da ver00 Yorumla - +1 yıl
Beyinsizlik genetik galiba sevmek ve şiddet iyiymiş.
00 Yorumla - +1 yıl
Pardon da bu nasıl sevmek aşık olmak? Seven adam sevdiğine bakmaya bile kıyamaz be ! Kendini bu konuma getirmen de çok acı
10 Yorumla Ayrılsan da bela olucak bilemedim valla Allah yardımcın olsun ya çok üzüldüm şimdi bence normal değil sevgilin
00 Yorumla- +1 yıl
Ve hala sevgilim diye biliyorsun pes vallahi sevgi mı kalmış ortada?
00 Yorumla - +1 yıl
Evet Aşık Olan Herkeste Olur Normal. Tövbe Tövbe Hastalıklı Zihnin Aşkı Tanımlama Şekli. Ne Bekliyorsunuz Kolunuz Falan mı Koparsın? Git Darp Raporu Al. Bas Tekmeyi. Kendine Bi Saygın Olsun...
13 Yorumla- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. arkadaşımız hard seviyor demek ki ilişkiyi yapacak birşey yok ayrılamayan kadın buna mecburdur
00 Yorumla- +1 yıl
ciddiysen eğer kaç kurtul olum, sevgiliyken döven evlenince pıçaklar
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kadına el kalkmaz o bir bayan o ne onun kölesi nede vurmaya hakkı var hakkı yok
10 Yorumla - +1 yıl
Herkes layığını bulur derler sana da bu layıkmış demek ki
10 Yorumla - +1 yıl
Aşk böyle bişey değil aşık olan insan dokunmaya Kıyamaz okadar 😞
00 Yorumla Umarım troldur eğer değilse cidden beyninde bir sorun var
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. ya boşanırsın ayrılırsın ya da sefil iğrenç lanet bir hayat sürersin
10 Yorumla- +1 yıl
Şikayet et sen de göster bunları polise savcıya baksınlar icabına.
00 Yorumla Sende koruma sidete şiddetle kerşık ver korkar ozaman.
00 Yorumla- +1 yıl
Onun ben a. mk ve hala sevgilim diye sahiplenmende çok acı
10 Yorumla - +1 yıl
kac kurtar kendini! sen onemlisin, degerlisin bunu sana yapmasına izin verme. sevmek Boyle bir şey degil, ask bu degil !
33 Yorumla- +1 yıl
bu yorumumu bir kadının beğenmemesi ne acı...
Böyle birşey aşk olamaz egerki gerçekten aşık olsaydı sana kiyamazdi tek bir teline zarar gelse onu bunu bırak zaten kendisi zarar veriyor sana şiddetin affedilecek bir yani yok hiç düşünmeden ayrıl
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
sız öle mutlusun öle sevgınızı bellı eıdyorsunuz güzel bıse
00 Yorumla Ben on kere düşünüyorum bu adamdan çocuklarıma baba olur mu diye. Öyle bir adama mı baba dedirteceksin cidden çocuklarını. Herşey aşk değil. Bu düşünceyle gidersen daha çok dayak yersin.
00 Yorumla- +1 yıl
Birbirimizi çok seviyoruz aşığız mı? Senin beynini yıkamış bu adam. Seni dövüyor bide üstüne seviyor çok aşık diyorsun. Yazık sana, gerçekten yazık. Bırak şu pi, ç herifi.
00 Yorumla - Devamını Gör (74)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sevgiliden şiddet görmek durumlarında da gerekli tüm kurumlara başvurulmalıdır.
6284 numarası Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi kanunu kapsamında medeni durumuna bakılmaksızın destek sağlanmaktadır. Bu şiddet hem psikolojik hem de tehdit şeklinde olabilmektedir.
Kadının bekar, çocuk ya da yetişkin olması fark etmeksizin, görülen şiddet hakkında yardım için Alo 183 aranabilir, polise ya da jandarmaya başvurulabilir. 6284 numaralı olan yasaya göre şiddete uğramanız durumunda mahkemeye gitmeden, direkt olarak polise, jandarmaya, valiliklere ya da kaymakamlıklara başvurabilir.
Şayet acil bir durum söz konusu ise ve mesai saatleri dışında ise bu durumda kolluk güçlerini aramanız gerekmektedir. Kolluk güçleri sizi en yakın sığınağa ulaştıracaktır.
Şiddete uğrayan kadın ne yapmalıdır?
Şiddet mağduru kadınlar bu gibi durumlar söz konusu olduğunda kesinlikle sessiz kalmamalıdır. Kadına şiddet, küçük yaşlarda başlar ve evlilik sonrası da sürebilmektedir. Türkiye’de her iki kadından biri evliliklerinde ya da sevgililik döneminde şiddete uğramaktadır. Bu şiddet yalnızca fiziksel değil, psikolojik olarak da olabilmektedir. Bunun yanı sıra özellikle şiddete uğrayan kadınların yüzde 80’i ise tabanca ile şiddete uğramaktadır. Kadınların bu konu hakkında bilgi sahibi olması ve gerekli durumlar ulaşabilecekleri hatlar hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir.
Şiddete uğrayan kadınların başvurabileceği kurumlar:
Kadına şiddete karşı hangi kurumlardan destek alınır?
Kadına şiddete karşı destek hattı ülkemizde yedi yirmi dört ulaşılabilmektedir.
Buna göre: