Sevgilim beni dövdü, ne yapmalıyım?

Ben 19 yaşındayım ve 4.5 senelik bir birlikteliğim var 1 senedir de aynı evde kalıyoruz. Aramız çok iyi yani iyiydi. Herkesin hayalindeki gibi bi çifttik diyebilirim. Ama son zamanlarda sevgilim içip içip eve gelmeye, bana bağırmaya sürekli azarlamaya başladı. Ve bazen ciddi anlamda çok kırılıyodum. Dün ortak arkadaşlarımız buluşmak için bizi çağırdı, kavgalı olduğumuz için gitmek istemedik ama ısrrar ettiler gittik. Nasıl olduysa orda birden birbirimize laf atmaya başladık. Birden çok ağır bi cümle kurdu. Duyduğum an gözlerim doldu arkadaşlarımız "saçmalama ne diyosun sen" falan demeye başladılar. Çantamı alıp çıkarken bi tokat attım sevgilime. O da dönüp bana vurdu dengemi kaybettim bi an. Ağlaya ağlaya çıktım mekandan. Eşyalarımı almak için eve gittim. Eve girdikten yaklaşık 10 dk sonra o da geldi. Bna bağırmaya başladı yine tokat attı, yere düştüm. Karnımı tekmeledi kaldırıp tokatlamaya devam etti. Yaklaşık 30 dk dövdü beni. Sonrra kendine gelip sarıldı, öptü. Bende kendime gelince özür diledi. Bende ona " hayatımda güvendiğim tek kişi sendin, olmayan ailemdin sen benim, şimdi yaptığına bak.. hem en büyük yaramdan vurup hem dövdün. 4 senenin karşılığı bu olmamalıydı" dedim ağlayarak. Gitmeme izin vermedi, ben giderim sen kal gidicek bi yerin yok dedi" çok saçma bi şekilde onu özlüyorum. Napmalıyım?
Sevgilim beni dövdü, ne yapmalıyım?