Bugün dışarıda geziyorduk oturduk bir yere yemek yedik ben elimi yıkamak için lavaboya gittim geldiğimde telefonu mu karıştırırken gördüm kuzenimden mesaj gelmişti nasılsın canım diye Kuzenimle aram çok iyi canım diye kaydetmiştim kıskandı kim bu dedi sinirlendi kızdı bağır anlatamadım bile beni ismimle kaydediyorsun dedi yumruk attı bana :( yanağım morardı sim siyah oldu :(. şikayetçi olmak istiyorum ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Kimse kimseye şiddet uygulayamaz.. Ancak insanlarımız kanunları bilmiyor ve görenek gelenekleri ile racon kesmeye , kesenin de arkasında durmaya kalkıyor.
1-Yanak ya da elmacık kemiğinde göçme olabilir, olmasa bile darbenin yarattığı ekimoz yüzünden doku iç kanama yapar ve çürür. İlk yapacağın şey , bir devlet hastanesinden darp raporu ile iş göremezlik raporu alman ve bu raporların da hastane polisi kaydına düşmesini sağlaman. Yani darp sebebini doktora söylemelisin.
2-Polise değil , direk savcılığa gidip , kişi hakkında bildiklerini ve yaptığını gösterip , şahit bulamasan da oturduğunuz yerin kamera kayıtlarını delil olarak gösterir ve kendin alır ya da aldırılmasını sağlar dosyaya koydurursun.
3-Kişi hakkında 6284 sayılı kanuna göre uzaklaştırma tedbir kararı aldırırsın , 4 ay süre ile hiç bir yerde sana yaklaşamaz , yaklaşırsa yakalanır ve hapis ile uzak kalmaya zorlanır. Bunu telefon sinyali ile belirlerler. İstediğin kadar da uzattırabilirsin. Buraya kadar CMUK avukatı herşeyi ücretsiz yapar.
4-Konu kişiler arası ve kadına darp olarak kamu davasına döner ve 4 aydan 2 yıla kadar ceza alır , ancak karar okunmaz paraya çevrilir
Uğraşmak istersen bunlar izleyeceğin yol33 Yorumla
Soran+1 yılSağol yazdığın için.
- +1 yıl
Rica ederim , bunu sana yazarken benzer durumda olanların da haklarını okuması için yazdım. Zira yorumlara bakılırsa , elin kızı ile kum torbasını karıştırma kafasında olan hiç az değil. Ama bu işlerde pabuç pahalı değil , direk pabucu yutturacak güçte kanunlar var, insan kızkardeşine böyle davranamazken başka bir kıza ne hakla bunu yapar, oturup düşünmeli önce. Yeni kanunlarla şikayet vukuunda bayanlar ne konumda olursa olsun ( evli ya da değil ) erkeklerden 5 -0 öndedir ve bu kanunun kaynağı da her hafta 2 3 tane olan kadın cinayetleridir. Engellemek için bunlar getirildi
Ve sen de ; kimin nesine sevgili payesi verdiğine bundan sonra dikkat et lütfen , bundan da uzak dur, af maf aramaları başlar yakında , ama gidişatı bu , bununla yaşarsan.. - +1 yıl
savcı değil direk hastaneye git hem tedavini ol hem de durumu bildir doktora hemen adli rapor düzenlenir ve ilgili güvenlik kuvvetine doktor bildirmek zorunda yoksa görevi ihmalden dava açılır... zaten dövüldüğünü söylersen hemen adli rapor düzenlemek zorunda... savcılıkla uğraşma...
En İyi Cevaplar
+1 yılGeçmiş olsun... hemen şu an polis bölgesinde isen Polisi, Jandarma bölgesinde isen Jandarma yı ara...112 ya da Polis 155 Jandarma 156
112 yeni uygulama Jandarma ya da Polisi bağlarlar... genel çağrı oluyor 112 bilesiniz...
Hatta en yakın sağlık kuruluşuna gidin onlar ilgili emniyet kuvvetini çağırırlar... sakın vaz geçme yazarken ettiğim çabanın hakkını senden alırım bak...00 Yorumla
+1 yılarkadaslar sizden yardim istiyorum bn bir evlilik yaptim ilk esim bni cok dovuyordu ondan kactim bosanma asamasinda birisiyle tanistim en yakin arkadasimin abisiydi bizim birlikteligimiz oldu kizim oldu bnde o sirada ilk esimden bosandim bunla da imam nikahi kiydik bugunde evlenicektik bni dun annesi cagirdi konusmaya gittim buda sinirlendi geldi bianda bna tokat atti hic sucum yokken 2 kere tokat atti simdi suratim sisti canim cok aciyor suratimda karincalanma var uyuyamiyorum acikcasi yagmurdan kacarken doluya tutuldum ama sucum yokken bna vurdu bni tehtit ediyor surekli sikayetci olsam bna yardim ederler mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOturup buraya soru soracak kadar sakin olmana şaşkınm şu An. onu yaptgı An hastaneyw gider raporumı alır hemn şikayetçi olurdm. bir bayana el kaldıran hayvan eminm ki bununla yetinmemiştir bugune kadr. şimdiye kadr bütn ilişkilerinde de aynı sorunu yaşamştr. anlık sinir harbi deil. Karakter bozuklugu derler buna. burada zamn kaybetme bnce. pişman olup sana yapışıp ağlasada affetme
18 Yorumla
Soran+1 yılYürüyemiyorum yanaktaki kemiğim çok ağrıyor kıpırdayamıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılHayvanoğlu hayvan ya. sen eğer ailenden çekiniosan yapma bunu git söle. onlr senin yerine gerekeni yapar. tek başına yapma. birilerini ara ve durumu anlat beraber gidin yapın. sahipsiz olmadıgını anlasın it
Soran+1 yılAilem onu bilmiyor aileme söyleyemem :(
Cevap sahibi+1 yıltamam arkdşlarndan yardm iste. böle sakin kalma. şok mu geçiriosn artk bilmiorm. kendini. toparla
Soran+1 yılAkşam dinerse açısı o zaman gidicem hastaneye çok kötü ağrıyor şimdi :(
Cevap sahibi+1 yılBuz falan koy bari. ailen öğrenirse eminmki sana tepki verecekler. onu göze alman mümkn değil mi. sana kızsalarda evlatlarısın sonçta senin yanında olucaklardır. ileride öğrendklerinde daha kötü olur
Soran+1 yılKarakola bile gitmek istemiyorum ağrım geçsin yeter hiç kimsenin öğrenmesini istemiyorum artık :(
Cevap sahibi+1 yılKonu kapansada bunu üzerinden atman çok zor. bende şu An geçmişte vermediğim tepkiler yüzünden hala pişmnlıgını yaşıorm. kendini toparlamaya çalş. çok büyük geçmiş olsn. keşke yaşadıgn şehirde olsaydm.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO canımlar, cicimler hep kuzendir zaten..
Hep aynı terane..
Bir de resmen, ''gel beni döv'' diye hususi anlatmamışsın...
Az bile yapmış adam, helal olsun..20 Yorumla oha bende tokat attı diyeceksin sandım yumruk nedir be bir kıza? katıksız öküz bazı erkekler
12 Yorumla
Soran+1 yılKemiğime geldi siyah oldu şimdi ağzımı açamıyorum :(
+1 yılPolise git darp raporu al alabiliyorsan. Ama kimin yaptığını kanıtlaman zor gibi. Oturduğunuz yerin kamera kayıtları da işe yarayabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce git hastaneye durumu belirtir darp raporu al sonra direk karakola şikayete. İşin peşinide bırakma kardeşim bugün bunu yapan manyak yarın neler yapar pislik cezasını çeksin :@
07 Yorumla
Soran+1 yılAnladım sağol :(
Cevap sahibi+1 yılYakın olsam sana yanında olurdum. Hangi şehirdesin ki?
Soran+1 yılDenizlideyim :( ev arkadaşlarım var ama yürüyemiyorum titredimi çok açıyor
Cevap sahibi+1 yılAynı yerde değiliz maalesef. s bir arkadaş tanıdık yok mu arabalı geciktirmeden git hastaneye, ev arkadaşların yanında dimi? Canım yaa :(
Soran+1 yılAkşama inerse açısı gidice hastaneye :( arabası olan yok taksiyle gidicez
Cevap sahibi+1 yılYa sen hemen şimdi git neyi bekliyorsun Allah aşkına. Tamam neyle gidiyorsanız bir an önce git canım erteleme raporu al zaten gerisi gelir bak ihmal edersen ona bunu daha beteri için güven vermiş olursun manyak ya resmen hayvan. Keşke yakın olsaydım daha bekleme bak...
Soran+1 yılTamam sağol.
+1 yılÖnce hastaneden darp raporu alacaksın. Ondan sonra nöbetçi savcıya gideceksin. Tabii sevgilin (eski sevgilin) reşitse, daha bir dikkate alırlar.
00 YorumlaÖyle öküzler hala var mı ya. Sen de kalkmış o sıfata hala sevgilim diyorsun. Hata sende belki de :) Şikayet edebilirsin de insanlardan nasıl bir yardım istiyorsun. En yakın karakola git bilgilerini ver. Tanıdıgın avukat da varsa bitmiştir olay.
00 Yorumla
+1 yıloha l*n o* çocuguna bak sinir oldum istanbuldaysan adresini ver dikelim belasını ite bak
11 Yorumla
Soran+1 yılYok İstanbul'da değilim. Sağolun
Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Hemen hastahaneye git darp raporu al, oradan karakola git
01 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
+1 yılben olsam resmi yollar yerine özel bir yolla intikam alırdım
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
ona maddi / manevi / fiziksel zarar verecek herhangi bir şey aklına gelmiyor mu
Soran+1 yılNe yapabilirim ki ona?
- +1 yıl
öfff yaratıcılığa zuçayım
Kıskanmak ya da şüphelen mek seni dayak atmasına hak vermez. Haklı haksız isen vaz geç arkadaşlık ilişkiden ve polise şikayet et. Aksi takdirde sorun yaratabilir sana
10 YorumlaAaa Allahindan bulsun bir kiza yumruk atilirmi hic? Ne demisler "MUKEMMEL ERKEK YOKTUR: AZ OKUZ ERKEK VARDIR" bu kadar
19 Yorumla
Soran+1 yılKonuşamıyorum ağzımı açamıyorum :(
Soran+1 yılBilmiyorlar. üni okuyorum ben burada değiller.
Soran+1 yılBir daha hayatta konuşmam zaten onunla
Soran+1 yılHayır aramadı
Soran+1 yılBuz var zaten üstünde
Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı. Ne güzel sevgilin var senin ya. Kız olsam böyle bir sevgili isterim. 😎
10 Yorumlaşikayetçi olsan ne olacak o vurduğuyla kaldı zaten.. öyle sevgilimi olur yaa ...
bence bu tür insanlara.. insanat bahçesi kurulmalı bunları oraya hapsetmeli...00 YorumlaÖnce polise git şikayet dilekçesi ver. Sonra hastane acilinden darp raporu al. Süreç kendi halinde işler.
04 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
Soran+1 yılHayır aileme söyleyemem :(
+1 yılhahahah senin yaptığın da az değil ama onu ismiyle dandirikten kuzenini canım :D:D
04 Yorumla
Soran+1 yılGülecek bir şey yok burada :(
- +1 yıl
polise gidersen senin başını okşayıp evine yollarlar:D
Soran+1 yılGülün siz gülün..
- +1 yıl
ben gerçekleri söylüyorum:D sen hiç yaptığından dolayı pişman oldun mu? hayır hiç sanmıyorum:D
eğer ailenin haberi yoksa bu işten sıkıntı varsa git savcılığa şikayette bulun ama bir şey çıkmaz yani yediğin dayakla kalacaksın dediğim gibi ailenin haberi yoksa birde ailenden tepki görürsün
00 YorumlaSvgilin çok ön yargılı nerden buluyorsunuz böyle piskopatları.
Savcılığa git.00 YorumlaSavcılığa suç duyurunda bulun darp raporu al. Gerisini mahkeme halleder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadın el kaldırmaya karşıyım ama kafa atarım asdfghjkjkşi..
00 Yorumla
+1 yılAnlamadığım, sen o şekilde nasıl eve gittin? Evdekiler birşey demedi mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılÜni okuyorum ailemin yanında değilim
- +1 yıl
Tamam anladım. Bence direk polise gidip, durumu anlatıp şikayetçiyim demelisin. Ne çeşit bir hayvanmış anlamadım yani. Sen bahsederken hala sevgilim diye bahsediyorsun.
Soran+1 yılAnladım. Sağolun
- +1 yıl
Rica ederim. Geçmiş olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yıloha yumruk ne arkadaş -_- polise git ama kuzeninide bir daha canım diye kaydetme yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyormuş
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım sağol
- +1 yıl
önemli değil
önce bir rapor al bir doktordan sonra savcılığa git özellikle rica et kamera görüntülerini felan silinmeden isterler iş yerinden çeksin cezasını
00 Yorumla
+1 yılseninki baştan saçmalık kuzenini niye aşkım diye kaydediyorsun
06 Yorumla- +1 yıl
aşkım değil canım diye kaydetmiş :D
- +1 yıl
her neyse anladın ne demek istedigimi ;)
- +1 yıl
iltifatlar karışıyo bazen 😁
Soran+1 yılCanım diye kayıtlıydı.
- +1 yıl
tamam b* çıkarmayın, yumruğu atan kurtulmuş sizden :)
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 1. si kızmakta haklı ama sana vurmakta haksız bn olsam sadece terk ederdim
12 Yorumla- +1 yıl
hangi haklı malsın diyosun gerizekalı bn sanki kıza tekme tokat girişirdim diyom sadece terk ederdim diyom kuzeniniyle samimi bu kadar samimi olan bir kız bana göre değil çünkü var ya sevgilimle görüştüğümde ayaklarından öpecem onun gibisi kalmamış Allah sizi alacak adama sabır versin
+1 yılNasil ya? Ciddi misin sen. Hemen polise git. kafede güvenlik kamerası varsa işin cok kolau.
00 YorumlaMal senin sewgilinn yav sende öyle sorunlu bir insanla nasil sevgili oluyosunn
00 Yorumlabele bele saçma sapan konusma insanın aklının ucundan gecmez deseydin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayvanmış. rapor al sonra savcılığa git. benım sevgilimle bana yola baktım diye herkesin içinde kafama hayvan gibi geçirmişti..
03 Yorumla
Soran+1 yılSana da mı oldu :(
Cevap sahibi+1 yılevet çokyaptı böyle ama yumruk atmadı da morartacak şekilde vurmuşluğu var..
Soran+1 yılBunlar hep bizi buluyor zaten :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende karşılık verseydin anladık sevgilin maco ama kıskanması normal sevdiğin adamdanmı şikayetci olcaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıyım yanağımdaki kemik çok kötü ağrıyor ağzımı açamıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılşikayetciysen doktordan darp raporu al savcılığa git
Gizli Üye(30-35)+1 yılhahahaha yumrukmu :))) kızım sende indireydin ya 2 tane aşağıya çalışşsaydn kalkamazdı ayağa :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl vurayım ben çok küçüğüm o çok büyük
Ailene söyle onlarla beraber polise git
05 Yorumla
Soran+1 yılAilem burada değil üni okuyorum. Hem ailem onu bilmiyorum aileme hayatta söyleyemem
Soran+1 yılAnladım sağol
Soran+1 yılAnladım
+1 yıldoğru savcılığa orda yönlendirirler
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım sağolun
- +1 yıl
rica ederim
i*ne ya acizzz pislikkk git şikayet et hemenn
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım sağol..
Soran+1 yıl:((
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Hastaneden rapor al ve polise git.
02 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılEee zengin koca yok mutahit olsun askari ucretle calisanlari begenmezsiniz mustaak saaa
00 Yorumla
+1 yılSavcılığa başvurabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
+1 yılhay allam ya bir dinlesene kızı bilader
00 YorumlaYüzünün halini ailen görmedi mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılÜni okuyorum ailem burada değil
Bağırsaydın.. rezil olurdu belki
05 Yorumla
Soran+1 yılBen anlamadım ki ne olduğunu bana vurdu yere düştüm kalktığımda gitmişti :(
Soran+1 yılHayır aramaya korkuyorum :(
Soran+1 yılTamam sağol
darp raporu al ve police.
02 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
+1 yılPolise gitme savcılığa git polis pek bişey yapmaz
02 Yorumla
- +1 yıl
Önemli değil kızlara kalkan her el cezasız kalmamalı
Polis birsey yapmaz daha beter dover seni
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki? :(
+1 yılyumrukmu attı ohaa :D
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet yanağıma geldi kemik çok ağrıyor :(
- +1 yıl
öküze bak yaa kız bak herkes darp raporu al polise git demiş aynen öyle yap süründür iti :D hangi devirdeyiz ya nasıl sana vurabiliyoo :D
Soran+1 yılAnladım sağol
Once hastaneden rapor al sonra emniyete git
11 Yorumla
+1 yılsavcılığa git anlat durumu. Darp raporuda al.
00 Yorumlasende ona yımrıh atsaydın :D
00 Yorumlapolise git gerisi gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyamam :( Ailenin haberi var mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılYok üni okuyorum aileme söyleyemem :(
Cevap sahibi+1 yılSana destek olan arkadaşların var mı? Beraber şikayetçi olabilirsiniz.
Soran+1 yılVar ev arkadaşlarım.
Cevap sahibi+1 yılBeraber gitmeniz senin açından da iyi olacaktır. Geçmiş olsun canım :(
Soran+1 yılSağolun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılkarakol yakında olması lazım
00 Yorumla
+1 yılÖnce darp raporu.
00 YorumlaBana yolla.
01 Yorumla
Soran+1 yılSana nasıl yollayayım?
Hak etmişsin.
00 Yorumlagit karakola
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaç senelik sevgilin
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl
Cevap sahibi+1 yılbence direk polise gt ve bir daha görüşme... o adamla evlensen sein hastanelik eder dinlemeden
Soran+1 yılAnladım sağol
+1 yılhahahahaha
11 Yorumla- +1 yıl
-10
Gizli Üye(30-35)+1 yılyalana bak ya :(
10 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim beni dövdü :(( Şikayetçi olmak istiyorum yardım edin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler