Sevgilim beni dövdü?

1 seneden fazla olan bir iliskim var beni cok seviyor çok düşkün bana bende onu seviyorum benim icin gercekten cok fedakarliklar yapti yani cok hemde kimsenin yapmiycagi seyler 2 gun once bulustuk telefonunda bisey gordum baktim bir numaradan mesaj gelmis aradim hemen kufur ettim vs meger yanlis numaraymis kufur ederken de yurudum tam yanimda bir kac erkek oturuyormus gectigim yerde govde gosterisi yapiyorsun dedi kizdi ondan sonra bide kavga etmeye devam ettik sonra dovdu beni burnum kanadi heryer kan oldu fena halde soakkata sonra gitti su aldi sarildi gidicektim birakmadi seni seviyorum dedi falan hala suratim da bazi bolgeler aciyor 2 gün oldu ben bugun tekrar konuyu gundeme getirip kizdim o da bana iyice bagirdi o konuda haklisin yapamam ama cok sacmaliyorsun biktim artik sogudum diyor bende sogudum bu olaydan sonra babam bile bana vurmadi sen kimsin dedim ayrilmak ustemiyorsan sus dedi sakinlesmemi bekle dedi ayrilalim dedim bende gorusuruz askim yemek yicem dedi. Yani simdi napiyim ben bilmiyorum madem bazi seylerimi sacma buluyordu neden soylemedi Şu an soyluyor 2 gundur sogudum ona karsi ama bu yandan da cok seviyorum ayrilmak istemiyorum. hayatini degsitiirdi benim icin tasindim o da pesimden herseyini birakip hic bilmedigi farkli bu sehire tasindi yanliz burda kimsesi yok sadece ben varim ben ailemle yasiyorum o da yanliz napmaliyim akil verin hatali kim? Vurmamam gerekirdi haklisin diyor ama cok sacmaliyormusun rahatsizmis bu durumdan neden soylemedin diyince de zamanla duzelir sana soyleyip uzmek istemiyorum diyor. uzun oldu okursaniz sevinirim
Sevgilim beni dövdü?