Çaresiz derdime belki bir çare bulursunuz? Onu aklımdan atamıyorum bir türlü yardım edin?

Ben 5 yıldır birini karşılıksız seviyordum onun beni sevmediğini bildiğim halde çok bağlanmıştım ve aradan biraz zaman geçtikten sonra seni seviyorum demesine inandım halbuki baştan beri herşey karşılıksızdı ona güvendim karşılıklı olmuştur diye meğer beni kandırıyomuş hiç bişeyin karşılıklı olduğu yokmuş benimle sevgili gibi davrandı gezdi tozdu el ele kol kola gönlünü eğlendirdi sonra beni sıkıyosun aslında ben seni sevmiyorum ben başkasını seviyorum dedi onu unutmak için seni denedim ama unutamadım dedi ve her yerden engelledi bidaha görüşmeyelim konuşmayalım dedi hayatından attı ve beni kullanmış oluyor sevdiği kızı unutmak için ama ben kimle karşılıklı bir aşk yaşarsam yaşayım onu sevdiğim kadar sevemiyorum bir başkasını aklımdan çıkmıyor kalbimdende bu yaptığı kötülüğe rağmen illede onu istiyorum hayatımda arkadaşlarıma anlattım arkadaşlarım o seni kandırdığı ve terkettiği için ağırına gidiyor intikam almak istiyosun aslında sevdiğini sanıyosun dediler o yüzden hırs oluyor dediler ama ben ondan intikam alamıyacak kadar seviyorum sevdiğimi sanmıyorum cidden seviyordum yani yüz yüze görüşmemiz imkansız her yerden engellediği için sosyal medyada konuşmak imkansız ben onu sevmekten nasıl vazgeçerim lütfen yardım edin yoruldum başkasını onu sevdiğim kadar sevememekten ona okadar güvenmişim okadar bağlanmışım ki sanki onsuz hayatım hiç olmamış gibi bana kötülük yapmasına rağmen onu özlüyorum onsuz nefes almak çok zor onun yerine başkasını koymak imkansız karşılıklı gibi sevgili rolünü okadar çok iyi oynayıp beni kandırdı ki hiç kimseyle doğru dürüst aşk, sevgi yaşayamaz hale geldim... O artık bende tutku olmuş.
Çaresiz derdime belki bir çare bulursunuz? Onu aklımdan atamıyorum bir türlü yardım edin?