Merhaba,
Ben 24 yaşındayım ve Almanya'da yaşıyorum. Eşimden 7 ay önce ayrıldım ve şu anda yeniden ailemle yaşıyorum.
Babam Zaza ve annem Türk. Iyi bir çocukluk geçirmedim, hep sıkıntılar, dayaklar, tehditler vardı.
Eşimden ayrıldığımda ailem tarafından o kadar tehdit edildim ki kadın sığınma evine gitmek zorunda kaldım ama yine de onlara acıyıp geri döndüm. Değişeceklerini sanıyordum ama değişmediler.
3 erkek, 1 kız toplam 4 kardeşim var. Annemin evde söz hakkı yok. Artık yapamıyorum, ne yaparsam yapayım, nereye gidersem gideyim, bana hakaret ediyorlar, tehdit ediyorlar ve çağrılarıyla isyan ediyorlar. Arkadaşlarıma hakaret ettiler, tehdit ettiler.
20 km uzakta bir daire aradım ve buldum, kurdum ve taşınmak istiyorum. Bunu önceden babamla tartıştım o da karşı çıktı ama ben rahat olmadığımı, işim olduğunu ve kendi ayaklarımın üzerinde durmak istediğimi söyledim, sonra bana hakaret etmeye başladı ve üzerime yürüdü.
Bugün Abisini aradı ikisi de bana kendilerini utandıracağımı, namuslarını düşünmem gerektiğini, ya insanlar benim hakkımda konuşursa suçlu ben olmasam bile susamayacaklarını söylediler. Aynı köyde bir daire ara diyorlar ama bunu istemiyorum çünkü her gün kapımda olurlar. Gidersem canları acırmis ve artık yüzüme bakmazlar, artık ne yapacağımı bilmiyorum... Ben aileyi datiyormusum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer