Arkadaşlar sevgilimin ailesinin evine iftara gittim. bulaşıkları beraber yıkadık kızkardeşiyle çay kahve içtik bide onlarıda yıkayım dedim. ben yıkıyordum erkek arkadaşım kızkardeşine yardım et demiş. kalkıp bana yardım etmedi. Benim yaşım 20 kızkardeşinin yaşı (18) ne anlamam gerek?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayırlı olsun elti mi oluyordu görümce mi tam kavrayamıyorum bu tarz akrabalık olaylarını 😂😂
Lanet olsun
Lanet etme lazım olur 🤣
saçma değil mi kız kardeşine demek yerine kendi kalkıp yardım etse hem kendi yapmıyor hem kız yapmak istemeyince kız suçlu oluyor
Kendisinin işi vardı o sıra
Tamam ama sonuç olarak kardeşine emir verir gibi söylemesi de yanlış kıza öyle derse o da yardım etmez yani bu arada sen üstüne alınma abi kardeş olayı bu
Ben onla alakalı olduğunu sanmıyorum bizim durumumuz farklı biz kavga ettik sonra barıştık canımlı cicimli konuşan kız bana böyle yaptı
canim kotu bi sey icin degildir de belki kiz cok da yikayan eden niri degildir kafani yorma normsl gunde de yapmiyorüdur kesin benim abiminkiyle de tanistik kiz tatli galan yardım edebildigim kadar ettim sevmiyom pek nen de
Neden sevmiyorsunuz yani neden
ya belki onu dusunememistir sen ilimli davran bos yer sevgilinle kotu olma cunku erkekle kardeslerinin fikrine cok dikkat ediyor yaptigi hos degil ama sen buyukluk et
ki pardon hepssini okuyamadim kiz bulasigi yikamis ya kahve cok degil diye sallamamistir. bi de abim gelip emrivaki yapımca sinirlenip yapmıyorum ben de abisinden kaynaklıdır yaa genelde kız kardesler abisinin sevgilisine meraklı oluyor seviyorlar yani dert etme
Mutfaktaydık bulaşığı ben köpüklerim yağmur durular dedim o mecburiyetten yıkadı belkide
onun ilgilendigi seylerden konus biraz baktin olmuyor hic prwlı olma iletişime gecme s et o da onun eşekliği
Kıskanıyor bence
kızz öwçsöwlsççwlslwls ben kiskanmiyom yani abimin manitini bence vslla oyle bi durum degil
Sen kıskanmıyor olabilirsin ama o kıskanıyor
Kıskanıyorsun itiraf et
valla sen kafanda kurmussun kimsenin umrunda degil abisinin manitasi daha cok seviniyox hala olucaz diye
Senin saçını asfaltta sürürüm dedi bu kız bana
ayy wöxöwçslwlsle kiz oyle desene bastsm sadece bunu anlatiyon
kesin senin sevgilin cok agladi etti evde ayrilinca bu da sana sinir olmustur sen aciklamsixin durumu falan
acikla*
Yok hayır öyle bir şey olmadı
Bana çok sinir olsa bile kimse bu lafı haketmez
ay kaynananla aran iyise boş ver bunla muhattap bile olma hiç sen araya gidersin
Ben şunu anlamak istiyorum kıskanıyor mu yoksa sevmiyor mu
ilk basta iyiyse sevmiyor kiskanmiyofur
Sevgilim bana pembe tatlış anahtarlık aldı aynısını istedi abisinden
İyiydi canımlı cicimli konuşuyor hala öyle yüzüme karşı iyi
kız bu ne tilt biriymiş wösöwösööwlslwls deli manysk kıskaniyodur belki de ama sevmedigi net acik ortada aman sen de sevme onu
Seni annemin babamın sevgilinin gözü önünde döverim dedi bağıra çağıra evde
Ben bişey anlamadım bence sende anlama çünkü ortada anlaman gereken bı konu yok
Çok safsın
Niyeki
Bu ne ln şakamı mısın çocuk mu 😂
18 yaşındaki biri bence çocuk değildir
Bi anlam cikarma ergen ist
Hic bisi anlama
Sen ölmedin mi