Güven sorunum var... Başkasını mı seviyor, yanlış bir şey mi yaptım?

Arkadaşlar 1 yıla yakın bir ilişkim var çok mutlu başladık hatta 6-7 ay ufacık bir tartışma bile yaşamadık her yönümüz ortak aynı anda aynı şeyleri düşünüp aynı kararları verebiliyorduk. Fakat ilişkimizin ortalarında benim bir eşekliğim yüzünden ufak bir ayrılık yaşadık barıştık ardından 2-3 ay sonra tekrar ayrılık yaşadık. Son ayrılığımızı telafi edebildim çok uzun uğraşlar sonucunda. O çok seviyordu beni ben onu daha çok seviyordum toplum içinde örnek çift bile denebilecek bir konumda idik. Fakat bir süre sonra benden habersiz bir şeyler olmaya başladı. Sadece 1 gün "Seni seviyorum.. vb." cümle kurmadığım için bana küsen sevgilim artık haftalardır bana "Seni seviyorum, canım..." demez oldu artık düz bir konuşma içerisindeyiz. Yüz yüze konuşurken belirli bir ortam içerisinde sözümü kesip başka erkekler ile muhabbet etmeler başladı. Başka bir erkeğin saç konusunda yorumu üzerine "boş ver onu" dedim ve aldığım cevap beni şoke etti. "Sen kimsin ki ?" Elin çocuğunu ciddiye alıp 1 yıllık sevgilisine bu soruyu yöneltiyor. Artık kendimi inandıramaz oldum. 2 kere yalan söyledim şu ana kadar onlarda da ayrılık yaşadık zaten fakat son ayrılığımızdan beri ne yapsam ne etsem haberdar ediyorum onu ama inanmıyor deli olmak üzereyim. Geçen gün bana "... ... yalancı" diye küfür etti. Elim ayağıma dolaştı ben hiç ama hiç ayrılmak istemiyorum ama ettiği lafları hazmedemiyorum da. Dert oldu içime. Ve artık üstüne bana tavır yapmaya başladı. Anlamıyorum başkasını mı seviyor, yanlış bir şey mi yaptım söylemiyor bana... Böyle işte :'(
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese yorumları için teşekkür ederim bu gün konuştuk "bütün sorun sende" dışında bir şey demedi :( Artık zamana bıraktım tekrar aramız da ki soğukluğun geçmesini bekleyeceğim yavaş yavaş :/ Biliyorum çünkü o da seviyor beni :) Neyse tekrar teşekkür ederim herkese :)
Güven sorunum var... Başkasını mı seviyor, yanlış bir şey mi yaptım?