Selam KS ailesi
Çocuğa güvenemiyorum 5 aydır ilişkimiz var yurt dışındayken herşey çok güzeldi 2 hafta oldu geleli 3 kere görüştük hiç bi konuda ciddi değil herşeyi dalgaya vuruyo beni aldatıyomuş gibi hissediyorum sürekli aktif sana ağzımla kuş tutsam yaranamam diyo arkadaştan mesaj geldi bugün kim o diye sürekli soruyo snapchatte snap atıyo tanımadığım kişiler çoğu erkek kim bu kişiler diye sürekli sorgulama yapıyo beni seviyo mu bilmiyorum kıskanıyo mu ondanda emin değilim hiç güvenemiyorum
Çocuğa güvenemiyorum 5 aydır ilişkimiz var yurt dışındayken herşey çok güzeldi 2 hafta oldu geleli 3 kere görüştük hiç bi konuda ciddi değil herşeyi dalgaya vuruyo beni aldatıyomuş gibi hissediyorum sürekli aktif sana ağzımla kuş tutsam yaranamam diyo arkadaştan mesaj geldi bugün kim o diye sürekli soruyo snapchatte snap atıyo tanımadığım kişiler çoğu erkek kim bu kişiler diye sürekli sorgulama yapıyo beni seviyo mu bilmiyorum kıskanıyo mu ondanda emin değilim hiç güvenemiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Geleceğe dönük birşey düşünmüyor olabilir. Akışına bırakmak niyetinde olabilir.
Güven yoksa ilişki de yoktur. Uzatmak iki tarafa da zarar ve zaman kaybı verir
Sana gereksiz güvensizliği varsa büyük ihtimalle aldatıyor olabilir
Kesin aldatıyordur ya da sıkılmıştır senden ilişkiden beklentisi farklıdır ya da
senin gibi kızın nasıl sevgilileri oluyor ya yazık
Onda değilde sende var aldatma potansiyeli
Neden?
Tanimadigin bircok erkek takip ediyormus snapten ve sanirim rahatsizsin sevgilinin kontrol etmesinden
Yoo rahatsız değilim saklamıyorum ben ondan hiç bşyi bildirimlerim hep açık ama onun bildirimleri hep kapalı kime yazdığı belli değil hep aktif
O zaman onda da var aldatma ihtimali
Güvenmiyorum o yüzden
Yaa bosversene pic biri sana hayri dokunmaz
Çok güveniyodum ama soğudum çocuktan
Bence oyle yapiyosa var onda bi bok
Bu arada profiline baktimda çok tatlsin daha iyilerjne layıksın
Sevmiyor belli
O zaman neden yazıyo sürekli görüşmeye geliyo 20 dk yol yapıyo gelmek için yürüyüp geliyo
Kalben değil dil ucuyla sevmiş niye hesap soruyor madem
Bilmiyorum gördü mesajı bacağımı sıkıyo söyle kim o çocuk diyo kahve içmeye gidicez dedim kimle diyo sürekli sorguluyo
Ona neymiş efendim?
Çocuk çok garip ben soruncada söylemiyo dalgaya alıyo ya da konuyu değiştiriyo
Ne gibi mesela?
Bilmiyorum ya farklı biri
Hmm işin zor arada kalıksin
Allah yardımcın olsun ne diyecemi bilemedim karışık bi olay
Güvenme
Evet güven.
güven önemli