Sevgilime güvenemiyorum haklı miyim?

Sevgilimle onun fake hesabından tanıştık ilk olarak, bir bir buçuk ay süresince konuştuk, önce konuşmayı kesti benle onun fake olduğunu bilmiyordum ama biseyler sakladığını fark etmiştim tekrar yazdım konuşmak için ve fake olduğunu söyledi ama kendi ile anlattığı herşeyin doğru olduğuna yemin etti bende güvenmek istedim konuşmaya devam ettik fake hesabını kapattirdim normal hesabından wp den felan konuştuk devam ettirdik ben onu görmeye gittiğimde yanına farklı şehirler de yaşıyoruz bu arada. Yanına gittiğimde ilk gün ben onu kafede gelmesini beklerken dişinin agridigini gelemiyecegini söyledi ikinci gün ise ben yine geldim görüşmek için 10 dk görüşelim gidelim dedi inanılmaz sinir olmustum ama alttan aldım bişey demedim devam ettik. Böyle araliklarla bikac hafta daha yanina gittim en son gittiğim de karışık olaylar vardı aramizda yanına geldim ama yine görüşmeye gelmedi ayrılmak istediğini söyledi bana guvenemedigini benim de ona guvenmedigimi böyle yurumeyecegini söyledi ve yüzyüze ayrılmak istemediğini onu manipule ettigimi bu şekilde daha zor olacagini söyledi ayrıldık ama birkaç hafta öncesinden bana ayrilmayalim bu güven problemini çözeriz gerekirse herşeyi yaparım diyen insan şimdi ayrıldı benden başka birileriyle konuştuğunu düşünüyorum sorduğum ayrilmisken kimseyle konusmuyorum sadece bu ilişki beni çok yoruyor demişti ve dışarda onla beraberken bir şey dikkatimi çekti etrafına çok bakıyordu insanları kesiyor gibi geliyordu bana. Düşünmekten deli oldum gerçekten seviyorum ama keşke sevmeseydim diyorum ne yapmalıyım?
Sevgilime güvenemiyorum haklı miyim?