Evet bildiğiniz sahte bir hesap açtım sırf onı denemek için. Onu cok seviyordum ama güvenmiyordum. Sadece konuşup sevgilin var mı diye sordum oda yok tabiki dedi. Sonra kuzenim yanıma geldi ve olanlar oldu. Sana bu cocugun gerçek yüzünü göstericem dedi. Cocuga cıplak kız resmi falan attı ve cocukta ona penisini yolladı. Aynadan cekmis. Yüzü falanda görünüyordu. sonra işte sabah bana (sevgilisine sahte hesaba değil) dün seni rüyamda gördüm falan yazdı cevap vermedim. Baya yazdı sonra patladım adam değimissin alçak falan filan yazdım. Sonra işte baya kotu oldu bu. Cocuk asker bu arada doğuya gidicem tek çare kendimi öldürmek falan dedi. Bende dayanamadım özür diledim mesaj falan attım öldüm vicdan azabından. son mesajı yolun açık olsun oldu. Sizce napmalıyım? Beni sevdiğini biliyorum ve inanıyorum ama neden bunu yaptı? :(
Cevabın nedir?
Kesinlikle Özür dilemekte hata yapmissin fake hesabi acan sen degil bir baskasi da olabilirdi. boyle bir seyi yapan bunu ilerletip seni aldatir da. kendimi öldurucem demesi seni vicdam azabına sokup olayi unutturmak. o çocuktan ayrilman gerekiyor. umurumda degilsin de emin ol kendini öldürmeyecek seni korkutmaya çalışıyor.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seni sevdiği için yapmış işte bide soruyosun niye böyle bişe yaptı ki diye aşk olsun sana yani hemen özür dile sevgilinden " sen haklıydın bana olan bu güzel sevgini gösterme yöntemini eleştirdim sana haksızlık ettim canım aşkım " diye yaz gönlünü al çoçukcağzın ya..
15 Yorumla
Soran+1 yılYa dalga geçiyorsun ama çok sevmiştim be. Kaburgam sıkışıyor o derece
- +1 yıl
Dalga geçtiğim konu inan ki senin ona olan sevgin değil onun seni sevdiğine inanmış olman.. Zaten başta kendisi çok karaktersizmiş seni sevmiş olsa bırak foto atmayı tabi ki sevgilim yok demez onu da geçtim hiç konuşmaya başlamaz o sahte hesapla.. Seni üzdüysem özür dilerim ancak o kişiyle daha da muhattap olma acın dinene kadar kendi içinde sevgini de acını da yaşa ve o çocuğun nasıl bir karaktere sahip olduğunu da hiç unutma üzülerek söylüyorum seni sevmediğini de bil olur mu bu unutmanı kolaylaştırcaktır.. Üzdüysem tekrar kusuruma bakma bugünlerde biraz agresifleştim de ben 😟
Soran+1 yılYok üzülmedim ya çok temiz bir kalbin var değer verip açıklama yaptığın için Allah razı olsun. Ama ben onun bu tür ihtiyaçlarını karşılabilecek bir kız değildim. Düşündümde belkide ondan o kıza yaklaşmıştır. Tek gecelik bişey olarak. Nefsime yenik düştüm demişti. Ama o kızın numarasını neden istedi o zaman ya
- +1 yıl
Teşekkür ederim Allah senden de razı olsun.. Ancak şu var diyosun ki ben onun ihtiyacını karşılayamam o da tek gecelik yapmıştır affetsem mi.. Diyelim ki evlendiniz o zaman da tek gecelik yaşayıp yanına gelse ne yapcaksın nefsine yenik düştü deyip af mı edeceksin hep kendini onun gözündeki değersiz konumda mı göreceksin.. Olmaz öyle tek gecelik felan seven insan yapmaz yapamaz nefsi ne kadar kabarmış olursa olsun yapamaz inan buna.. O seni sevmiyordu bu o kadar bariz ki bundan sonra kullanılan kişi olmak istemiyorsan daha da muhattap olmaz derim yine de karar senin..
Soran+1 yılÇok haklısın kardeşim
Olm adam asker düşünsene o kadar erkeğin içinde sana biri çıplak meme palan atıyor o alttarafı sadece işemek için kullanmıyor hayaller düşünceler hop benlik birşey var mı abi diye atlar sonradan tabii padişah ve yaverleri sonuç olarak çocuğa yardım eyle biraz.
14 Yorumla
Soran+1 yılAcı affet diyen bitek sen varsın Şu an. Ama şunuda söyliyeyim. Kızın Çıplak resimleri atmadan kızla buluşmak istedi ve numarasınıda istedi
Soran+1 yılHaklısın inşallah öyledir ya
- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevdiğini bende biliyorum haha şakamısın sen yaaa adam seni aldatıyo sen olmasan aldatıcak adamın duygu sömürüsüne kanıp ne yapoayım diyosun sen taviz verirsen bu sefer tedbirli aldatır amma safsınız yaa
713 Yorumla
Soran+1 yılama beni sevdiğine gerçekten inanmıştım. Nefsime yenik düştüm bir yıllık bir ilişkiyi mafettim dedi. Kime sorsam daha genç her erkek bunu yapar affet dedi.
- +1 yıl
o sordugun salak ergenleri dinlersen daha cok her erkek yapar lafını duyarsın
erkektir yapar
erkertir ziker erkektir aldatır tabi senin gibi saf kız olduktan sonra
nefsine yenik düşmüş palavra o hesap senin fake olmasaydı kimbilir ne kadar boıynuzlancaktın
Soran+1 yılİşte bu resim atışmalar bittikten sonra mast yaparken video falanda attı. Sonra kızın numarasını istedi. Bende bunu daha devam ettirmek istiyomusun dedim o da evet istiyorum dedi
- +1 yıl
sende gidip on dan özür diliyuosun bide yani cidden beyin var mı sende yoksa bosuna tartısmayalım akıl versemde anlamican
Soran+1 yılBeyin var ve aklada ihtiyacım var. Gerçekten akıllı bir kızım ama Şu an sağlıklı düşünemiyorum. Cidden akla ihtiyacım var etrafımdkai insanlar sen bilirsin diyo ama bende bilemiyorum. Allah için bir akıl ver ya
- +1 yıl
ben sana aklı verdim arkadaşım o adamı engelle sil ona taviz verirsen özür dilersen seni yine aldatır kız seviyo affeder diye ayrıca dogu görevi inrtihar vs palavra askerde seni aldatır bu sefer oda fake hesaplar acar ruhun duymaz
Soran+1 yılOnu tamamen kaybedicemmyani
- +1 yıl
beyin var diyosun kaybetmekten korkuyosun napıcaktın aldatılcakmıydın ya bu türk kızları amma salaklaştı artık aşk diye gözleri kör oldu
Soran+1 yılBenim vicdanım kotu. Onu boyle sınayarak yanlışmı yaptım sence
- +1 yıl
hayır yapmadın ya aldatılsaydın ruhun duymasaydı evlenseydin hatta?
Soran+1 yılO kadar haklısınki bitirdim onu
- +1 yıl
Hakliligim onemli degil bitirmezsen acisini daha beter yasarsin evlilikte daha kotu olur bosanamazsinda
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
24Cevap
Kusura bakmada senden bir halt olmaz çocuğun gerçek yüzünü gormuşsun ne güzel sonra çocuk zeytin yağı gibi üste çıkmış seni haklıyken haksız duruma sokmuş ezdirmesene kendini duygu sömürüsü yapıyor besbelli ayrıca böyle bir durum içinde intihardan bahsediyorsa zaten akıl sağlığıda yerinde değildir bence uzak dur o çocuktan daha iyilerini hak ediyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Sence bu hatanın affı olmazmı? Onu kaybetmek beni çok kötü etkileyecek çünkü
- +1 yıl
Bence bunu sorman hata kim bilir daha kaç kişiye yaptı aynısını kaç kişiyle öyle sohbetler etti aldatmaktan başka bir şey değil bu seni aldatan birini affedebilirmisin bide gidip özür dilemişsin tamam sevdiğin için yapton belki ama eğer bu sevgi sana zarar veriyorsa ondan uzaklaşmayıda bilmek gerek hiçbir şey senden senin mutluluğundan önemli değil
+1 yılS*ktirsin ordan terbiyesiz sevse atmazdı o fotoğrafı ne olursa olsun. Kuru tehditlere kanıpta ne diye özür diliyorsun onu anlamadım. Özür dilemesi gereken o. Demekki içinde varmış seni aldatmak. Sevgi aşk bunlar hikaye olabiliyor bazen. Yolun başında gerçek yüzünü gördüğüne şükretmelisin. Ya evlenince yapsaydı ne kadar gururun incinirdi ki bu şekilde bile ne kadar incinmişsindir zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin canı kıymetli ve doğuda ne var ya ben de dogudayim batmanda oturuyorum arbim ve bisey olmaz burda o kadar felaket gibi bakıyorsunuz buraya burada insanın yamyam değil insan yemiyoruz ve çok büyük hata yapmissin çocuk acitasyon yapmış sende hemen ozur dilemissin penisinin fotosunu her önüne gelene atıyor mu hemen öyle sen yetmiyor musun ona bide ozur dilemis yalvarmissin ya gerçekten bir gururun olsun mesaj atma yalvarma onun yaptığı hata senin degil!
15 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onu bu sekilde sınayarak nefsiyle oynayarak hata etmemismiyim. Gururunu onurunu cok kıracak seyler soyledim ona. Öyle boyle değil
Cevap sahibi+1 yılBen sevgilimi on hesaptan denedim ciplak fotoğraflar slmlar attım hepsinde de msji atar atmaz engelledi ve bana 'aşkım böyle böyle biri bana şunları dedi engelledi haberin olsun ' diye mesaj attı anında hiçbirine cvp vermedi sen bu kadar salak değilsin ya sen bir kizdin seninde gururun onurun var o seni eze eze penisinin fotoğrafını atması ne ya sanal seks istemiş kızdan ve sen bunu anladığım bildiğin halde yalvarmissin yazık sana kullanicak seni sen hala ona yalvar beni bırakma diye bir erkek bir kız için bile asla öldürmez kendini disciye bile gitmeye korkarlar canları kıymetli sen bu kadar saf değilsin ya kızların adını bozuyorsunuz surundurmen gerekirdi çok büyük hata yapmissin
Soran+1 yılHaklısın çok haklısın. Ben sadece vicdan azabı çekmiştim. ama ben ondan uzaktım ve aramızda mesafe vardı. Ben onun bu ihtiyaçlarını karşılayacak bir kız değildim
Soran+1 yılAma bişey sorucam. Her insan hata yapamazmı
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir hatayı her insan yapmaz senin afedersin hayatımda asla kufretmem ama s*refsiz mis ya onun ihtiyaçlarını gider sende gidermesende böyle yapmalı idi ve sen ona yalvararak gururunu ayaklar altına almissin çok berbat bir haldesin bence def et onu hayatından ve bidaha asla mesaj atma
Yahu niye döndün geri? Sakın sakın terket hemen kendini öldürmeye yüreği olan bununla ajitasyon yapmaz bir kere bile bahsetmez bundan. Def et ya zavalı
12 Yorumla
Soran+1 yılYa nefsime uydum bir anlık bişey için maffetttim herşeyi falan dedi
+1 yılduygu sömürüsü yapmış hemen ne özür diliyosun ya :D iyi yapmışsın ayrıl tabikidie manyadın mı sen millete penisini göndermek nedir ya, salaklaşma yani :D
12 Yorumla
Soran+1 yılSana bir kız çıplak resim gönderse sen yapmazmısın. Her erkek bunu yapmazmı
- +1 yıl
ya saçmalama neden bende ona resmimi göndereyim tövbe tövbe
- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılSana bir şey söyleyeyim mi? Baya safsın. Bunu hakaret olarak algılama, ama iltifat olarak da algılama. Çocuğun, suçluyken su yüzüne çıkmak için duygu sömürüsü yaptığını ben iki kelimeden anladım sen birde seni aldatan alçağa özür mü diledin? Defolsun gitsin, gebersin canı cehenneme
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi iki kelime bu
- +1 yıl
'tek çare kendimi öldürmek' dört kelimeymiş ama mühim olan Şu an bu değil :D
+1 yılGercekten sevdigini mi dusunuyordun bir kiz gelip becer dese afedersin ama sen bir tarafinda bile olmazsin bence cabalama geri donmen tam bir hata olmus bir iliskide ona iliski denmesi icin guven olmali
10 Yorumla
+1 yılBuluşma teklif etsen gidicek işini görücek, sonra aşkım, hayatım demeye devam edicekti. Sonuç olarak duygu sömürülerine aldanmaman gerekiyor. Yani ben olsam ayrılırdım.
14 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek bunu yapmazmı. Ya sana ni kız cıplak resmini gonderse cok guzel bir kız sen naparısn
- +1 yıl
penisim yollamam sapıkça bir şey.
Soran+1 yılNapardin peki
- +1 yıl
bilmem ki sosyal hesap kullanmıyom ben.
erkeğin zaaflarını kullanıp denerseniz üzülürsünüz. aptallık etmişsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılAffetmemmi lazım anlamadım
Hahahah evet seni seviyor olabilir ama Seni bence elinin altinda tutup başka heyecanlar peşinde arkadas Çakal grubundan sende özur diledin neden kizlar erkeklerin blöflerine inaniyor anlamiyorum Cok kez defalarca sahit oldum Adami denemissin kendin herseyi yaşamişsin gözünü aç ve postayi koy Böyle sevgi mi olur kardesim Senin kendine hiç mi saygin yok? :) Nedeni acık düşün az şerefsizlere Vicdanli olmayin Siz merhamet ettikçe Onlarin yaptiklarina çanak tutuyor oluyorsunuz..
00 YorumlaŞunu yapan adamın senin için kendini öldüreceğine inandın mı gerçekten? Bırak Allah aşkına. Şımartmayın böylelerini.
213 Yorumla
Soran+1 yılAma düşündüm ben onun bu tur ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir kız değilim. Ve kızı belkide bir gecelik bişey olarak gördü ama numarasını falanda istedi ya offf
Soran+1 yılHaklısın cok haklısın ama daha 19 yaşında. Bu benim için tabiki sorun ama ben her erkek bunu yapıyor diye duymuştum büyüklerimden
Soran+1 yılVe sevgilimle aramda mesafe vardı bu arada
- +1 yıl
Yanlış duymuşsun. 5 yıl boyunca senin gibi bir kızla sevgiliydik. Kız böyle şeylerin konusunu bile açmazdı. Muhafazakar bir kızdı ama çok seviyordum. 5 yıl boyunca düşüncelerimde bile aldatmadım onu. Aşk böyle bir şey çünkü. Senin sevgilin adam değilmiş. Adam olsa azcık uslu durur.
Soran+1 yılYa helal olsun sana gerçekten helal ya
Soran+1 yılHaklısın benle hiç o konuları açmamıştı. Bende çok ahlaklı sanmıştım onu. Küfür bile etmiyordu benle konuşurken. Çok saygılıydı. Namaz falan kılıyorum oruç tutuyorum falan diyordu ya
Soran+1 yılHer insan hata yapar diye düşündüm sonra. Sence bu hatanın affı olurmu?
Soran+1 yılHaklısın. Peki vicdanım için soruyorum. Sence o hesabı açmakla onu bu şekilde denemekle benmi alçaklık ettim
+1 yılOf boşver böylelerini ya. Ver dese verecek kaşar. Allahım bizi böyleoeeinden uzak tut. Kardes gitsin oldursun kendini boşver öldürmez bak seni hemen unutmuş. Kimler var ya abazalar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. İnanma kızım ya. Siz kızlar böyle olduğunuz için biz erkeklere gelin duygu somurusu yapın diyorsunuz resmen biz erkeklerde bu fırsatı degerlendiriyoruz
15 Yorumla
Soran+1 yılYa kuzenim buldu çok karışmadım
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:D Klasik ergen muhabbeti.
Lan şu ülkenin doğusuda her türlü değerli arkadaş, vicdan sömürüsü yapan herkes askerlik ve doğuya gitme kavramını kullanıyor. Ülkenin doğusunda çatışmalar olmasa nasıl vicdan yapacaktı şu ergenler çok merak ediyorum. :D
Hep mi aynı olur ya "bu son mesajım", "gidipte dönememek var", yok öyle yok böyle :D
Soruyu soran daha bir ergen üzerine birde özür dilemiş :D07 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındaydı ya. Ben gerçelten hayal kırıklığına uğradım
Cevap sahibi+1 yılAşağılamak değil ama sizin bu cahilliğiniz öldürüyor beni.
Biraz mantığınızı kullanın gençler.
Soran+1 yılBen hayatımda ilk defa bir erkeği reddedemedim. Yaşadığım ilk kalp ağrısı bu. Ve çok fena geçiyor. Cahilliğim yüzünden affınıza sığınırım. Ama napıcağımı bilemedim. Kime sorsam o daha genç her erkek yapar vicdanın icin affet ama bir daha yazma dedi. Ama bu bana doğru gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılBizde o yaşlardan geçtikte hiç kimseye fotoğraf yollamadık. Kişiliksizliğin yaşla alakası yoktur.
Sen önce kendine değer vermeyi öğren. "Önce Ben" demeyi öğren yoksa ilerde bu işler özür dilemeyle kalmaz daha büyük pişmanlıklar açar başına.
Başkasının üzüntüsü senin gururundan önemli mi?
Soran+1 yılDeğil cok haklısın
Soran+1 yılPeki onu boyle sınayarak yanlış yapmadım değilmi
Cevap sahibi+1 yılO da yanlış,
Sevginin temelinde güven vardır. Güven yoksa neden hâlâ birliktesin. Güvenmediğin biriyle birşeyler paylaşmak doğru mu? hemde sevgili derecesinde. Yani güven yoksa teste filan gerek yok çıkartırsın hayatından olay biter.
+1 yıl:D salak vs kelimeler kullanmicam sen ya yuzune bakilmicak kadar cirkinsin ya da ya da pipin var
16 Yorumla
Soran+1 yılİkiside değil. Onun için bana gelen herkesi reddettim ben
- +1 yıl
Kusura bakma o zaman salaksin yuzeysel bir tipsin karakter ve kisilikten cok tipe onem verirsen sonucu bu olur
Soran+1 yılKarakteride cok iyiydi benle konuşurken hic bu konulara girmezdi. Namaz kılıyorum oruç tutuyorum falan diyodu bana
- +1 yıl
Tinerciden tut tecavuzcusu bagimlisi katili vs bunlarda oruc tutar eminim aralarinda namaz kilanda vardir bu onlari guvenilir yapar mi
Soran+1 yılYapmaz haklısın ben buna bidaha güvenemem
- +1 yıl
Eminim
Seni sevse bunu yapmazdi aptal aşık olma ya sen aynisini yapsa o napardi acaba
10 YorumlaYaw sende hemen inanmissin sapigin tekiymis ve seninde merhametli oldgunu bildigi icin ölürüm felan demis saf olma bu kadar
14 Yorumla
Soran+1 yılSana cok guzel bir kız cıplak resmini gonderse ve senin sevgilinde senin bu cinsel ihtiyaclarini evlenmeden karsilayacak bir kız olmasa sen napsrsın
Soran+1 yılGerçektenmi
+1 yılya bir gitsin Allah aşkına blöf yapıyor vicdan azabımı çekiyosun bide saçmala kızım ya ayrıl gitsin kendini heryerde haklı tarafa çıkartıcak biri seni kullanıyor bildiğimiz
00 Yorumla
+1 yılsevse yapmazdı böyle birşey saçmalama birde özürmüdiledin hey allahım ya unut gitsin sevmiyor seni
20 Yorumla
+1 yılya bıraksın bu acıtasyon ayaklarını. bir halt yapmaz kendıne. bu şekılde savunmuş işte kendını. ne vıcdan yapıyorsun kı.
10 Yorumla
+1 yılSen eblehliginle cok yasamazsin.. Aldatsin ve umarim 3. sayfa haberlerinde gorundugunde ailen cok uzulmez..
00 Yorumla
+1 yılÇocuk abaza işte doğuya gidecekmiş pehh. Peki kuzenin iyilik meleği felan mı. O nerden biliyormuş gerçek yüzünü.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen çocukla sahte hesaptan konusuyodum işte. O da gördü. Anladı heralde böyle bişeu yapacağını yaptı işte öyle
Senin acilen bir doktora gozukmen gerekir.. Askere gidecek diye.. istersen neyse.
10 Yorumlasevseydi sadik kalirdi. aldatmadan ne farki var bunun?
00 Yorumla
+1 yılsevdiğini biliyorum diyosun hala sende de akıl yok:)
21 Yorumla
Soran+1 yılAma çok farklıydı ya. Bana nefsime yenik düştüm 1 yıllık bişeyi berabet ettim dedi. Ve dhaa genç hormonlar hat safada
Ya bide özür dilemissin duygu sömürüsü yaparak seni elde etmeye calısıyo kızlar oyuna gelmeyin 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılkendı yaptıgına kılıf arıyor.. hem suclu hem gucluyu oynuo aklınca
sakın aldanma04 Yorumla
Soran+1 yılBu hatanın affı olmazmı
- +1 yıl
olmaz... senı aldattı resmen ne affı
Soran+1 yılDaha 19 yaşında ama. Affetmiyim eminmisin
- +1 yıl
bence affetme. aldatmıs senı resmen.
bır kere yapan yıne yapar
Acaba sen nekadar seviyorsun bide onu sorsana kedine
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarbi malsın :D adam resmen duygu sömurusu yapmış oltaya gelmişsin :D :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnanmıyorum. Direk ayrıl erkek kaşarı çıkmış
11 Yorumla
Soran+1 yılHiçmi sevmemiş beni ya
Yüzü gözükür bir şekilde çıplak resim atmaz bence hiç kimse
00 Yorumlao seni sevmiyor sen kendini kandırmışsın.
29 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onun bu tur ihtiyaclarini karsilayabilecek bir kız değildim
Soran+1 yılHayir. Ama daha genç 19 yaşında.
Soran+1 yılNeden bildiğin 97 doğumlu
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılo sevgiliden hayır gelmez.
20 Yorumla
+1 yılSevmiyor acındırıyor kendine gel.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Biz kızları anlamak zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevse öyle bişey yapmazdı
10 Yorumla
+1 yılbir de sen ozur dilemissin saf misin sen
10 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor iyi misin
00 Yorumla
+1 yılöldürürse öldürsün öldürmezsen adam değilsin de ;)
10 Yorumla
+1 yılCok safsin
10 YorumlaErkekliğine ver yapmış bir hata affet garibi
00 YorumlaBiraz daha büyüyün.
00 Yorumla
+1 yılErkeğin tapusunu aldığınızı mı sanıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılSapık ya bu ne
10 Yorumlaayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılduygu sömürüsü yapıyor bence hemen inanma
00 Yorumla