Güncellemeler
+1 yıl
2 senelik evlilik düşündüğüm bir ilişkiydi bu arada
Güncellemeler
+1 yıl
siz olsanız napardınız sadece yeminler etti başka hiçbişey yok ve ona inanmadığım için beni suçladı fotoğrafı erkek arkadaşıma atmış olabilirim hatırlamıyorum dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
aldatılmışsın erkek kime attığını biliyor onunla konusup onu ikna etmis sizi baristirmak için
şüpheye düştüm beni gerçekten sevdiğini düşünüyordum yeminler etti inandım ama beni suçlamaya kalkıştı birde bana nasıl inanmazsın diye
sana kızarak üste çıkmaya çalışmış sana suçlu duygusunu hissettirip sıyrılıcak inanmaa
resmen kendimi kötü hissetmeme sebep oldu ona nasıl inanmam diye. benim psikolojimle oynadı resmen
söylediğim gibi yorar bir an önce kurtul
Toksit ilişkiden kurtul muhattab bile olma onlarla
Oğlan sana ayak üstü cplak fotosunu sallamis skck seni habern olsun dhsjsjjs
Anlamadim ki?
erkek arkadaşımın güncel tipiyle yeni bilekliğiyle çıplak fotosu geldi fake hesaptan aldatılıyorsun denildi ben ayrılınca fake hesap arkadaşından aldığını söyledi fotoğrafı ve bizim aramızı bozmak için yaptığını söyledi barışmamız için uğraştı
Anladim çıplak derkenn sadece üst kismimi yoksa boydan boya mi? Bence iyi yapmışın ayrilarak neden böyle bir şey e gerek duyuldu? Ya da acaba ayrılacaktı da sevgilin böyle bi tezgah mi kurdu bunlar şaibeli
ağladı ama seni aldatmam aldatmadım diye ve yeminler etti öyle olsa direkt gitmez miydi evet üstü çıplak kendi banyosunda çekilmiş bir fotoğraf aklım almadı beynimden vurulmuşa döndüm ve kendini aklamak için beni suçladı
Tam niyetini bilemem ama agladigina gore kesinlikle bu raddeye gelicegini düşünemedi. Ama zaten güvenini kırmış tekrar oluru olacagini sanmıyorum senin aklinda bi sürü soru isareti kalmıştır ben olsam affetmezdim kossun pesinde. Ya birde seni suclamasi yok mu tam manipüle etmeye çalışıyor çok akilli ya sen kendini kötü hissedecn bu dalyrragi affedecen onun icin seni suçluyor
Aldatmış, kız pişman olmuş..
birde beni suçladı ben sana yemin ediyorum nasıl inanmazsın yeminlerime ben senden başka kimseyi sevmedim diyerek ve ben inandım buna da ama içimdeki şüphe hiç gitmedi ve bitirince beni suçlu konumuna soktu
Bariz bir kanıt yok aslında.. Üstü çıplak foto ve sizi istemeyen bir kız da olabilir, kıskanan..
İlişkiye bak brezilya dizileri gibi
yapay zeka fotoğrafı olabilir mi?
Bilmek işine geliyordur
Şüpheli ve saçma.
Sende onu aldat
Daha fazla koştur peşinden
bana yakışacak bir şey değil utanmasa bana özür dilettiricekti fotoğraf geldiği için öyle arsız öyle utanmaz
Daha ne konuşuyorsun o zaman