Öncelikle nerden başlayacağım hiç bilmiyorum sevgilimin benden gizli kullandığı instasi varmış ve sadece geyleri falan takip ediyor Fake bi erkek hesabıyla yazdim konusuyor ağlayacağım bi falan değil ya. Abi ağlıyorum ya valla o kadar emek verdim sonuca bak.Allahim bana sabir ver
Bnce konus oradan seninle konuştuğunu bilmesin sonra buluşma ayarla bakalim gidecekmi gercekten kendisimi sohbet ediyor ve yönelişi o yöndemi sohbet ederek öğren buluşunca emin olmus olursun gercekten aşırı kötü bir durum fakat tek senin başına gelmiyor çokta kendini üzme.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok seviyorum yemin ederim ben onun için her fedakarlığı yaptim işi yoktu ben çalıştım durumum iyi olmadığı halde tüm paramı ona verdim üzülmesin diye her şeyi yaptım o takipçileri takip ettiklerini görünce midem bulandi. Gey olduğunu duymak bile istemiyorum sorsam açıklaması olmayacak ya da gey olduğunu yuzume karşı söyleyecek diye de korkuyorum tüm hayallerim her şeyimdi
Uzun süredir bu hesabı kullanıyormuş zaten, berat diye bir fenomen var 6klik bir kitlesi var ve 30 kisiyi takip ediyor o fenomen. Allah mi gösterdi şansıma mi bilmiyorum artık takip ettiklerine bakıyordum stalk yapmak için bakarken bu profili gördüm ve erkek arkadaşım bu fotoğrafı bana çekip atmıştı 6 ay önce hala daha duruyor wp de