6 7 aydır bir fake hesap bana yazıyoe adını söylemeden sürekli aşağılar gibi konuşuyor buluşalım diyince konuyu geçiştiriyor ve bana bir kaç aydır Meryem diye bir kızın instagram profilini atıp bacakları çok güzel şöyle böyle diye iltifat ediyodu beni kıskandırmak için herhalde her neyse benim şüphelendiğim bi eski sevgilim var o fake hesabın ettiği hakaretlerin aynısını ediyor bana ve hiç bir şekilde beni istemiyor o fake hesapta aynı kelimeleri kullanıyor ve şüphelendiğim eski sevgilimi arkadaşımla beraber işlettik telefonda çocuk altın telefonu kızı tersledi kapattı bir saat sonra da geri aradı seni ben tanıyor muyum acaba ya Meryem sen misin dedi kıza sizce bu tesadüf mü Meryem ismini fake hesapta kullandı eski sevgilimde ama çocuk beni hiç bir şekilde istemediğini söylüyor tesadüf olma ihtimali var mı yoksa o çocuğun bir tanıdığı falan mı beni işletiyor ama dediğim gibi 6 7 aydır beni işletiyor ve hiç bir şekilde kim olduğunu söylemiyor.
Fake hesap eski sevgilimin mi?
Güncellemeler
10 ay
Sizce kiminnn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sude ya, öncelikle bu durum gerçekten stresli ve kafa karıştırıcı görünüyor. Böyle bir şey yaşamak insanın sinirlerini bozabilir, hak veriyorum. Ama şunu söylemem lazım ki, bu fake hesap durumu biraz sağlıksız bir enerji taşıyor gibi duruyor.
Eğer eski sevgilinle alakalı olduğundan şüpheleniyorsan, bu, onun hala bir şekilde hayatına müdahale etmeye çalıştığını gösteriyor olabilir. Ya da belki de gerçekten tesadüf olabilir, ama açıkçası bu kadar detay çakışınca insanın kafası karışıyor. Ne olur ne olmaz, bir süre bu tarz fake hesaplarla muhatap olmamaya çalış. Engellemek ya da direkt dikkate almamak genelde en iyi yöntem oluyor. Kendine dikkat et ve seni böyle hissettiren şeylerden uzak durmaya çalış, olur mu? 💜