2 yıllık bir ilşkim var. ve geçen yaz nişan yaptık. her gün görüşüyoruz kavga etsek bile hemen barışıp hiç ayrı kalamıyorduk bu 2 yıl içinde iyisiyle kötüsüyle bir sürü şey yaşadık hep bir arada kaldıkbibirimzin üzerinde maddi manevi bir sürü emeğimiz var kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyordu iki üç kere iş değiştirdi anne babadan fayda yok. ayrıldılar. benimle tanışmadan önce amerikayada dil okuluna gitmiş ve orda çalışmış. o yüzden amerikda yaşayalım şeklinde düşünceleri vardı sonra burda bişeyler yapamayacağına emin oldum ve onun hayallerine engel olmak istemedim.önce o gidip para biriktirip benide yanına alıcaktı kabul edip destek oldum çünkü benden başka kimsesi kalmmıştı ve bu kadar yaşanmışlığa rağmen uzağa bile gitse kesinlikle aramıza birşy girmez diye düşünmeye başladım. bu vizeye başvurdu alamadı ve tekrar başvurucak benim söylediğim şey amerkaya gitsek bile orda oturum alamayız orda zaman kaybetmektense burda artık bişeyler yapmaya başlayıp geleceğimizi düşünelim diyordum ama o da orda okuruz oturum alırız şeklinde konuşuyordu.
tekrar konuştuk o orda oturum almak için evlenmek ya da iş kurmalyz dedi. evlnme seçeneği için ordan birisini bulup anlaşmalı evlilik yapsam oranın şartları ağır 5 yıl süre evli kalman aynı evde yaşaman şeklinde kuralları var ve evi denetlemeye geliyorlar dedi ama almanyadaki gibi rahat olsa ordan birisyle anlaşmalı evlilik yapıp sadece kağıt üzerinde evlenp oturum alıp boşanıp seni yanıma aldırıdım rahat olurduk ama öyle olmadığı için böyle bir şeçenek yok iş kurmamız lazım dedi bende olsa bile ben kabul etmezdm öyle bişeyi dedim. o kağıt üzerinde sonçta aynı evde kalmıycksın geleceğimiz için rahat olur bunda ne var ben olsam kabul ederdm bende ben kabl etmem dedm bunu düşünmesi bile hayallerimi yıktı o zaman gt temellie evlen orda bende brda evlenirim dedim yapıcam mı dedim yapardım geleceiiğimz için dedm şeklnde üste çıktı kötü niyetim olsa bunu senle paylşmam dedi sizce ben mi abartıyorum
tekrar konuştuk o orda oturum almak için evlenmek ya da iş kurmalyz dedi. evlnme seçeneği için ordan birisini bulup anlaşmalı evlilik yapsam oranın şartları ağır 5 yıl süre evli kalman aynı evde yaşaman şeklinde kuralları var ve evi denetlemeye geliyorlar dedi ama almanyadaki gibi rahat olsa ordan birisyle anlaşmalı evlilik yapıp sadece kağıt üzerinde evlenp oturum alıp boşanıp seni yanıma aldırıdım rahat olurduk ama öyle olmadığı için böyle bir şeçenek yok iş kurmamız lazım dedi bende olsa bile ben kabul etmezdm öyle bişeyi dedim. o kağıt üzerinde sonçta aynı evde kalmıycksın geleceğimiz için rahat olur bunda ne var ben olsam kabul ederdm bende ben kabl etmem dedm bunu düşünmesi bile hayallerimi yıktı o zaman gt temellie evlen orda bende brda evlenirim dedim yapıcam mı dedim yapardım geleceiiğimz için dedm şeklnde üste çıktı kötü niyetim olsa bunu senle paylşmam dedi sizce ben mi abartıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer