Kendisi 5 senedir üniversiteden sevdiğim çocuk. Aramıza soğukluklar girdi geri döndü bana böyle bi muhabbet geçti. Bu erkekler neden böyle dndjdjr

Kendisi 5 senedir üniversiteden sevdiğim çocuk. Aramıza soğukluklar girdi geri döndü bana böyle bi muhabbet geçti. Bu erkekler neden böyle dndjdjr
Bu şekilde yurtdisinda kalma ve orada çalışma hakkı kazanıyorlar. Aslında bundan devlet utanmalıdır. Adamlar kendi vatandaşına iş bulduğu gibi sadece 3 milyon Türk vatandaşı ve bunun iki katı Avrupa ve Afrika ülkesi vatandaşına iş imkanı yaratıyorlar. Bizim kendini bilmez yoneticilerbirak istihdam sağlamayı çalışan dünya kadar tütün sigara fabrikalarını kağıt fabrikalarını tekel fabrikalarını sumerbankın basma tekstil ayakkabı fabrikalarını sattılar yetmedi ülkenin kalbur üstü eğitim alan uzman doktorlarini avrupaya amerikaya kaçırdılar işte beceriksizlik politikacilarimizdadir.
Gelmez maddiyat menfaat için evlenen erkekten olmaz çok yaygın artık anlamıyorum…
Bir kadın bu durumdan soğur….
ama burada ilişki tipleri ana oğul işine döndü….
erkekler çocuk kaldı sorumluluk yok yürek yok erkeklik yok….
hesabı ödetyor kız arkadaşına, eril enerji düşük haller, anneleri de idare ediyor …
Umarım kedin olur anaç duyguların tatmin olur ne diyeyim
Cevap
12Cevap
Tabi ki de gelmez..
Hayır gelmez öyle bir sevgilim vardı reddetmiştim 18 yaşımdaydım ben 18 yaşımda evlenir miyim ulan 😂
Bunun makbulü ABD, İngiltere falan değil miydi ne ara Sırbistan'a düştü ak
Avrupa’da her yere gidebiliyorsun
Bunu mu sevdin cidden? Seni kullanırım pasaport için diyen bir zavallı. Bi de kral demiş...
Seninle vatandaşlık için evlenmeye çalışan erkekten hayır gelmez.
Anlamadım. Senin yabancı ülke vatandaşlığın mı var?🤔
İşler Sırp vatandaşlığına kadar düştüyse djfj
Vizyon be adam vizyon. :D
Sırbistan Avrupa birliğinde değil çöp alsan n'olacak
abi bu cok klasik mıuhabbettir yani bi anlamı yok ki
Herkes mutlu olur bence sen de istediğini almış oluyorsun
Ne bekliyordun ki bence çoğu para gözde belli etmiyor çoğu
Konuşma üslubu bile sıkıntı
Beş sene nasıl sevdin bunu ya
@Rzqarr ben mi ahahaha
bu kötülüğü yapma kendine.
Sevmeyin böyle adamları bee 😂