Yurtdisinda yasayan birisiyle tanisirsaniz onu gercekten sevdiginiz icin mi yoksa pasaport icin mi evlenirsiniz?
Sevdiginizi nasil ispatlarsiniz?
Saolun , varolun arkiler 😊
Sevdiginizi nasil ispatlarsiniz?
Saolun , varolun arkiler 😊
Valla ben çıkar amaçlı evlenirdim vatandaşlık için yani sonra biraz takılırdım kafama göre zaten her ilişkide olduğu gibi bizimde sorunlarımız çıkardı rahatlık felan batar ayrılırız ya 😂
Bencede cogunluk cikar amacli evlenir
Bu zaman böyle kadına verilen değer ortada ne yazıkki
Cok yazik, kadinin degeri yok hic
Bu siteden bı kaç kişi formalite evlilik teklif etmişti hayır cevabını aldılar Başka bir ülkenin vatandaşlığı için evlenmek istiyorlar bence
Eşim yurt dışındaydı ve ben de su an yanındayım.
Sevdiğimiz için evlendik ve buna onu inandırmak icin hic bir sey yapmadım.
Seviyorsa hisseder zaten.
Cevap
17Cevap
Ben yurtdışına gitmeyi çok istiyordum karşıma hep kızlar çıktı ailem önerdi ama tanışmada beğenmediğim için yurtdışına gitmedim. Yani bir insan sırf yurtdışına gitmek için beğenmediği biri kadınla evlenmez haa evlenen varsa maldır.
sevmeden asla evlenmem. yurt dışı gibi hayalimde yok. üste para verseler yine gitmem
Vayyy vatan diyosn yani 👍🏼🇹🇷
Konuşmasından anlarsın eğer seninle ilgileniyor sürekli yazıyorsa sana ilgi duyuyordur. Sen yazdığında yazıyorsa büyük ihtimal çıkar iliskisidir.
Pasaport için evlenirim Avrupa'ya gitmek için onu kullanırım.
Heleki ismi Bilgeyse birde Düsseldorf'ta yaşıyorsa onu perişan etmek için elimden geleni yaparım.
Saygılar yok
Sevgilerde de
bazen suphe etmiyor degilim mesela avrupa vatandasi oldugumu soyleyince gozlerinin icleri parliyor sanki bakislar degisiyor 😄😄
Zor bir durum, hangi ulke?
aslinda turkiyede yasiyorum avrupanin avantajida var dezavantajida herseye ragmen seviyorum burayi. belcika
Yurtdışında yaşıyorum ama Türk istiyorum yani Türkiye'ye dönmeyi bekliyorum o iş için 😏
Sevdiğim kadın için evlenirim gerisi beni alakadar etmez.. 😉
Pasaport için evlenilir mi yahu 😂
Ooo dolu cok var oyle haha
Ali ağaoğlu haklı o zaman
ben kendim yurt disindayim... sevince herseye katlanirsin galiba..
Pasaport içinde 3 5 yıl evli kalınır mi ya :))
Vizeyi alana kadar evli kaliyolar sonra yollar ayriliyo
Anlaşmali parali evlilik yapılır gorusmezsin kağıt üzerinde olur 👍 boşuna birinin hayatını mahvetmemek gerek 😊 demek yurt disindakiler bu yüzden de ön yargili...
her yurt disinda calianin pasaportu yokki
güvenme derim arada bı tanıdık yoksa
Sevmem.
seversem giderim
evlenmem
Sevdiğim için
Gerçek olan
olsa da sevsek :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?