Mesajda azdığını söyleyen erkek arkadaş ne beklerr?

geçen sene sevgili olduğum biri var aslında onunla ayrıldık geçen sene yaşanmış bitmiş bişeydi ama numarası bir yerde duruyodu yani ben bir ara acaba beni silmiş midir diye merak edip tekrar kaydettim ve mesaj attım silmemiş tekrar konuşmaya başladık sorduğumda rehberimde senden başka kız yok diyo sen varsın çünkü sen sevdiğimsin diyo ekran görüntüsü felan da atıyo inandırıcı geliyo ama ben pek güvenemiyorum yanımda olmadıktan sonra güvenemem de kolay kolay ama bir de şu var ben onu rehberimden sildiğimde wp da profilim felan da gözükmemesine rağmen beni hala silmemiş ben mesaj atmasam rehberinde olduğumu bile bilmiyorum biriyle konuşup konuşmama konusu baya konu oldu ama hep konuşmadığını söylüyo sizce doğru mudur ben beni niye silmedi onu merak ediyorum bir de merak ettiğim şu konu var şimdi tekrar ayrıldık artık konuşmuyoruz çünkü o istedi seni gördükçe azıyorum seninle konuşmadığımda her saniye alt tarafım kalkmamış oluyo en azından dedi bahanesi bu yani bir insan sevdiğinden sırf azdığı ve karşılık görmediği için vazgeçer mi?
Mesajda azdığını söyleyen erkek arkadaş ne beklerr?